• Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 18.11. lauantaina klo 12.15-15.00.

  Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn!

  Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen.

  Joogastudio Oululla työskennellään lauantaina 18.11. klo 12.15-15.00 kehon triggeripisteiden kanssa.

  Opettelemme käyttämään maailmalla kovassa nousussa olevia triggeripistepalloja eli ”Tuskapalloja” kuten Joogastudio Oululla on niitä aiemmin kutsuttu.

  Triggeripisteiden avaus on tekniikkana hyvä ja helppo. Triggeripisteiden avaamisessa työskennellään lihasten ja faskioiden kautta lihaskipua ja jännitystä helpottaen. Useimmiten lihaskipu johtuu lihasjännityksen aiheuttamasta verenkierron häiriöstä ja siitä seuraavasta hapenpuutteesta lihaksessa eli lihasjumista kansankielellä sanottuna. Triggeripisteiden manipulointitekniikat vapautttavat hapenkulkua lihaksessa. Kurssilla etsimme kehon lihasten triggeripisteitä, joiden kautta vaikutetaan suuremmalle alueelle lihaksessa ja lihasryhmissä. Triggeripisteiden kautta vaikutus ulottuu fyysiseltä tasolta myös psykofyysiselle tasolle. Työskentely voi vapauttaa esimerkiksi stressin aiheuttamia lihasjännitystiloja ja stressin tunne kehossa ja mielessä helpottuu. 

  Tällä kurssilla opit triggeripistetyöskentelyn perusteet keskittyen rintakehän, yläselän, hartioiden ja olkapäiden alueelle. Joogastudio Oulun kurssilla harjoittelet lisäksi myös triggerien vapautuksessa hyväksi koettuja joogan tekniikoita muun muassa oikeanlaisesta hengityksestä kehotietoisuuden kasvattamiseen. Nämä kaikki auttavat sinua päästämään irti lihasjännityksestä ja saamaan suurempi hyöty triggeripisteiden vapauttamisessa.

  Saat kurssilta kotiharjoitusmateriaalin ja voit ostaa myös oikeat ”tuskapallot” mukaasi edullisempaan hintaan 16€ / 2 kpl normaalisti (20€).
  Tule mukaan!

  Mitä: Triggeripistetyöskentely: Lihasjännityksen vapautus palloilla ylävartalon alueelta

  Missä: Pilates Oulu, Tyrnäväntie 16 (sisäänkäynti Pilates Oulu, Citydance, Voitto - odota aulassa) 

  Milloin: Lauantaina 18.11.2017 klo 12.15-15.00

  Hinta: 45 euroa (sis. kotiharjoitusmateriaalin)

  Muuta: Tarvitset rennot vaatteet, missä on mukava liikkua.  

  Ilmoittautuminen ja maksaminen:
  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla ”Lihasjännityksen vapautus palloilla ylävartalon alueelta 18.11." kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 6 henkilöä.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla.

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi