• Lokakuussa ensimmäistä kertaa järjestetty pimeähuonetanssi sai runsaasti kiittävää palautetta, joten miksi odottaa? Taas tanssitaan!

  Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi touhu on täysin maksutonta!

  Niin sanotussa pimeähuonetanssissa on kyse juuri siitä: tanssimisesta pimeässä huoneessa. Se on huikea kehollinen kokemus, joka vastaavasti valaisee mielen sopukoita. Tämä uudenlainen itseilmaisun muoto on saavuttanut maailmalla suurta suosiota, mutta Suomessa se on vielä verrattain uutta. Kannattaakin siis tulla ensimmäisten joukossa kokeilemaan! Kuten sanottu, viime kerran jälkeinen palaute oli enemmän kuin huikeaa!

  Ennen tanssimista keskustelemme käytännön asioista muutaman minuutin, jonka jälkeen on luvassa vapaata tanssia tunnin ajan. Tuon tunnin aikana puhuminen tai muiden tanssijoiden koskettaminen ei ole sallittua, taustalla soi musiikkia laidasta laitaan – saat siis uppoutua täysin omaan kokemukseesi ja nauttia siitä parhaaksi tuntemallasi tavalla. Lopuksi vielä rentoudutaan ja hengitellään hetki yhdessä. Lopussa on myös varattuna aikaa yhteiselle keskustelulle (siksi kesto on puoli tuntia pidempi kuin ensimmäisellä kerralla).

  Mukaan on hyvä ottaa hikeä pelkäämättömät vaatteet ja juomapullo sekä paljaat tanssivarpaat ja seikkailumieltä.

  Johdattajana toimii MyDance-ohjaaja Hanna Ojala.

  Sing like no one is listening.
  Love like you’ve never been hurt.
  Dance like nobody’s watching,
  and live like it’s heaven on earth.

  ~ William W. Purkey ~

  Missä: Kulttuuritalo Valve, 2. kerros, Pieni näyttämö, Oulu

  Milloin: 1.12.2017­­­­ klo 17.30 – 19.30

  Hinta: 0 € 

  Osallistuminen: Varaa ja varmistaa paikkasi Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti. Mikäli tilaa on, myös ovelta pääsee sisään.