• Nyt uutta Suomessa! AcuYin – akupunktioavusteinen Yin jooga

 • 29.4. ALKAVA KURSSI ON VALITETTAVASTI PERUTTU LIIAN VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

  Täysin uusi ja ainutlaatuinen joogalaji AcuYin saapuu Joogastudio Oululle! Tätä et muualta Suomesta löydä! Tule ensimmäisten joukossa tutustumaan!

  AcuYin järjestetään kurssimuotoisena 5 kerran sarjana 8 osallistujalle, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä. Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja on vain vähän!

  AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa harvinaisen hoitavan kokemuksen osaavissa käsissä, turvallisessa ympäristössä, jossa Yin joogan rauhoittava vaikutus yhdistyy akupunktion hoitavaan vasteeseen.

  90 minuuttia kestävän AcuYin-tunnin aikana osallistujat rentoutuvat pitkäkestoisissa yin-tyylisissä jooga-asanoissa samalla, kun ohjaaja asettaa akupunktioneuloja osallistujien kehoon asanan sallimille paikoille; korvien ja pään alueelle sekä raajoihin polvista ja olkapäistä alaspäin.

  Anna-Maija on käynyt Valviran hyväksymän fysioterapeuttisen akupunktiokoulutuksen sekä tehnyt työnsä ohessa akupunktiohoitoja jo hyvän tovin, joten neulojen sijoittelun suhteen osallistujat saavat vain rentoutua ja keskittyä vastaanottamaan hoidon hyvää tekeviä vaikutuksia.

  Tunnin jälkeen olo on raukea ja keskittynyt, huojentunut ja hoivattu. Sekä kehossa että mielessä ja jopa tunnepuolella läsnäolo valtaa lisää alaa. Vaikutukset tuntuvat myös pitkälle tunnin jälkeen.

  Kurssille tarvitset rennot vaatteet, joista pystyt käärimään hihat ja lahkeet ylös. Kurssi ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille, joilla on sairauden tai vamman aiheuttama este joogan harrastamiselle tai akupunktiohoidolle (esimerkiksi ihon infektiosairaudet, muut lääketieteellistä hoitoa vaativat kehon tai mielen sairaudet, voit varmistaa omasta terveydentilastasi riippuvan mahdollisuuden osallistumiseesi ohjaajalta: annamyoga@outlook.com).

  Aloita vuotesi rentoutumalla ja hoitamalla sekä kehoasi että mieltäsi astetta syvemmin uusilla AcuYin-joogatunneilla!

 • Kiinnostuit? Älä mieti enempää vaan ilmoittaudu mukaan. Katso ohjeet alta!

  Mitä: AcuYin -joogakurssi (kolme 5 kerran kurssia, ks. aikataulut alta)

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin:

  Ryhmä1: maanantaisin 28.1.-25.2.2019 klo 19.30-21.00
  Ryhmä2: maanantaisin 29.4.-27.5.2019 klo 19.30-21.00

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 175€ (5 kurssikertaa). Kurssin osallistumisen varausmaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan ensimmäisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä, Tyky-onlinemaksuilla, Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla.

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti.

  Valitse oikea ryhmä ja ilmoittaudu:

  Ryhmä1: maanantaisin 28.1.-25.2.2019 klo 19.30-21.00
  Ryhmä2: maanantaisin 29.4.-27.5.2019 klo 19.30-21.00 

  Varaus- ja peruutusehdot: Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 5 henkilöä, maksimi 8 henkilöä.

  Lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi 
  Lisätietoa kurssin sisällöstä: Anna-Maija Kiviniemi annamyoga@outlook.com