• Kundaliinijoogan pitkä kurssi – Sukellus tietoisuuden joogaan keväällä 2018

 • Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan

  Ensimmäinen kurssimme osoittautui suosituksi ja tykätyksi syksyllä. Nyt tarjoamme uuden mahdollisuuden inspiroitua tästä mahtavasta joogan muodosta. Syksyn kurssipaikoille eivät päässeet kaikki halukkaat. Toimi nopeasti, jos olet miettinyt tätä. 

  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin kiinnostaa? Tässä on mahdollisuutesi! Joogastudio Oulu järjestää tammikuussa 2018 alkaen kundaliinijoogan pitkän kurssin.

  Kurssi koostuu yhteensä 14 kerrasta. Kurssikerrat ovat 75 minuuttia pitkiä ja ne järjestetään torstaisin klo 16.30–17.45 Joogastudio Oulun studiolla osoitteessa Tyrnäväntie 16.

  Kurssi on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat sukeltaa kundaliinijoogan maailmaan jatkumona intensiivisemmin kuin irrallisten viikkotuntien kautta on mahdollista. Aiempi kokemus kundaliinijoogasta, tai joogasta ylipäätään, ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kurssilla opetetaan kaikki tarkasti ja ihmisten tarpeet huomioiden. Kurssi etenee progressiivisesti eli aiemmin opittu tukee uutta, näin osaamistaan voi syventää tehokkaasti ja mielekkäästi.

  Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia vanhoista joogaperinteistä meidän aikaamme tuotu tekniikka, jonka tavoitteena on auttaa jokaista tulemaan todelliseksi omaksi itsekseen. 

  Harjoituksessa yhdistyvät asanat eli fyysiset harjoitukset, hengitys eli pranayama, käsien vaikuttavat asennot eli mudrat, energiaa ja elinvoimaa ohjailevien vartalon lukkojen eli bandhojen käyttö, syvä rentoutuminen ja meditaatio sekä äänen käyttö mantroissa. Kundaliinijoogatunneilla tehdään lisäksi vaikuttavia gongi-rentoutuksia.

  Tässä on kahden syksyn kurssilaisen palaute kundaliinijoogan pitkästä kurssista:

  "Kundaliinijoogassa on sitä jotain erityistä, koska siinä yhdistyy hyvin fyysisyys ja meditaatio/henkinen puoli. Kundaliinijoogalla harjoitus keskittyy vielä enemmän itseesi. Rakastan mantroja. Olen saanut kotiin vietävää kurssilta, mikä on hyvä. Hienoa että mahdollisuus kotitehtäviinkin on. Itse pidän kyllä siitä että voin harjoittaa joogaa monipuolisesti, eri tyylilajeja. Krista on mahtava vetäjä." 

  "Olen nauttinut Kristan kundaliinijoogasta paljon. Keskittyminen mieleen ja henkisyyteen sekä kehon ja mielen yhteensaattamiseen on ollut minulle hyvin tärkeää. Olen sitä mieltä että kundalini jooga mahdollistaa sen minulle paremmin kuin muut joogamuotot. "

  Kurssin opettajana toimii inspiroiva ja paljon kehuttu Krista Saaranen. (http://www.joogastudio.fi/krista/) Krista opettaa Yogi Bhajanin opetusten mukaista kundaliinijoogaa aina turvallisuus edellä, kehon linjaukset ja oikea tekniikka ovat hänen ohjauksessaan keskeisiä elementtejä. Energeettinen juurtuminen maan keskipisteeseen, avautuminen ja rentoutuminen harjoitteen prosessille ovat myös tärkeä osa jokaista kurssikertaa.

  Kurssin aikana harjoitellaan erilaisia kundaliinijoogan tuntikokonaisuuksia, ja kurssin aikana opit myös kolme kokonaista kotiharjoitus-kriyaa eli harjoituskokonaisuutta, jota voit tehdä jatkossa omin päin. Lisäksi voit tehdä halutessasi lisätehtävinä kotiharjoituksia, joiden suorittamista opettaja seuraa ja antaa lisäneuvoja opiskeluusi.

  Kundaliinijoogan myötä keho notkistuu ja voimistuu, mieli puolestaan saa lepoa ja rauhaa. Kundaliinijooga myös vahvistaa hermostoa ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

  Kurssi ei sovellu raskauden aikana.

  Mitä: Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan 

  Milloin: Torstaisin klo 16.30-17.45 alkaen 18.1.2017. Viimeinen kerta 26.4. Ei tunteja talvilomaviikolla 8.3. Yhteensä 14 kertaa. 

  Missä: Joogastudio Oulun uusissa tiloissa, Tyrnäväntie 16. 

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa mukaan. (Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.)

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 210€ (14 kurssikertaa á 15€). Kurssin osallistumisen varausmaksu on 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kurssin maksusta osamaksuina voidaan sopia erikseen. Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla, kysy lisää sähköpostitse matti (at) joogastudio.fi
    
  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.

  Varaus- ja peruutusehdot: 
  Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään 24.1. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. 24.1. jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 210€ sis alv.). Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. 

  Lisätietoa: Kurssin järjestelyistä: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi / 044-5555878 tai kurssin sisällöstä: Krista Saaranen krista.saaranen (at) amanecera.fi

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.