• Kesäkuun ohjelma on nyt julki! Katso viikkotunnit, kurssit ja uutuutena Joogastudio Oulu valloittaa puiston!

 • Tilanne helpottaa ja palaamme tunneille!


  Kesäkuu on pian täällä, niin myös tuntien jatkuminen. Kesäkuulle mahtuu paljon ihania tunteja ja kursseja, nettijoogaa unohtamatta. Saamme myös vihdoin suositut heat-joogat takaisin sekä aloitamme uutuutena ihanat joogatunnit myös puistossa. Tilanteesta johtuen huomioimme edelleen turvavälit ja tunneille otetaan vähemmän porukkaa kuin normaalisti. Näin varmistamme, että jokaisella on turvallista tulla tunneillemme.

  Tarjoamme kesäkuun lukujärjestyksessä 18 viikkotuntia Joogastudiolla, netissä ja puistossa. Suurin osa studiolla pidettävistä viikkotunneistamme tarjotaan myös etänä livenä nettijoogan muodossa. Suuren suosion saanut nettijooga jatkuu siis. Pystyt edelleen osallistumaan suurimmalle osalle tunneistamme myös kotona. Osa tunneistamme järjestetään kuitenkin vain Joogastudiolla. Valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto ja pysähdy hetkeen.

  Täysin uutuutena valtaamme tänä kesänä myös puistot. Puistossa järjestettävät tunnit alkavat heti kesäkuun alussa. Paikkana toimii monipuolinen Hollihaan puisto meren läheisyydessä. Tunteja on lähes päivittäin eri opettajien ohjaamana. 

  Löydät varmasti juuri itsellesi mieluisan tunnin. Tule nauttimaan kesän ja joogan rauhoittavasta voimasta. Kerromme puistojoogasta ja sen käytännöistä lähipäivinä lisää!

  Klikkaa tästä auki kesäkuun lukkari!

  Kurssit ja erikoistunnit tulevat takaisin myös! Nämä mahtavat pidetään kesäkuussa.


  Uutuutena järjestämme kesäkuun pituisena kurssina Aivan aasanasti asanaa! -kurssin. Matti kutsuu kaikki jo hiukan joogan perusteisiin tutustuneet harrastajat tälle 1-2 tason joogakurssille kesäkuuksi kahdesti viikossa. Kurssi on tarkoitettu jo vähintään 4 kk joogatunneilla käyneille tai muuten paljon liikkuneille. Kurssille voit osallistua mukaan joko netissä tai paikan päällä. Täältä luet kurssista lisää!

  Superkaksikkomme Anna-Maija ja Hanna järjestävät teille karanteenien loppumisen kunniaksi kesäkuun iloisimmat mini-mini-hyvänolonfestivaalit Herääminen elämään - kohti iloa ja valoa -päivän lauantaina 13.6. Tarjolla naurua, riemua, yin-joogaa, tanssia ja rentoutumista.  Tämä on ihana startti kauniille kesälle. Päästetään ilo ja valo valloilleen. Paikkoja on rajoitetusti ja muutama enää jäljellä. Lue lisää täältä!

  Järjestämme Johdatus joogan -erikoistuntimme taas koronapaussin jälkeen. Seuraava uusille joogaharrastajlle tarkoitettu tutustumistunti pidetään lauantaina 6.6. klo 12-14. Lue täältä lisää!

  Keväältä siirtynyt Anna-Maijan akupunktion ja yin-joogan yhdistävä AcuYin® – kesä -erikoistunti  tulee vihdoin kesäkuun myötä sunnuntaina 7.6.2020. Kurssi on lähes täynnä. Pari paikkaa on vielä jäljellä. Katso kurssin tilanne täältä!

  Hyvää kesän alkua, nähdään tunneilla!