Lue päivitetyt toimintaohjeet korona-aikana – huolehditaan toisistamme

Turvallisen harrastus- ja työskentely-ympäristön luominen on ensisijaisen tärkeää niin harrastajillemme kuin koko henkilökunnallemme. Koronatilannetta seuratessamme, olemme jatkaneet oppilaittemme turvallisuuden huomioimista ja tehneet muutamia uusia muutoksia toimintaohjeisiimme. Toimintaohjeita noudattamalla jokaisen on turvallista jatkaa harrastamista tiloissamme. Alta voit lukea 29.11.2020 päivitetyt toimintaohjeemme.   
 
 
– Otamme tunneille edelleen alle 60% normaalista oppilasmäärästä. Se mahdollistaa reilut turvavälit saleissa. 
 
 Sairaana tai vähäisissäkään infektio-/koronaoireissa ei tulla joogatunnille.  
 
 Kaikki Kuusalin joogatuntimme on tarjolla myös nettijoogana ja pian myös kaikki Aurinkosalinkin. Nettijooga on vaihtoehto, jos pieni flunssan oire yllättää ja haluaisi joogata siitä huolimatta. 
 
 Useat käsidesi- sekä käsienpesupisteet ovat käytössä jokaiselle tulijalle ja menijälle. Käsidesiä tulee käyttää tullessa.
 
 Suosittelemme oppilaitamme tulemaan joogatunneille ja kursseille mahdollisimman valmiina, jotta pukuhuoneiden käyttö voitaisiin vähentää minimiin. Kehotamme myös välttämään turhaa oleilua tiloissamme ennen ja jälkeen tunnin. 
 
– Noudatamme terveysviranomaisten suosituksia ja Oulussa on pyydetty liikuntapaikkoja antamaan suositus hengityssuojainten käyttämiseen muulloin, kuin liikuntasuorituksen aikana ainakin 12.11. asti.
Suosittelemme siis käyttämään hengityssuojainta, kun tulet meille ja jos käytät pukuhuoneita. Joogasaleissamme ei tarvitse hengityssuojainta käyttää, mutta suojainten käyttö on tervetullutta. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaiset hengityssuojaimet käyttöönne.
 
 Välineiden käyttö tuntien aikana on edelleen pidetty vähäisempänä kuin normaalisti. Tunneilla, kuten palauttava- ja rentouttava jooga sekä  yin-jooga, joilla välineitä on perinteisesti käytetty enemmän, neuvomme harrastajia tuomaan mukanaan pyyhkeen mahdollisuuksien mukaan jota käytetään välineiden päällä.  
 
 Välineiden ja mattojen käytössä on vakiintunut välinekierto ja voit ostaa meiltä käyttöösi myös oman maton. Välinekierto takaa sen, että seuraavan tunnin harrastajat eivät käytä edellisen tunnin harrastajien käyttämiä välineitä ja mattoja. Lisäksi studiomme matot puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeenSuotavaa tietenkin olisi, että mahdollisimman moni käyttäisi omia mattojaan ja apuvälineitään, mikäli niitä on. Jos omaa mattoa ei löydy, voi sellaisen ostaa myös meiltä. Valikoimassamme on uusia huippulaadukkaita mattoja kuten esimerkiksi samoja mattoja, joita käytämme tunneillakin.
 
 Jaamme oppilaille henkilökohtaiset avainkortit pukuhuoneiden kaappeihin lainaan kauden ajaksi. Avainkortti on sinulla lainassa niin pitkään kunnes sen pyydämme takaisin. Hukatessa uusi avainkortti maksa 5 euroa.
 
– Käytävien ja vessojemme kosketuspintojen päivittäinen erikois-desifiointipuhdistus jatkuu edelleen studiollamme. 
 
– Pyydämme harrastajilta äärimmäistä huolellisuutta koronasääntöjen noudattamisessa! 
 
Ollaan viisaita ja huolehditaan yhdessä toisistamme.
Näin voimme jatkaa joogaharrastamistamme!