• Siirtymäriitti kylmän ja pimeän aikaan 8.11. perjantain myöhäisillassa

 • Marraskuisena myöhäisenä perjantai-iltana teemme joogisen siirtymäriitin kylmän ja pimeän kauteen. Kuten luonto valmistautuu muutokseen ja pysähtyneisyyteen, teemme Joogastudio Oulun salissa Anna-Maijan ja Matin kanssa erityisen joogaharjoituksen, jolla valmistamme itsemme kohtaamaan talven tulon. Harjoituksen keskiössä on oman luonnon sekä sisäisen lämmön ja valon löytäminen. Annamme arvoa hidastamiselle, läsnäolon voimistumiselle ja kauden luonteelle. Annamme luvan levolle, edellisen kauden päättymiselle ja uuden odotukselle. Marras on kuoleman kausi mutta tärkeä askel eteenpäin. Jostain luovutaan, jotta jaksamme talvikauden yli. Jotain kuolee ja muuttuu kasvualustaksi uusille siemenille kevääksi. Sitten seuraa odotus. 

  Harjoituksessa yhdistämme erilaisia joogaharjoituksia, riittejä ja hoitavan äänimatkan. Harjoitus on tason 1 harjoitus ja sopii kaikille. Harjoitus yhdistää flow- ja yin-joogaa. Harjoitus päättyy syvään rentoutukseen. 

  Syömme harjoituksen päätteeksi yhteisen iltapalan (gluteeniton, laktoositon, lihaton).  

  Tule mukaan yhteiseen, erilaiseen ja lämminhenkiseen perjantai-illan viettoon! 

  Mitä: Siirtymäriitti kylmään ja pimeään

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:
   Perjantaina 8.11. klo 20.30-22.30

  Hinta:
   30€ tai sarjakortin 3 käyntikertaa 

  Alennukset: Anytime-kuukausijäsenille 20€

  Ilmoittautuminen: Kuten normaaleille viikkotunneille. Varaa paikkasi ilmoittautumisjärjestelmästä. 

  Minimiosallistujamäärä 6 hlöä.