• Joogastudio Oulun uudet viikkotunnit

 • Joogastudio Oulun monipuolinen viikko-ohjelma täydentyy entisestään ja vaihtoehdot lisääntyvät!

  Syksyllä kaksi kokonaan uutta super-nautinnollista viikkotuntia: Total Reset syvärentoutus ja Mindful Motion tanssitunti. Tunnit pitää valloittava Hanna Ojala. Lue alta niiden kuvaukset ja ajankohdat tarkemmin. Molempia tunteja yhdistää se tosiasia, että tuntien jälkeen olo niin kehossa, mielessä kuin sydämessä on parempi. Jännitykset fyysiseltä, emotionaaliselta ja mentaaliselta tasolta vapautuvat näillä tunneilla! Tunneille käyvät kertamaksut ja sarjakortit. Total Resetin ja Mindful Motionin syksyn kaikki tunnit löytyvät jo ilmoittautumisjärjestelmästä.

  Total Reset – syvärentoutusta perjantai-iltaisin!

  Tällä Total Reset syvärentoutustunnilla päästämme irti pinnistyksistä ja annamme itsemme lipua totaalisen rentoutumisen tilaan. Aluksi teemme pienen aktivoivan fyysisen harjoituksen, joka auttaa meitä päästämään ulos päivän paineet sekä valmistaa kehomme ja mielemme syvempään ja miellyttävämpään kokemukseen. Tunnilla käytämme musiikkia ja mielikuvaharjoitteita apuvälineinä matkallamme rauhan äärelle. Jätä arkistressi pois ennen viikonloppua tällä tunnilla!

  Tunteja perjantaisin: 21.9. / 5.10. / 26.10. / 16.11. / 7.12. / 21.12.

  Mindful Motion tanssitunti – tanssia omin askelin viikonloppuiltapäivisin!

  Tämä tunti koostuu vapauttavista liike- ja tanssiharjoitteista, jotka ovat juuri niin vaativia kuin itse päätät. Tyyli on jokaisen oma, tanssin riemusta nauttiminen on kaiken tarkoitus. Mitään et voi tehdä väärin tällä tunnilla eikä mitään ole pakko tehdä – omien rajojen kunnioittaminen on kaiken tekemisen perusta. Oman kehon liikkeeseen tutustuminen ja sen tutkiminen avartaa usein myös mieltä ja tekee tilaa uusille näkökulmille ja mahdollisuuksille. Liike on elämää, sanotaan. Mindful Motion pohjautuu Hanna Ojalan MyDance työpajoihin, joista on tehty kaikille helposti lähestyttävä viikkotunti. 

  Tunteja lauantaisin ja sunnuntaisin: 22.9. / 6.10. / 28.10. / 8.11. / 16.11. / 25.11. 

  Merkitse nämä super-nautinnolliset tunnit lukujärjestykseen!