• Suositut alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2019 jälleen: Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi RYHMISSÄ VIELÄ PAIKKOJA!

 • Joogan pitkän alkeiskurssin uudet ryhmät alkavat tammikuussa 2019. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi!

  Aiemmat kurssit on varattu täyteen hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista. Älä enää mieti. Tule mukaan tällä kertaa!

  Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita ihmisiä? Oletko mielestäsi lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa, ja joogan asentoharjoitus tuntuu ajatuksena pelottavan kaukaiselta? Vai haluatko jostain muusta syystä lähestyä joogaa harrastuksena ihan nollapisteestä?

  Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa.

  Moni on epävarma joogan aloittamisen suhteen, vaikka ei tarvitsisi. Nyt menossa olevan syksyn kurssilaiset kehuvat kurssituntia viikon kohokohdaksi. Lue alta osallistujien palautetta niin tiedät miksi.

  Tule sinäkin mukaan! Katso ilmoittautumisohjeet alta.

  Jooga kuuluu kaikille! Joogastudio Oulu tarjoaa tammikuussa uudestaan toivotun joogan pitkän alkeiskurssin osana alkuvuoden 2019 ohjelmaa.

  Joogan pitkällä alkeiskurssilla voit lähestyä lajia helpommin ilman kynnystä. Aloitat opettelusi nollatasolta.
  Oletuksena on, että olet nähnyt joogan asentoja ja kuullut sen hyvää tekevästä vaikutuksesta, mutta muuta kokemusta sinulla ei ole. Kurssin tavoitteena on saada vasta-alkajat mukaan harrastukseen helpommin ja tuoda joogan hyödyt myös vasta-alkajien saavutettaviksi. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin, saanut riittävän tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla ja kotona. 

  Kenelle? Joogan pitkä alkeiskurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä yhdessä samantasoisen ryhmän kanssa. Kurssi sopii erityisesti sellaisille, jotka eivät halua liittyä alkeistunneille, joilla käy jo joogaa aiemmin harrastaneita.

  Kurssi pitää sisällään 75 minuutin joogatunnin kerran viikossa 18 kurssikerran ajan. Kurssi kestää koko kevätkauden.

  Kurssilla käydään läpi asana(eli asento)-harjoittelun perusteet perinpohjaisesti, helpoista harjoituksista alkaen. Opettelemme aurinkotervehdyksen ja joukon tavallisia asanoita, joita muokkaamme jokaisen jäykkyystason mukaan – rautakangetkin oppivat taipumaan. Tällöin jokainen voi aloittaa joogaharjoituksensa juuri siltä tasolta, mihin keho ja mieli ovat valmiita.

  Kurssilla opetellaan joogan asana-harjoituksessa tehtävä joogahengitys ja lisäksi opetellaan useita muita joogan hengitystekniikoita. Osana kurssin sisältöä on myös johdatus joogakulttuuriin ja historiaan sekä erilaisiin joogatyyleihin, joita yhdessä kokeilemme. Älä kuitenkaan luule, että joogan harjoittelu olisi vain kevyttä puuhaa vaikka kyseessä on vain aloituskurssi. Osana jokaista tuntia työskentelemme kehittäen ja voimistaen kehon tukilihaksistoa ja tunnetusti tämä aiheuttaa puuskutusta ja hikeä. Teet kuitenkin oman jaksamisesi mukaan.

  Rentoutuminen sekä mielen rauhoittaminen ja tasapainottaminen on myös yksi tärkeä tavoite. Kurssilla tehtävät joogaharjoitukset tähtäävät kehon parantamisen lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin. Kurssilla saat myös kirjallisia ohjeita kurssilla opeteltavista asanoista ja asanasarjoista kotiin vietäväksi.

  Terveydelliset haasteet? Kurssilla otetaan huomioon jokaisen osallistujan terveydelliset haasteet ja annetaan niiden mukaan vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää, katso yhteystiedot alta.
  Kurssin opettajaa Matti Pääahoa on kehuttu maanläheisestä ja täsmällisestä otteestaan joogan perinpohjaiseen opettamiseen. Matti on tutustuttanut jo suuren joukon ihmisiä joogan harrastamiseen ja hänellä on takanaan jo yli 2000 opetettua tuntia joogassa. Toinen kurssin opettajista Minna on pitkän linjan joogi ja joogan opettaja ja se näkyy hänenkin opetuksessaan. Hän on säntillinen, tarkka ja huomioiva joogaopettaja.  

  Palautetta aiemmilta kursseilta:

  ”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.
  Olen jo muutaman vuoden haaveillut joogan aloittamisesta, mutta aina siirtänyt sitä. Jostain netin syövereistä on tullut joogasta kuva, että se on kamalan vakavaa, myöhästymistä ei sallita, tunneilla ei saa juoda jne. Tämä ei ollut yhtään sellaista. On ollut hyvä, että on saanut aloittaa rauhallisesti ja kaikki asanat on käyty alusta asti perusteellisesti läpi. Pelkkä viikonloppu-kurssi olisi ainakin itselle ollut ihan liian lyhyt. Hengitysharjoitukset on myös tulleet tarpeeseen, niissä oppii rauhoittumaan.”

  ”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikunta tunneilla) että, ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”

  ”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin... aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogamista ja olenkin jo ilmoittautunut ensi viikon torstain tunnille.”

  ”Oli kyllä huippuhyvä kurssi ja erinomainen ohjaaja, taidan innostua joogailemaan enemmänkin!”

  ”Matti oli aivan äärettömän hyvä ja innostava vetäjä.”

  ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämän ehkä paras päätös on aloittaa jooga:)”

  ”Taitava ja sympaattinen ohjaaja, jonka tarkka ohjaus auttaa tekemään asanat juuri oikein. Jokaiselle notkeus...tai jäykkyystasolle löytyy sopiva sopivat liikkeet.”

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Nyt on sinun vuorosi. 

  Mitä: Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi KEVÄTKAUSI 2019

  Milloin: 

  1 PAIKKA VAPAANA! Ryhmä 1. MAANANTAISIN 14.1.2019 alkaen klo 18.00-19.15 Ilmoittaudu tästä ryhmään 1

  Viimeinen kerta maanantaina 27.5.2019. Yhteensä 18 kertaa. Ei tunteja 4.3. ja 22.4.

  PAIKKOJA ON VAPAANA! Ryhmä 2. TIISTAISIN 15.1.2019 alkaen klo 16.30-17.45. Ilmoittaudu tästä ryhmään 2

  Viimeinen kerta maanantaina 27.5.2019. Yhteensä 18 kertaa. Ei tunteja 5.3. ja 9.4.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.

  Opettajat: Matti Pääaho (ryhmä 2) ja Minna Karjalainen (ryhmä 1)

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 316 € sisältäen kurssimateriaalin (18 kurssikertaa x 17 euroa ja materiaalit 10€). Kurssin osallistumisen varausmaksu on 120€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse! 

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

  Valitse oikea ryhmä ja ilmoittaudu:

  Ryhmä 1 maanantaisin klo 18.00-19.15

  Ryhmä 2 tiistaisin klo 16.30-17.45

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 18.1.2019. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 316€ sis alv.). Loput kurssimaksusta laskutetaan. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878