• Kundaliinijoogan viikonloppukurssi – tutustu tietoisuuden joogaan

 • Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan mutta et vielä tiedä menisitkö pitkälle kurssille? Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kundaliinijoogaan viikonloppukurssin muodossa. Joogastudiolla sukelletaan kundaliinijoogan maailmaan kolmen päivän ajan perjantaista sunnuntaihin 8.-10.12. 

  Perjantai 8.12. klo 17.00-19.00
  Lauantai 9.12. klo 11.00-15.00 
  Sunnuntai 10.12. klo 11.00-15.00
  (Lauantai ja sunnuntai sisältävät n. 30 min tauon)

  Kurssi soveltuu kokonaan uusille kundaliinijoogasta kiinnostuneille, mutta toimii hyvänä viikonloppuintensiivinä myös jo harrastaneille. Monituntisten harjoitusten aikana pääset syvälle sisään itseesi ja kundaliinijoogaan harjoitusmetodina.

  Harjoituksessa yhdistyvät asanat eli fyysiset harjoitukset, hengitys eli pranayama, käsien vaikuttavat asennot eli mudrat, energiaa ja elinvoimaa ohjailevien vartalon lukkojen eli bandhojen käyttö, syvä rentoutuminen ja meditaatio sekä äänen käyttö mantroissa. Kundaliinijoogaan kuuluu lisäksi vaikuttavat gongi-meditaatiot.

  Energeettinen juurtuminen maan keskipisteeseen, avautuminen ja rentoutuminen harjoitteen prosessille ovat myös tärkeä osa jokaista harjoituskertaa. Kurssilla annetaan aikaa myös kysymyksille ja itsereflektoinnille keskustelun kautta. 

  Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia vanhoista joogaperinteistä meidän aikaamme tuotu tekniikka, jonka tavoitteena on auttaa jokaista tulemaan todelliseksi omaksi itsekseen.

  HUOM! Kurssi ei sovellu raskauden aikana.

  Kurssin opettajana toimii inspiroiva Krista Saaranen. (http://www.joogastudio.fi/krista/) Krista opettaa Yogi Bhajanin opetusten mukaista kundaliinijoogaa aina turvallisuus edellä, kehon linjaukset ja oikea tekniikka ovat hänen ohjauksessaan keskeisiä elementtejä. 

  Mitä: Kundaliinijoogan viikonloppukurssi - tutustu tietoisuuden joogaan

  Missä: Joogastudio Oulu, Rommakkokatu 4 C 39 

  Milloin: 8.-10.12. perjantai - sunnuntai. Perjantai klo 17.00-19.00, Lauantai klo 11.00-15.00, Sunnuntai klo 11.00-15.00

  Hinta: 130€ koko viikonlopulta 

  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoittaudu ostamalla paikka kurssille Joogastudio Oulun verkkokaupasta. Meillä käy maksuvälineenä myös liikuntaedut (laita sähköposti matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa niillä). 

  Muuta: Ota mukaan juomapullo ja vaatteet joissa on helppo liikkua. Lauantaina ja sunnuntaina kannattaa ottaa jotain välipalaa mukaan. Tilassa ei ole mahdollista lämmittää ruokaa. 

  Varausehdot: Kurssille tulee saada tietty minimiosallistujamäärä, jotta kurssi järjestetään. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.