• New Yorkista vieraileva Aino Siren valloittaa meidät jälleen heinäkuussa!

 • Joogastudio Oulun keskikesän ainoa kurssiviikonloppu vietetään New Yorkista saapuvan mahtavan vierailijaopettajan Aino Sirenin kanssa!

  Aino Siren on vetänyt aiemmilla vierailuillaan workshopeihin kymmeniä joogan harrastajia ja pääsemme nyt uudestaan tämän valloittavan Ishta-joogaohjaajan erikoistunneille. 

  Ainon heinäkuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on taas kaksi teemallista erikoistuntia. Voit halutessasi osallistua vain toiseen harjoitukseen, mutta osallistuessasi molemmille tunneille pääset syvemmälle ISHTA-joogan maailmaan. Aino antaa asanoista vaihtoehtoja, jotta kaikille löytyy sopiva tapa tehdä harjoitusta. 

  Tule molemmille tai valitse jompikumpi!

  Perjantai 6.7. klo 18.00-20.00 Positive Vibrations Workshop. 
  Ayurvedaan pohjautuva Positive Vibrations auttaa tasapainottamaan kapha-doshaa ominaisuutta kehossa. Mistä on kyse? Ayurvedan mukaan kapha-doshan ollessa epätasapainossa olemme väsyneitä ja jopa vähän masentuneita. Tämän harjoituksen tekniikat tuovat inspiraatiota ja keventävät energiaa. Workshop on kaikille tasoille ja voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Tämän työpajan jälkeen vedät omalla hyvällä värähtelyllä puoleesi kaikkea hyvää. 

  Workshopin alussa Aino antaa vinkkejä, joita hän itse käyttää energian kohottamiseen. Opit kuinka voit tuoda positiivisesta asenteen osaksi elämääsi. Asana osuudessa opitaan kuinka asana-harjoituksella voidaan muuttaa oloa paremmaksi. Joogit käyttävät monia keinoja energian nostattamiseen: pranayama tekniikoita, visualisointeja ja asanoita, jotka erityisesti auttavat positiivisen energian kutsumiseen. Opi ja tule kokemaan se itse! 
   
  Lauantai 7.7. klo 12.00-14.00 Open to Receive - mestaritunti kaikentasoisille harrastajille: Slow flow + Reiki + Yin + Eteeriset öljyt. Panosta omaan hyvinvointiin uudella tavalla ja opi avautumaan vastaanottamiseen. Avautuminen kaiken hyvän vastaanottamiseen on yksi hyvinvoinnin vaikeimmista asioista varsinkin suomalaiselle mielelle. Ainon kanssa harjoitellaan kaikesta turhasta irti päästämistä ja tilan tekemisestä niille asioille, jotka kuuluvat tulla elämääsi. Olisiko nyt viimein aika oppia avautumaan ja astua omaan voimaan?
   
  Tällä erikoistunnilla yhdistyvät jooga ja reiki. Aino on reiki master -parantaja ja tällä tunnilla reiki energia virtaa! Erikoistunti alkaa mehukkaalla slow flow:lla joka muuttuu lopussa parantavaksi, avaavaksi ja palauttavaksi yin-joogaksi yhdistettynä reikin hoitavaan voimaan. Tunnilla käytetään myös luonnollisia kasviperäisiä eteerisiä öljyjä. Niiden syvälle vaikuttavat tuoksut avustavat tämän tunnin vaikutusta parantavan energian virtaamiseen ja henkiseen hyvinvointiin.
  HUOM! LAUANTAIN TUNNILLA KÄYTETÄÄN TUOKSUVIA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ.
   
  Mitä: Aino Siren ISHTA joogaa kahden erityispitkän tunnin edestä. Osallistu jompaan kumpaan tai molempiin!
   
  Milloin: Perjantai 6.7. klo 18-20 sekä lauantaina 7.7. klo 12-14. Tule paikalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. 
   
  Missä: Joogastudio Oulu Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Prisma Limingantullin takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.
   
  Hinta: Yksi erityispitkä joogatunti 35 euroa, molemmat 60 euroa yhtäaikaa ostettuna (sis. alv.). 
   
  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoittaudu maksamalla erikoistunnit Joogastudio Oulun verkkokaupassa seuraavien ohjeiden mukaisesti.


  LUE NÄMÄ OHJEET:

  Laita ostoskoriin joko yksi erikoistunti tai molemmat. HUOM! Jos ostat molemmat erikoistunnit samalla kertaa saat alennuksen kun kirjoitat maksamisen yhteydessä alennuskoodiksi: ainonmolemmat 

  Tällöin kokonaishinta laskee 60 euroon.

  Ilmoittaudu ja maksa erikoistunnit täältä!

  Tunnit voi maksaa myös liikuntaeduilla: mikäli haluat maksaa erikoistunnit liikuntaeduilla, tulee liikuntasetelit tai saldomaksut maksaa Joogastudiolla ennen kesäkuun loppua.

  Muuta: Tunti sopii kaikentasoisille harrastajille. Et tarvitse omaa joogamattoa tunnille. Lauantain tunnilla käytetään eteerisiä öljyjä.

  Lisätietoa: Matti Pääaho matti at joogastudio.fi tai puhelimitse 044-5555878 (heinäkuussa vain sähköpostitse).