• Superuosittu Dancing in the Dark jatkuu huhtikuussa!

 • Yhä suositummat pimeähuonetanssit järjestetään nyt uudessa paikassa!

  Varaa paikkasi heti! Paikkoja on rajoitetusti!

  Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi touhu on täysin maksutonta!

  Niin sanotussa pimeähuonetanssissa on kyse juuri siitä: tanssimisesta pimeässä huoneessa. Se on huikea kehollinen kokemus, joka vastaavasti valaisee mielen sopukoita. Tämä uudenlainen itseilmaisun muoto on saavuttanut maailmalla suurta suosiota, mutta Suomessa se on vielä verrattain uutta. Kannattaakin siis tulla ensimmäisten joukossa kokeilemaan! Kuten sanottu, viime kerran jälkeinen palaute oli enemmän kuin huikeaa!

  Ennen tanssimista keskustelemme käytännön asioista muutaman minuutin, jonka jälkeen on luvassa vapaata tanssia tunnin ajan. Tuon tunnin aikana puhuminen tai muiden tanssijoiden koskettaminen ei ole sallittua, taustalla soi musiikkia laidasta laitaan – saat siis uppoutua täysin omaan kokemukseesi ja nauttia siitä parhaaksi tuntemallasi tavalla. Lopuksi vielä rentoudutaan ja hengitellään hetki yhdessä.

  Mukaan on hyvä ottaa hikeä pelkäämättömät vaatteet ja juomapullo sekä paljaat tanssivarpaat ja seikkailumieltä.

  Johdattajana toimii MyDance-ohjaaja Hanna Ojala.

  Sing like no one is listening.
  Love like you’ve never been hurt.
  Dance like nobody’s watching,
  and live like it’s heaven on earth.
  ~ William W. Purkey ~  

  Missä: Joogastudio Oulu (Citydance tanssisali 4), Terminaali, Tyrnäväntie 16, Limingantulli. 

  Milloin: Perjantaina 27.4.2018­­­­ klo 17.30 – 19.00. 

  Hinta: Ilmainen!

  Osallistuminen: Varaa ja varmistaa paikkasi Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Mikäli tilaa on, myös ovelta pääsee sisään. Ole paikalla 10-15 minuuttia ennen alkua!

  Ilmoittaudu mukaan!

  HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, joten peru ilmoittautuminen 2 tuntia ennen alkamista, jos et pääse. Peruuttamatta jätetyistä ja käyttämättömistä varauksista veloitamme jälkikäteen 15 euroa, koska se vie jonkun toisen paikan ja haluamme että ihmiset tulevat mukaan. Mikäli tilaa on, myös ovelta pääsee sisään.