• Sydänmaanjooga – matka mielen korpimaille 23.3.

 • Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaisemiin toisen kerran joogastudio Oululla. Jooga voi herkistää, jooga voi viedä meidät syvälle. Jooga voi myös parantaa mieltämme monessa muodossa. Tutustu tähän niin Oulussa, joogafestivaaleilla ja Tampereella suuresti tykättyyn joogamuotoon jolla pääsemme kokemaan joogan erillä tavalla kuin ennen. 

  Miltä tuntuu metsän tunnelma ja sen tuoma sisäinen rauha? Miltä tuntuu järkkymätön peruskallio jalkojen alla? Haluaisitko oppia tuntemaan saman joogan avulla? Hidasta hengitystäsi. Hidasta joogaasi. Terästä kaikkia aistejasi. Mene syvemmälle ja löydä yhteys maahan. Tällä hidastavalla joogaharjoituksella tutkimme  maa-elementtiä sielun silmin, hengityksellä ja keholla. Löydä sisäinen sydänmaasi ja sen suuret alkukantaiset potentiaalit. Tutustu maan värähtelyyn matalaan ja turvalliseen tummaan.

  Harjoittelemme erilaisia tekniikoita maayhteyden löytämiseksi voimakkain hengitystekniikoin, jooga-asanoilla ja shamanististen soittimien  sykkeessä. Tämä tunti on saanut inspiraationsa niin joogaperinteestä, maailman luonnosta, suomalaisesta luontoyhteydestä kuin shamanismiperinteestä. Mieleni minun tekevi!

  Mitä: Sydänmaan joogaa 

  Missä: Joogastudio Oulu (Tyrnäväntie 16, sisäänkäynti Joogastudio Oulu/Citydance/Voitto/Pilates Oulu)

  Milloin: 23.3. klo 17.30-19.30 Saavu paikalle 5-15 minuuttia ennen alkamista. 

  Hinta: 25 euroa (sis. alv.), voit myös maksaa 2 sarjakortin kerralla.

  Mukaan: Joustavat vaatteet, juomapullo

  Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tehdään Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 6 henkilöä.

  Heräsikö kysymyksiä?

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi