• Joogastudion suositut joululahjakortit ovat taas myynnissä!

 • Mikset ostaisi joululahjaksi joogaa Joogastudio Oulun verkkokaupasta ?

  Vuoden vaihteessa huikean muutoksen läpikäyvä ja uudistuva Pohjois-Suomen monipuolisin joogakoulu tarjoaa joululahjakortteja tuleville tunneille. 

  Jouluna lahja voi olla myös nautinnollinen kokemus. Joogalahjakortti on varmasti erilainen ja hyvä lahja. Se on myös ekologinen ja eettinen lahja ja samalla tuet Oululaista pienyrittäjyyttä.

  Miltä kuulostaisi ensikertalaisille jännittävä mutta nautinnollinen tutustuminen joogaan?

  Yllätä sinulle tärkeä ihminen suosituilla Joogastudio Oulun joogatunneilla. Sinun ei itse tarvi käydä toimipisteellämme vaan saat lahjakortin heti sähköpostiisi tulostettavaksi! 

  Jouluksi tarjolla olevat lahjakortit:

  1-kerran lahjakortti (kertakäynti, sopii hyvin tutustumiseen) 15€

  Joogaa kahdelle -lahjakortti (kertakäynti kahdelle) 30€

  5-kerran lahjakortti (arvo 65€)

  10-kerran lahjakortti (arvo 100€)

  Lahjakortit on hyödynnettävissä normaalin lukujärjestyksen viikkotunneilla vuoden 2018 aikana.

  Lahjakortti on voimassa vuoden 2018 loppuun ja se käy Joogastudio Oulun normaaleille viikkotunneille. Oston yhteydessä ilmoitetaan LAHJAN SAAJAN NIMI. Oston jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on latauslinkki TULOSTETTAVALLE LAHJAKORTILLE (pdf-tiedosto). Lahjakortti lunastetaan myöhemmin saapuessa Joogastudio Oulun tunneille ja esittämällä henkilöllisyys samalla.

  Lahjakortit löytyvät Joogastudio Oulun verkkokaupasta, jonka löydät osoitteesta http://www.holvi.com/shop/joogastudiooulu