• Vietä mahtava joogapäivä Janne Kontalan opissa huhtikuussa!

 • Nyt sinulla on huikea ja harvinainen mahdollisuus tulla mestariopettajan oppiin!

  Sunnuntaina 22.4. klo 9.30-16.30 järjestetään Joogastudio Oululla päivän kestävä joogakurssi, jonka pitää Janne Kontala. Hän on Suomen arvostetuimpia joogaopettajia ja hänestä voisi kutsua nimitystä opettajien opettaja, sillä hän on kouluttanut Suomessa joogaopettajia. Moni Joogastudio Oulunkin opettajista on opiskellut pitkään hänen johdolla.

  Päivä koostuu kahdesta osasta, jossa ensimmäinen keskittyy asanaharjoitukseen ja tekniikkaan. Asanaharjoituksessa keskitymme hidastamaan virtaavaa joogaharjoitusta slow flow -joogan muodossa. Lounastauon jälkeen keskitymme joogan muihin osa-alueisiin meditatiivisten harjoitusten ja filosofian muodossa, jonka tietämys on Jannella huippuluokkaa.

  Päivän kulku:
  9.30-12.30 Asana ja tekniikka
  12.30-14.00 Lounastauko
  14.00-16.30 Filosofia ja joogan meditatiiviset harjoitukset

  Päivän kurssi on tarkoitettu oppilaille, jotka ovat harrastaneet joogaa jo hiukan pohjalle, sillä ihan perusteita ei tällä kurssilla käydä läpi. Kurssin avulla pääseekin syvemmälle joogan maailmaan omassa harrastuksessa. 

  Tämä tilaisuus on ainutlaatuinen ja kannattaa varata paikka kurssilta heti jos olet kiinnostunut. Paikkoja on pieni rajallinen määrä ja osa on jo myyty. Varaa paikkasi täältä!

  Mitä: Joogapäivä Janne Kontalan kanssa

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: Sunnuntaina 22.4.2018 klo 9.30-16.30 (7 tuntia taukoineen)

  Hinta: 75 euroa 

  Muuta: Tarvitset joustavat vaatteet, missä on mukava liikkua. Lounastauolla voit nauttia omat eväät. Terminaalissa sijaitsee Superparkin yhteydessä ravintola Robson's joka tarjoilee salaatteja smoothieita jne. Vieressä on myös Limingantullin Prisma ravintoloineen. 

  Ilmoittautuminen: Joogapäivään ilmoittaudutaan maksamalla kurssipaikka Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Lisätietoa: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi

  PS. Osa kurssipaikoista on jo myyty! Et varmasti ole ainut joka kurssille haluaa. Varaa omasi ennen kuin on liian myöhäistä. Tee se täältä.