• Kohti omaa harjoitusta – Kundaliinijoogan intensiivikurssi 4.-6.5.2018

 • Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Oletko tehnyt kundaliinijoogaa ja haluaisit tehdä sitä jatkossa enemmän myös kotona?

  Joogastudio Oulu ja opettajamme Krista tarjoavat sinulle mahdollisuuden oppia kundaliinijoogaa kotiharjoitusta varten. Tällä kurssilla sukelletaan kundaliinijoogaan kolmen erityisen harjoituksen ajan perjantaista sunnuntaihin 4.-6.5.

  Perjantai 4.5. klo 17.00-19.00
  Lauantai 5.5. klo 13.00-15.00 
  Sunnuntai 6.5. klo 14.00-16.00

  Kurssi soveltuu niin vanhoille kuin kokonaan uusillekin kundaliinijoogasta kiinnostuneille.

  Tällä kurssilla opit ja alat sisäistämään tärkeimpiä kundaliinijoogan elementtejä niin, että voit jatkaa niiden harjoittelua kotona. 

  Erityishuomio tällä kurssilla on kriyan eli puhdistusharjoituksen ja meditaation sisäistämisessä ja syventymisessä. Kuten kundaliinijoogassa yleensä, voidaan keskittyä johonkin tiettyyn aihekokonaisuuteen. Tällä kertaa huomio on kehon ja energiakehon alatriangelissa ja sydänkeskuksessa. 

  Ilmoittaudu kurssille tästä.

  Kundaliini joogan harjoituksessa yhdistyvät asanat eli fyysiset harjoitukset, hengitys eli pranayama, käsien vaikuttavat asennot eli mudrat, energiaa ja elinvoimaa ohjailevien vartalon lukkojen eli bandhojen käyttö, syvä rentoutuminen ja meditaatio sekä äänen käyttö mantroissa. Kundaliinijoogaan kuuluu lisäksi vaikuttavat gongi-meditaatiot.

  Energeettinen juurtuminen maan keskipisteeseen, avautuminen ja rentoutuminen harjoitteen prosessille ovat myös tärkeä osa jokaista harjoituskertaa. Kurssilla annetaan aikaa myös kysymyksille ja itsereflektoinnille keskustelun kautta. 

  Kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin opetusten mukaan kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia vanhoista joogaperinteistä meidän aikaamme tuotu tekniikka, jonka tavoitteena on auttaa jokaista tulemaan todelliseksi omaksi itsekseen.

  HUOM! Kurssi ei sovellu raskauden aikana.

  Kurssin opettajana toimii inspiroiva Krista Saaranen. (http://www.joogastudio.fi/krista/) Krista opettaa Yogi Bhajanin opetusten mukaista kundaliinijoogaa aina turvallisuus edellä, kehon linjaukset ja oikea tekniikka ovat hänen ohjauksessaan keskeisiä elementtejä. 

  Ilmoittaudu tästä nyt!

  Mitä: Kohti omaa harjoitusta kundaliinijoogan intensiivikurssi 

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali: Superpark, Tanssikeskus Citydance, Voitto, Pilates Oulu)

  Milloin: 4.-6.5. perjantai - sunnuntai. Perjantai klo 17.00-19.00, Lauantai klo 13.00-15.00, Sunnuntai klo 14.00-16.00

  Hinta: 60€ koko viikonlopulta 

  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoittaudu ostamalla paikka kurssille Joogastudio Oulun verkkokaupasta. Meillä käy maksuvälineenä myös liikuntaedut (laita sähköposti matti@joogastudio.fi, jos haluat maksaa niillä). 

  Muuta: Ota mukaan juomapullo ja vaatteet joissa on helppo liikkua. 

  Varausehdot: Kurssimaksu hyvitetään ainoastaan sairastumisen takia (lääkärin/sairaanhoitajan/terveydenhoitajan todistusta vastaan). Kurssille tulee saada tietty minimiosallistujamäärä, jotta kurssi järjestetään. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.