• Lauantaina 17.3. on neljän tunnin jooga- ja tanssiputken päivä – lue myös uudesta tunnista!

 • Lauantaina 17.3. vietämme 4 tunnin jooga ja tanssiputkea. Päivään kuuluu normaalit viikkotunnit Astanga Inspired ja Joogan alkeet. Tämän lisäksi pidetään ensimmäistä kertaa tunti joka kantaa nimeä "Kokonaisvaltainen syvärentoutus". Tunnin pitää tanssinopettajamme Hanna Ojala, joka on myös kouluttautunut rentoutuksen ohjaaja. Lue uudesta tunnista alta lisää.

  Päivässä tapahtuu näiden lisäksi muutakin. Olemme mukana Valonpäivät tapahtumassa. Joogastudion Matti pitää tapahtumassa luennon klo 15.15-16.00 aiheesta "Miten muinainen joogi näki maailman?". Tule ihmeessä tapahtumaan mukaan! 

  Päivän putken päättää Dancing in the Dark tanssit pimeässä tapahtuma Valveella, joka on osoittautunut erittäin suosituksi. Tapahtumasta ilmestyy juttu torstain Kale-lehdessä.  

   

  Tuntikuvaus: Kokonaisvaltainen syvärentoutus - taso 1

  Kokonaisvaltainen syvärentoutus tunnilla päästämme irti pinnistyksistä ja annamme itsemme lipua totaalisen rentoutumisen tilaan. Aluksi teemme hiukan aktivoivan lyhyen fyysisen harjoituksen. Se auttaa meitä päästämään ulos päivän paineet ja valmistaa sekä kehomme että mielemme syvempään ja miellyttävämpään rentoutumisen kokemukseen. Tarkoitus on saavuttaa syvä ja palauttava ihana rentoutumisen tila.
  Jokainen on tervetullut nauttimaan hetkestä rauhan äärellä. 
   
  Tunti on taso 1 tunti, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Liikuntarajoitteisuus ei myöskään ole este tälle tunnille.