• Alensimme reilusti hintoja: Esittelyssä uudet jäsenyydet ja kesätarjous jolla SÄÄSTÄT 50%

 • Julkaisimme uudet jäsenyydet ja koko hinnastomme muuttui!

  Jooga on kaikille yhteinen ja siksi olemme päättäneet muuttaa hinnoitteluamme ja siten laajentaa mahdollisuuksia harrastaa joogaa suuremmin. 

  Lue alta, miten sinä voit hyötyä ja säästää. 

  Loimme kokonaan uuden tavan harrastaa joogaa ja alensimme pysyvästi jäsenyyksiemme hintoja. Löydä uusi sinulle sopivampi vaihtoehto edullisemmin! Voit myös hyödyntää jo maksetut ja aloitetut sarjakortit.

  Uskomme hyvään. Uskomme yhdessä tekemiseen, välittämiseen ja johonkin pysyvään muuttuvassa maailmassa. Olimme monelle oppilaallemme turva ja kivijalka koronakriisin aikana, joka kannatteli suuren muutoksen keskellä. Haluammekin jatkaa siitä kohti jotain uutta ja parempaa. Nyt on aika astua yhdessä eteenpäin. Me haluamme tarjota teille enemmän ja edullisemmin, jotta voimme aloittaa uuden ja suuremman tulevaisuuden – yhdessä. 

  Nyt muutetaan kerralla kaikki! Loimme uuden edullisen tavan joogata niille, jotka haluavat joogata säännöllisesti mutta eivät halua maksaa siitä kerralla liikaa. Ei enää isoja kertamaksuja sarjakorteista. Enää sinun ei tarvitse miettiä, mille tunnille arvokkaat sarjakortin käyntisi käytät, kun voit valita vaikka kaikki, ja samalla säästät.

  Jos sinä teet itsellesi lupauksen käydä joogassa säännöllisesti, säästät huomattavan määrän rahaa. Olisiko nyt aika tehdä joogaharrastuksestasi suurempaa yhdessä meidän kanssa?

  Muistat varmasti tyytyväisen olon joogatuntimme jälkeen. Se on maailman parhaimpia tiloja. Olisiko aika satsata enemmän sen tunteen tavoitteluun? Satsaa itseesi: kehon ja mielen hyvinvointiin, läsnäoloon, tasapainoiseen elämään, sisäiseen kasvuun ja kaikin puolin antoisampaan tapaan harrastaa joogaa. Mitä jos jaksaisit paremmin ja saisit lisää voimaa, energiaa, iloa ja inspiraatiota?

  Jos olet jo harrastajamme, tiedät kyllä, että tarjoamme parhaat puitteet ja huippulaadukkaan opetuksen joogan harrastamiseen nyt ja tulevaisuudessa.

 • Antaisitko sinä lupauksen käydä meillä säännöllisesti, jos me lupaamme tarjota edelleenkin saman kauniin ja tunnelmallisen mieltä rauhoittavan joogakoulun, samat inspiroivat joogan opettamista ja oppilaitansa suuresti arvostavat opettajat, saman rautaisen ammattitaidon ja asiantuntijuuden hinnalla, jolla ostaisi halpatyöllä tehdyt housut?
 • Alensimme reilusti rajattoman kuukausijäsenyytemme hintaa (jopa lähes -30%). Lisäksi kehitimme uuden tuotteen nimeltä HighFive. HighFive-jäsenyydellä joogaat kuukausittain viisi kertaa ja maksat siitä edullisimmillaan vain 40€ kuukaudessa. Tällöin yhden kerran hinnaksi jää vain 8€.

  Nyt voit löytää itsellesi sopivan kuukausijäsenyyden ja hankkia sen paljon edullisemmin kuin aiemmin sekä voit hyödyntää sen lisäksi -50% kesätarjouksen, kun teet päätöksen oman itsesi hyväksi nyt.

  Nauti joogan viikkotunneista studiolla, netissä sekä puistossa ja nauti tuntien jälkeisestä olosta vaikka rajattomasti. Ota katse hiukan kauemmas hyvinvointisi ja itsesi kehittämisen lähitulevaisuuteen. Tämä on sijoitus itseesi. Säästät sen mukaan, miten tärkeäksi asian koet.

   

 • Esittelyssä uutuus HighFive - joogaat viisi kertaa kuukaudessa edullisemmin kuin aiemmin!


  Uskomme tämän tulevan suosituksi vaihtoehdoksi harrastaa joogaa eikä syyttä! Tämä on jotain mitä tietääksemme yksikään joogakoulu ei ole tehnyt Suomessa ennen meitä. 

  Valitse säännöllinen hyvä olo edullisemmin kuin aiemmin. HighFive-kuukausijäsenyydellä joogaat joka kuukausi viisi (5) kertaa lukujärjestyksemme viikkotunneilla pienempään kiinteään kuukausihintaan, joten säästät rahaa. Ja säästät kaiken lisäksi vielä enemmän rahaa, jos sitoudut joogaharjoituksesi ja hyvinvointisi ylläpitoon pidemmäksi aikaa.

  Nauti joogan viikkotunneista studiolla, netissä tai puistossa HighFive-jäsenyydellä viisi (5) kertaa joka kuukausi. Ota katse hiukan kauemmas itsesi kehittämisen lähitulevaisuuteen. Tämä on sijoitus itseesi. Säästät sen mukaan, miten tärkeäksi asian koet.

  HighFive-kuukausijäsenyyden hinnalla saat seuraavat jäsenedut:

  ✓ 5 kertaa joogaa kaikille viikkotunneillemme joka kuukausi
  ✓ Maksat vähemmän kerroista kuin sarjakorteissa
  ✓ Säästät vielä enemmän, jos otat katseen hiukan kauemmas hyvinvointisi ja itsesi kehittämisen lähitulevaisuuteen
  ✓ Lasku tulee kuukausittain helposti sähköpostiisi tai kotiisi valintasi mukaan (paperinen +3€ laskutuslisä)

  Valitse sinulle sopivin jäsenkausi:

  • HighFive 1 kk jäsenyydellä 69€ / kk
  • HighFive 3 kk jäsenyydellä 60€ / kk
  • HighFive 6 kk jäsenyydellä 50€ / kk
  • HighFive 12 kk jäsenyydellä 40€ / kk

  HighFive on vastaus sinulle, joka haluaisit käydä säännöllisesti joogassa edulliseen hintaan.  

  Kesätarjous -50%

  Kesätarjouksena saat HighFive-jäsenyyden ensimmäisen kuukauden hinnasta 50% alennuksen, kun otat kortin 24.6.-31.7. aikana ja otat vähintään 3 kk jäsenyyden. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.  

  Käytä verkkokaupassa alennuskoodia: kesa2020

  Liity nyt HighFive-jäseneksi täältä ja saat kesätarjouksena -50% ensimmäisestä kuukausimaksusta.

  HighFive-kuukausijäsenyyden voit hankkia kesän aikana vain verkkokaupastamme tilattuna. 

  HUOM! VOIT HYÖDYNTÄÄ JO VALMIIKSI MAKSETUT TAI KÄYTTÖÖN OTETUT SARJAKORTIT, KUN ALAT JÄSENEKSI. 

  Mikäli sinulla on käytössä olevassa sarjakortissa kertoja tai jo maksettu sarjakortti odottamassa, voit hyödyntää kortin loppuarvon jäsenyyden ottamisessa! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi ja laskemme maksettujen kertojen arvon, joka vähennetään jäsenyyden kuukausilaskuista. Mikäli haluat maksaa kuukausijäsenyyden liikuntaeduilla, laita sähköpostia ja annamme lisäohjeet tilaukselle. Laita meille viestiä vaikka heti ja voit aloittaa joogaamisen rajattomasti. Pyrimme vastaamaan 2-3 päivän kuluessa kesälomasta johtuen.

 • Joogaa rajattomasti Anytime-kuukausijäsenyydellä – nyt paljon edullisemmin!


  Haluamme tarjota nyt Anytime-kuukausijäsenyyden paljon edullisemmin kuin aiemmin. Säästät enemmän mitä pidemmälle katsot hyvinvointisi tulevaisuuteen. Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäsenyyden onkin hankkinut jo moni harrastajamme. Jäsenyydellä saat käyttöösi rajattoman kuukausikortin joogatunneillemme ja muita etuja. Sinun ei tarvitse enää miettiä mille tunneille säästät ja käytät sarjakorttisi kerrat. Nyt sinulla on mahdollista päästä joogaamaan sydämesi kyllyydestä niin paljon kuin haluat!

  Anytime-kuukausijäsenyys antaa mahdollisuuden osallistua rajoittamattomasti viikkotunneillemme lukujärjestyksen mukaisesti. Kokemukset kuukausijäseniltämme ovat olleet hyvin positiivisia. Anytime-jäsenyydestä on tullut monelle kaiken muun korvaava ja elintärkeä arjessa.

  Sen lisäksi että nautit kuukausittain rajattomasti joogasta, saat Anytime-jäsenenä myös alennuksia tapahtumiin, erikoistunneillemme ja työpajoihimme jäsenenä. Lisäksi voit tuoda yhden ystäväsi joogaamaan ilmaiseksi mukanasi kerran kuukaudessa!

  Anytime-kuukausijäsenyys on vaivattomin vaihtoehto käydä tunneilla säännöllisesti, sinun ei tarvitse miettiä mille tunnille haluat sarjakorttisi kertoja käyttää tai seurata kertojen määrää. Nautit joogasta vain - sydämesi kyllyydestä!

  Anytime-kuukausijäsenyydellä saat seuraavat jäsenedut:

  ✓ Rajattomasti viikkotunteja joka kuukausi
  ✓ Alennuksia erikoistunneilta, workshopeista ja tapahtumista
  ✓ 1 ilmainen käynti kaverille / kuukausi
  ✓ Vaivattomimman vaihtoehdon joogan harrastamiselle
  ✓ Säästät vielä enemmän, jos otat katseen hiukan kauemmas hyvinvointisi ja itsesi kehittämisen lähitulevaisuuteen
  ✓ Lasku tulee kuukausittain helposti sähköpostiisi tai kotiisi valintasi mukaan (paperinen +3€ laskutuslisä)

  Valitse sinulle sopivin jäsenkausi:

  • Anytime 1 kk jäsenyydellä 109€ / kk
  • Anytime 3 kk jäsenyydellä 99€ / kk
  • Anytime 6 kk jäsenyydellä 89€ / kk
  • Anytime 12kk jäsenyydellä 79€ / kk.

  Anytime on niille, jotka haluavat liittyä aktiivisimpien joogan harrastajien joukkoon tai haluavat kaiken olevan todella helppoa.

  Kesätarjous -50%

  Kesätarjouksena saat rajattoman Anytime-jäsenyyden ensimmäisen kuukauden hinnasta 50% alennuksen, kun otat kortin 24.6.-31.7. aikana ja otat vähintään 3 kk jäsenyyden. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.  

  Käytä verkkokaupassa alennuskoodia: kesa2020

  Liity nyt Anytime-jäseneksi täältä ja saat kesätarjouksena -50% ensimmäisestä kuukausimaksusta.

  Anytime-kuukausijäsenyyden voit hankkia kesän aikana vain verkkokaupastamme tilattuna

  HUOM! VOIT HYÖDYNTÄÄ JO VALMIIKSI MAKSETUT TAI KÄYTTÖÖN OTETUT SARJAKORTIT, KUN ALAT JÄSENEKSI. 

  Mikäli sinulla on käytössä olevassa sarjakortissa kertoja tai jo maksettu sarjakortti odottamassa, voit hyödyntää kortin loppuarvon jäsenyyden ottamisessa! Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi ja laskemme maksettujen kertojen arvon, joka vähennetään jäsenyyden kuukausilaskuista. Mikäli haluat maksaa kuukausijäsenyyden liikuntaeduilla, laita sähköpostia sähköpostia ja annamme lisäohjeet tilaukselle. Laita meille viestiä vaikka heti ja voit aloittaa joogaamisen rajattomasti. Pyrimme vastaamaan 2-3 päivän kuluessa kesälomasta johtuen.