• Dancing in the Dark

  Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi tämän ensimmäisen kerran kunniaksi touhu on täysin maksutonta!

  Niin sanotussa pimeähuonetanssissa on kyse juuri siitä: tanssimisesta pimeässä huoneessa. Se on huikea kehollinen kokemus, joka vastaavasti valaisee mielen sopukoita. Tämä uudenlainen itseilmaisun muoto on saavuttanut maailmalla suurta suosiota, mutta Suomessa se on vielä verrattain uutta. Kannattaakin siis tulla ensimmäisten joukossa kokeilemaan!

  Ennen tanssimista keskustelemme käytännön asioista muutaman minuutin, jonka jälkeen on luvassa vapaata tanssia tunnin ajan. Tuon tunnin aikana puhuminen tai muiden tanssijoiden koskettaminen ei ole sallittua, taustalla soi musiikkia laidasta laitaan – saat siis uppoutua täysin omaan kokemukseesi ja nauttia siitä parhaaksi tuntemallasi tavalla. Lopuksi vielä vaihdetaan pari sanaa ja hengitellään hetki yhdessä.

  Mukaan on hyvä ottaa hikeä pelkäämättömät vaatteet ja juomapullo sekä paljaat tanssivarpaat ja seikkailumieltä. 

  Nähdään pimeässä...eh he he!

  Sing like no one is listening.
  Love like you’ve never been hurt.
  Dance like nobody’s watching,
  and live like it’s heaven on earth.
  ~ William W. Purkey ~ 

  Missä: Kulttuuritalo Valve, 2. kerros, Pieni näyttämö, Oulu 

  Milloin: 13.10.2017­­­­ klo 18.15 – 19.45

  Osallistuminen: Nämä tanssit ovat ilmaiset! Varaa ja varmistaa paikkasi Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Paikkoja on rajoitetusti. Varaamme paikan 20:lle ilmoittautujalle. Myös ovelta pääsee sisään jonotusperiaatteella, mikäli tilaa on isommalle porukalle tai varaajat eivät saavu kaikki paikalle.

  Lisätietoa: Matti Pääaho / matti (at) joogastudio.fi, 0445555878

  Johdattajana toimii MyDance-ohjaaja Hanna Ojala.