• KURSSI ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle osoitteeseen matti (at) joogastudio.fi (ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi josta sinut tavoittaa lyhyelläkin varoitusajalla)

   

  Lantio auki - lonkat vapaaksi!

  Toivottu Lantio Auki -kurssia järjestetään marraskuussa pyhäinpäivänä 4.11.2017 klo 12.00-16.00

  Ylimääräinen Lantio Auki -kurssi järjestetään Pilates Oulun studiolla. Ilmoittaudu pian, sillä syyskuun molemmat kurssit täyttyivät ja moni jäi ilman paikkaa.

  Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lantion seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa ja kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajoissa loppuun. Joogastudio Oulun puolesta Pilates Oululla järjestettävälle kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan.

  Lue ihmeessä koko kurssikuvaus ja mieti voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin?

  Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö menny jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikkään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmotin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.

  Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus ja alaselän ongelmat, nuo ihanat kansantautimme vaivaavat noin joka toista ihmistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen. 

  Lantio auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien ja lantion avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita.

  Käymme läpi jokaisen lantion seudun ja lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme 21 asanan Lantio auki -sarjan perusteellisesti tarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä tai kokopitkänä versiona. Saat materiaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

  Lantion seudun lihaksiston avaaminen tuo joogille paljon mahdollisuuksia tuttuihin ja kokonaan uusiin asanoihin. Matin kurssista ovat hyötyneet joogit, liikuntaa harrastavat, jooganopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla.

  Mitä: Lantio Auki -kurssi

  Missä: Pilates Oulun studio, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Lauantaina 4.11.2017 klo 12.00-16.00 (noin 4 tuntia)

  Hinta: 55 euroa (sis. 10 sivuisen harjoitusmateriaalipaketin)

  Muuta: Tarvitset rennot vaatteet, missä on mukava liikkua.  

  Ilmoittautuminen:

  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla "Lantio Auki -kurssi 4.11.2017" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 5 henkilöä.

  Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Lisätietoa kurssin sisällöstä, ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

  Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.

  (ps. Alla olevan kuvan mukaista asanaa ei tehdä kurssilla. Tarkoituksena on vain osoittaa että mihin voidaan päästä lantion avauduttua pitkäjänteisellä työllä.)