• Aloita sinäkin jooga! Joogastudio Oulun syyskausi alkaa keskiviikkona 16.8.

 • Joogastudio Oulun syyslukukausi starttaa lyhyen kesätauon jälkeen käyntiin suosittujen joogatuntien merkeissä keskiviikkona 16.8.2017.

  Lue tärkeimmät uutiset syyskaudesta!

  Aloitamme tuttuun tapaan viikkotunneillamme tulevana keskiviikkona. Suosittujen tuntien valikoimassa on jälleen paljon tarjontaa! Tarjoamme eritasoisia joogatunteja ihan ensikertalaisista edistyneemmille harrastajille. Tänä syksynä lukujärjestyksessämme on Joogan alkeet, Syvärentouttava Yin jooga, Flow jooga (entinen Vinyasa flow, nyt myös taso 1), Heat jooga, Yin ja Yang jooga, Aamuflow sekä Voimakas hatha (jatkoryhmä). Tuntikuvaukset näihin löydät täältä.

  Kunhan illat pimenevät, pääsemme nauttimaan Syvärentouttavista Yin joogatunneista kynttilöiden valossa - nämä ovat suosikkeja monelle. 

  Varaa tuntisi heti! Elokuun ja syyskuun tunnit ovat nyt varattavissa Joogastudio Oulun ilmoittautumisjärjestelmässä. Tason 1 tunnit sopivat ihan ensikertalaisillekin, mutta on hyvä lukea tuntikuvaus tunnista ensin täältä jos tulet ensimmäistä kertaa. Tulevien kuukausien tunnit tulevat varattaviksi aina lähempänä kuun vaihtumista. Tämä mahdollistaa harrastajien paremman palvelun ja voimme tarjota niitä tunteja enemmän joista eniten pidetään. 

  Kannattaa myös muistaa, että ilmoittautumisjärjestelmässä on hyödyllinen jonotusmahdollisuus! On hyvin yleistä (lähes joka tunnilla), että paikkoja vapautuu viimeistään tuntia aiemmin tunnin alkamista. Kannattaa siis hyödyntää tätä mahdollisuutta. Saat sinulle vapautuvasta paikasta viestin sähköpostiisi tai tekstiviestinä, jos mahdollistat varausilmoitukset järjestelmässämme. Kannattaa tarkistaa omat viestiasetukset ilmoittautumisjärjestelmässämme.

  Viikkotuntien lisäksi Joogastudio Oulu tarjoaa syksyllä kaksi koko syksyn kestävää joogakurssia: Joogan pitkä alkeiskurssi & Kundalinijoogan pitkä kurssi. Kurssit ovat varattu täyteen, mutta jonotussijalle voi ilmoittautua molemmille kursseille!

  Viikkotuntien ja pitkien kurssien lisäksi syksyllä tapahtuu muutakin. Ensimmäinen tiiviskurssi Lantio auki -kurssi järjestetään syyskuun 8. päivä. Kurssi myytiin heti loppuun, mutta lisää on tulossa. Syksyllä järjestämme kesällä Natural High Healing ja Magnesia festivaaleilla salit täyttäneet erikoistunnit Sydänmaan jooga ja Happy Hips Flow jooga erikoistunnit Oulussakin. Lisäksi nähdään maailmallakin ihan uusi pimeässä tanssittava Dancing in the Dark tanssit, joihin meidät vie keväällä tutuksi tullut tanssinohjaaja Hanna Ojala. Syksyn pimeyteen sopii myös Sydänmaa sisälläsi sound healing-konsertti ikiaikaisissa tunnelmissa. Näiden lisäksi näemme syksyllä myös muita tiiviskursseja ja erikoistunteja. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja Joogastudio Oulun Facebookissa

  Jos sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä puhelimitse 0445555878 tai sähköpostitse matti (at) joogastudio.fi.

  Lämpimästi tervetuloa kaikille tunneillemme, kursseille ja muuhun ohjelmaan.

  Elokuisia terveisiä toivottaa Matti Joogastudiolta.