• Loppukevään ja alkukesän tiedote! Älä missää näitä tärkeitä asioita!

 • Joogastudio Oulun toiminta on alkanut tuntien osalta vakiintua, pieniä muutoksia lukujärjestykseen on tullut matkan varrella. Kokonaistarjontamme näyttää oikein hyvältä, meillä on jokaiselle jotakin! Välillä tulee muutoksia arkeen ja päiviä jolloin opettajamme ovat esimerkiksi kouluttautumassa, ja joudumme tekemään hetkellisiä muutoksia lukujärjestykseemme mutta pyrimme tarjoamaan jotain muuta korvaavaa tilalle samaan ajankohtaan.

  Kurssien määrä on ollut keväällä tietoisesti suuri, koska intoa niiden vetämiseen on ollut paljon ja olemmekin suunnitelleet jo syksylle kaikenlaista uutta ja kivaa. Meillä on tarjolla joogaa läpi kesän ja heinäkuussakaan emme sulje kokonaan oviamme. Sen lisäksi saamme uutta vahvistusta joukkoomme nyt kesällä ja lisää syksyllä!

  Lue allaolevat tärkeät asiat, niin säästyt suuremmilta kysymyksiltä!

  Poikkeukset ja pyhäpäivät:

  • Vappuaatto ja vappupäivä 30.4.-1.5. EI TUNTEJA
  • Sunnuntaina 29.4. ei ole Yin-joogan tuntia poikkeuksellisesti. 
  • Sunnuntaina 6.5. Aamuflow pidetään poikkeuksellisesti myöhemmin klo 12.00. 
  • Helatorstaina 10.5. TUNNIT NORMAALISTI
  • Äitienpäivänä 13.5. EI AAMUPÄIVÄN TUNTEJA, mutta ILLAN TUNNIT NORMAALISTI
  • Juhannuksena 21.6.-24.6. TORSTAI-SUNNUNTAI EI TUNTEJA

  Tuntimuutokset lukujärjestyksessä

  • Keskiviikon Slow-joogan sijasta lukujärjestykseen on tullut Joogan alkeet tunti.
  • Lauantain tunnit alkavat tunnin myöhemmin klo 11.00 kuten sunnuntainkin aamutunnit.
   • Astanga inspired taso 1-2 klo 11.00-12.15
   • Joogan alkeet taso 1 klo 12.30-13.45
  • Astanga inspired on jatkossa taso 1-2 tunti (ennen taso 2), tunnille voi tulla vähäisemmälläkin joogan kokemuksella.
  • Sunnuntain Heat joogatunti jää pois toukokuussa liian vähäisen kävijämäärän vuoksi.

  Heinäkuun tunnit ja keskikesän aukioloajat

  Heinäkuussa pidämme Joogastudion ovet auki pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa, lukuunottamatta pieniä poikkeuksia. Tarjoamme joogaa maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Toimimme vähemmällä miehityksellä mutta riveihimme saapuu uutta vahvistusta ulkomailta! Kerromme heinäkuun toiminnasta pian tarkemmin. Lue alta kuitenkin sarjakorttien voimassaoloajasta hyviä uutisia!

  Sarjakortit ja kesä

  Lisäämme kaikkiin voimassaoleviin sarjakortteihin 5 viikkoa voimassaoloaikaa heinäkuun poikkeuksellisen lukujärjestyksen vuoksi. Korttisi ei kuluta siis voimassaoloaikaa vaikka et heinäkuussa pääsisikään joogaamaan! 

  Toistetaan vielä: Minkään sarjakortin aika ei kulu heinäkuussa, kun lisäämme jokaiseen kesäkuun lopussa vielä voimassaolevaan sarjakorttiin 5 viikkoa voimassaoloaikaa!

  Voit siis huoletta ostaa uuden sarjakortin, eikä sen normaali voimassaoloaika kulu heinäkuussa!

  Elokuu ja startti

  Opettajatiimimme palaa lomilta eri aikoihin ja elokuun alussa tunnit alkavat palata normaaliin päiväjärjestykseen viikolla 31 alkaen. Viimeistään viikolla 34 meillä alkaa pyöriä normaali lukujärjestys kokonaisuudessaan kun kaikki mahtavat opettajat ovat palanneet kesälaitumilta. 

  Vietämme avoimien ja ilmaisten joogatuntien päivää lauantaina 18.8. kuten vietimme tammikuussakin. Tervetuloa tutustumaan tunteihimme, studioon ja koko terminaaliin jonka kaikki toimijat tarjoavat ilmaisia tutustumistunteja! Tästäkin tiedotamme lisää lähempänä.

  Vietämme oman studion kauden avajaisia 25.8. jolloin on luvassa mahtavaa ohjelmaa! Merkitse päivä kalenteriisi siis.

  Syksyn kurssit

  Syksyllä tarjoamme useita pitkiä kursseja, niin Joogan pitkästä aloituskurssista ja Kundaliinijoogasta. Suunnitelmissamme on Joogan pitkä jatkokurssi jo hiukan jooganneille, jotka haluavat joogata kurssimuotoisesti. Lisäksi olemme suunnitelleet lapsijoogakurssia, odotusajanjoogaa ja muita erikoiskursseja. Tutustu tarjontaan lähempänä kesää ja alkusyksystä!

  Toiveet syksylle

  Haluaisitko sinä toivoa jotain toimintaamme syksyllä? Muutosta tai jotain uutta? Voit tehdä toiveet nimettömänä ylhäällä näkyvästä "Anna palautetta napista" jos haluat.