Siirry suoraan sisältöön

Lantio auki kurssi 29.-30.4.2022 studiolla ja nettijoogana

Järjestämme kurssin VIIMEISTÄ KERTAA ennen studion sulkemista.

Varaa paikka Matti Pääahon ja Joogastudio Oulun suosituimmalle kurssille.

Tällä kertaa järjestämme kurssin kaksipäiväisenä tiiviskurssina 29.-30.4.2022

TÄMÄ ON VIIMEINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURSSILLE NYKYISESSÄ TOIMIPISTEESSÄ ENNEN JOOGASTUDION SULKEMISTA!

Testaa etukäteen veloituksetta!

Tilaa ilmainen näytevideo kurssista.

Lantio auki – lonkat vapaaksi!

Toivottu Lantio auki -kurssi järjestetään koronapaussin jälkeen pitkästä aikaa. Tällä kertaa järjestämme kurssin hybridisti studiollamme Joogastudio Oululla ja etänä live-stream nettijoogana kaksipäiväisenä tiiviskurssina pe-la 29.-30.4.2022

Aikataulu:
Perjantaina 29.4. klo 17.30-20.00
Lauantaina 30.4. klo 10.00-12.30

Kurssi maksaa 68€. Hinta pitää sisällään kurssimateriaalin ja kurssitallenteen, jota voit katsoa 3 kuukauden ajan kurssin jälkeen.  

Huippusuosittu kurssi järjestetään myös etänä live-nettijoogana.

Ei ole ihme, että Lantio auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajassa loppuun. Tälle kurssille pääsee vain rajallinen määrä osallistujia mukaan. 

Opi sinäkin nyt toimiva menetelmä lonkkien seudun kireyden helpottamiseen.

Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus sekä alaselän ongelmat vaivaavat suurta osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen. 

Lantio auki -kurssilla lähestytään lonkkien ja lantion avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta käsin Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Opi helpot ja yllättävän toimivat liikkeet asiantuntijan ohjaamina.

Voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin? Kyllä voisit.

Epäiletkö? Lue, kuinka aiemmat osallistujat ovat hyötyneet kurssista! Tämä menetelmä toimii testatusti. Sadat ihmiset ovat hämmästelleet kurssin jälkeen menetelmän toimivuutta.

Kokemuksia kurssilaisilta:

”Lantio auki oli hieno kurssi, tykkäsin kurssin ohjaustekniikasta ja tunnelmasta, mikä parasta, kroppakin oli samaa mieltä. Olen yrittänyt löytää keinoja, joilla rentouttaa kehoa, siinä täysin onnistumatta. Kärsin selkärankarappeuman aiheuttamasta kroonisesta kivusta ja vaurioista. Niinpä oli huikeeta herätä Matin kurssin jälkeen ja todeta, että kävellessä alaselän/pakaroiden alueen liikkuvuus on muuttunut 🙂 Olen tehnyt ohjelmaa joka toinen päivä mitä ehdin ja toivon että kehon avautuminen kehittyy. Jos Matti tulee pitämään kertauskurssin tästä, olen ehdottomasti mukana! Kurssi siis 10+ arvosana.” -Osallistuja Tampereelta

”Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö mennyt jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmoitin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.” -Osallistuja Kokkolassa

Miksi tämä toimii? Se ei ole salaisuus.

Miksi kurssi on ollut kerta toisensa jälkeen loppuunmyyty ihmisten suositellessa tätä tuttavilleen?
Eivät opittavat asiat ole salaisuuksia vaan kehon mekanismeja, jotka voit oppia helposti.

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio auki -sarjan perusteellisesti tarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä tai kokopitkänä versiona. Saat materiaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjeita ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

Tätä kaikkea et voi oppia muualta, sillä osa kurssilla tehtävistä asanoista on suunniteltu ja kehitetty opettajan oman kuntoutusprosessin aikana joogasta sekä fysioterapeuttisista harjoituksista muokaten niitä toimivammiksi ja turvallisemmiksi. Osa tehtävistä asanoista (asennoista) on siis kokonaan uusia.  

Matin kurssista ovat hyötyneet tavalliset ihmiset, joogit, liikuntaa harrastavat, joogaopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtään tyytymätöntä palautetta ei ole kurssista tullut.   

Kiinnostuit? Älä mieti enempää vaan ilmoittaudu mukaan. 

Ilmoittaudu mukaan

Mitä:

Lantio auki -kurssi

Milloin:

29.-30.4.2022

Perjantaina 29.4. klo 17.30-20.00
Lauantaina 30.4. klo 10.00-12.30

Missä:

Etänä kotonasi. Lähetämme ohjeet nettijoogaan liittymiseen. Tarvitset live-stream-nettitunneille tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja verkkoyhteyden.

tai

Paikan päällä studiollamme. RAJATUT PAIKAT! 

Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu Oulu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

Kurssille:

Kotonasi on hyvä olla joogamatto tai pitkä jumppamatto.

Kotona tarvitset muistiinpanovälineet.

Et tarvitse omaa joogamattoa studiollamme, mutta koronaturvallisuuden vuoksi oman maton tuominen on suositeltavaa, jos sellainen on. 

Pukeudu joustaviin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua.

Hinta:

Kurssi maksaa 68 € (sis. 10 sivuisen kurssimateriaalin). 

HUOM! Voit maksaa myös sarjakortin käyntikerroilla. Yhden käyntikerran arvo on 10€, joka hyvitetään hinnassa. 

Kurssin hinta on sama riippumatta siitä osallistutko netissä vai paikan päällä. Jos osallistujia on nettijoogan kautta useampia, tulee kaikkien maksaa osallistumismaksu erikseen.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Alennukset:Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäsenenä saat 8€ alennuksen kurssista. Jos olet jäsen ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@joogastudio.fi, jos haluat maksaa kurssin Smartumeilla, Smartum-saldolla, Tyky-kuntoseteillä,  Edenred Virike seteleillä, Edenred Ticket Duo tai Virike kortilla. Etänä osallistuessa maksuvälineeksi eivät käy fyysiset liikuntasetelit.

Kurssimaksu hyvitetään ainoastaan sairastumisen takia (lääkärin/sairaanhoitajan/terveydenhoitajan todistusta vastaan). Sairastuessa kurssipaikan voi luovuttaa myös toiselle ihmiselle.

Opettajasta:

Matti Pääahon opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen

Lisätietoa:

Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0445555878

Kyllä! Ilmoittaudun mukaan.

Opin joogan alkeet ja samalla kehitän liikkuvuutta, venyvyyttä, tasapainoa ja voimaa.

Tein juuri kurssista näytevideon.

Testaa veloituksetta mitä ja miten opetan sinulle kurssilla.

Tilaa ilmainen näytevideo!

Tilaa tästä ilmainen näytevideo ja kokeile millaista kurssin sisältö on.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!