• Perjantain extratuntina 6.4. Syvärentoutus ja Sound Healing äänimatka

 • Perjantaina 6.4. Vietämme ihanan illan mystisissä tunnelmissa!

  Illan erikoistuntina pidetään Syvärentoutus ja Sound Healing äänimatka -tunti klo 18.00-19.30.

  Haluatko päästää irti stressistä ja kiireestä? Tipahda hetkeksi arjen pyörityksestä kehoa ja mieltä parantavaan syvärentoutuneeseen tilaan, rentoudu, koe ja nauti – tule ohjattuun syvärentoutukseen ja mystiseen sound healing –äänimatkaan.

  Tunti sopii hyvin kiireisen ja stressaavan ympäristön keskellä työskenteleville ihmisille. Sukella mystiselle matkalle - koe meditaation ja äänimaailmojen vaikutus itseesi!

  Tämä on täydellinen arjen nollaus ja viikonlopunaloitus. Tällä tunnilla käynnistellään ensin ohjatusti kehon syvä rentoutuminen. Siitä jatkamme nauttimaan mystistä ja kaunista meditaatiota shamanistisen äänimatkan siivittämien lukuisten kehossa värähtelevien instrumenttien johdolla. Äänivärähtelyt tuotetaan perinteisten ja modernien etnisten soittimien kautta. Nautimme esimerkiksi kehärummun, amerikkalaisen natiivityylisen puuhuilun, äänimaljojen, tankkirumpujen ja monen monen muun instrumentin soinnista. Onko tässä Suomen laajin sound healing soittimien kokoelma? Tule ottamaan itse selvää ja toteamaan tämän tunnin maaginen vaikutus.

  Sound Healing on maailmalla kovassa nousussa oleva rentoutusmenetelmä, jossa ihmiskeho ja mieli saatetaan erityisen syvään rentoutumisen tilaan äänen avulla. Sound healing äänimatkoja kokeneet ihmiset ovat kuvailleet kokemuksiaan hyvin erikoisiksi ja syviksi. Osa lähtee syvälle alitajuiseen mielikuvitusreissuun ja osa puolestaan kokee äänen hyvin fyysisinä muotoina kehoissa.  

  Tunti on taso 1 tunti. Ei vaadi liikunnallisuutta.

  Pääsääntöisesti tunti vietetään makoillen, joten kannattaa ottaa mukaan lämpimät sukat / villasukat. 

  Mitä: Syvärentoutus & Sound Healing äänimatka Joogastudio Oululla perjantaina 6.4 klo 18.00-19.30.

  Hinta ja maksu: Tunnin hinta 20€. 

  HUOM! Voit maksaa tämän tunnin myös yhdellä sarjakortin käyntikerralla ja 5 euron lisämaksulla. 

  Ilmoittautuminen: Tunnille varataan paikka Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Tee se nyt täältä!