Siirry suoraan sisältöön

Joogatunti Terminaalissa Citydancen salissa 7 (ent. Joogastudion Kuusali) sunnuntaina 9.10.2022

15.00

Varastossa

Tämä on ilmoittautumismaksu joogatunnille sunnuntaina 9.10.2022 klo 19.00-20.15. Paikka Terminaalissa Citydancen salissa 7  (Tyrnäväntie 16). Opettajana tunnilla on Matti.

Maksa tämä varausmaksu ilmoittaessa itsesi vain tälle kyseiselle tunnille.

Tietoa Joogastudio Oulun syksyn 2022 tunneista voit lukea täältä. Ostaessasi sitoudut allaoleviin varaus- ja peruutusehtoihin.

Varaus- ja peruutusehdot: Joogatunteihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Maksamalla ilmoittautumismaksun ja ilmoittautumalla tunnille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Ilmoittautumista ei voi peruuttaa. Ilmoittautumismaksua ei hyvitetä osallistujan jättäessä osallistumasta tai peruessa tunnille osallistumisensa. Tuntipaikan voi halutessaan lahjoittaa toiselle ihmiselle. Matti Pääaho / Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa tunnin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli tunti perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin ja palauttaa maksetut maksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös muuttaa tunnin toteuttamistapaa tai ajankohtaa. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Tunnin ajankohdan/suorittamistavan muuttuessa  Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta sähköpostitse tai tekstiviestitse ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä esim. tunti siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Tunnin peruutus force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen ilmoittautumismaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.

Lisätietoa: asiakaspalvelu@joogastudio.fi tai 0401526654

Ohjeita joogatunnille saapuvalle!

Saapuminen: Paikkaan on helppo tulla sekä kevyen liikenteen väyliä pitkin että autolla. Terminaalissa parkkitilaa on entiseen tapaan talon ympärillä ja Prisman vieressä.

Varustus:  HUOM! Tuo mukanasi joogamatto tai muu vastaava soveltuva matto. Vuokratiloissa ei ole valitettavasti joogamattoja osallistujille. Citydancella on tarjolla paksuja jumppamattoja, jotka käyvät myös joogamaton sijasta. Voit tuoda mukanasi myös joogapalikan tai muita vastaavia apuvälineitä. Tule mahdollisimman valmiiksi pukeutuneena joogatunnille, näin nopeutat asettumista paikallesi ja tunnin aloittamista. Terminaalissa on mahdollisuus suihkuun. Citydancelta saat kortin pukuhuoneen kaapin lukitsemista varten.