Siirry suoraan sisältöön

Joogastudio Oulun syksyn 2022 joogatunnit livenä ja netissä – kaikki meni uusiksi!

Hei me joogataan taas lepopaussin jälkeen! Kuinka mahtavaa! Ihana päästä matolle ja hyvään ohjaukseen nautiskelemaan oman itsemme kehittämisestä ja hoitamisesta.  Jälleen kerran meille tulee mahdollisuus päästä itsessä hieman pintaa syvemmälle sekä kokea ja oppia uutta. Mutta mutta…

Mutta nyt…
kaikki meni uusiksi!

Lue mitä se tarkoittaa sinulle. 

Syksyn 2022 joogatunnit järjestetään sinulle kahdessa eri lokaatiossa syys- ja lokakuun aikana! Kaikki tuntimme pidetään myös live-nettijoogana tuttuun tapaan. Opetamme tutussa paikassa Terminaalissa, entisessä Kuusalissamme, joka on nykyään Citydancen sali 7. Tilaan on jätetty upea entinen lattiamme ja siniset seinät. Vanhan ihanan tunnelman lisäksi tutustumme tänä syksynä kokonaan uuteen upeaan ja persoonalliseen tilaan Pikisaaressa! Pidämme joogatunteja Kulttuurilaboratorion tiloissa osoitteessa Pikisaarentie 15. Tilan tunnelma on kuin ekslusiivisista joogatapahtumista – no näitähän sinulle suunnitellut tuntimme ovatkin! 

Sinua opettaa Joogastudio Oulun pääopettaja Matti.

Mitä sinulle on tarjolla nyt? Tänä syksynä emme kilpaile tuntien määrällä vaan laadulla! Tarjolla on vain kaksi tuntia viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin. Sen sijaan että saisit joogatunteja liukuhihnalta, on syksyn jokainen tunti oma erityinen kokonaisuutensa tarkkaan valittuja inspiroivia parhaita harjoituksia. Jokainen tunti on lisäksi nimetty antamaan käsitystä tunnin luonteesta. Tiistai-illan tunnit pidetään Kultturilaboratoriolla ja tunnin luonne on aktiivisempi, joten tunnilla tulee lämmin. Tiistain tunnit ovat haasteeltaan 1-tasoa, mutta pidemmällä oleville annetaan lisäksi edistyneempiä vaihtoehtoja inspiraatioksi. Sunnuntai-illan tuntimme ovat luonteeltaan rauhoittavia ja ovat haasteeltaaan 1-tasoa. Kaikilla tunneilla fuusioimme eri joogatyylien parhaita puolia, joten emme luokittele tunteja minkään joogatyylisuuntauksen mukaisesti. Tunneille ovat tervetulleita myös ihan uudet tuttavuudet!

Ilmoittaudu jokaiselle tunnille verkkokaupassa ostamalla kertamaksu kyseiselle joogatunnille joko paikan päälle tai nettijoogaan! Voit myös tulla tunnille ilmoittautumatta ja maksaa pankkikortilla tai liikuntaeduilla osallistumisesi, mikäli tunnilla on tilaa. HUOM! Nettijoogan ilmoittautumiset poikkeuksellisesti viimeistään puolta tuntia aiemmin ennen nettijoogan alkamista! Muuten emme voi taata, että saat lähetettävän nettijoogalinkin, jos ilmoittaudut myöhemmin. Huomioithan, että tunnin ilmoittautumista ei voi perua.

Tunnit tiistaisin Pikisaaren Kulttuurilaboratoriolla (aktivoiva jooga):

13.9. klo 18.15-19.30 Terve taas joogamatto – ilon joogaa – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille
20.9. klo 18.15-19.30  Menneisyyden jooga minussa – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille 
27.9. klo 18.15-19.30 Lumoavasti reunalla – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille 
4.10. klo 18.15-19.30 Syvyyteen ja sisälle -jooga – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille 

Tunnit sunnuntaisin Terminaalissa Citydancen salissa 7 (ent. Kuusali, rauhoittava jooga):

18.9. klo 19.00-20.15 Antaudun ja rentoudun vapautukseen – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille
25.9. klo 19.00-20.15 Selässäni on historiani, parannan menneisyyteni jäljet – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille
2.10. klo 19.00-20.15 Lantio ja lonkat auki – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille
9.10. klo 19.00-20.15 Tie syvemmälle itseen käy rentoutuen – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle tunnille

Kaikki tunnit pidetään myös nettijoogana livenä entiseen tapaan!

Ilmoittaudu tästä nettijoogatunneille:

13.9. klo 18.15-19.30 Terve taas jooga! – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
18.9. klo 19.00-20.15 Antaudun ja rentoudun vapautukseen – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
20.9. klo 18.15-19.30 Menneisyyden jooga minussa – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
25.9. klo 19.00-20.15 Selässäni on historiani, parannan menneisyyteni jäljet– Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
27.9. klo 18.15-19.30 Lumoavasti reunalla – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
2.10. klo 19.00-20.15 Lantio ja lonkat auki – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
4.10. klo 18.15-19.30 Syvyyteen ja sisälle -jooga – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille
9.10. klo 19.00-20.15 Tie syvemmälle itseen käy rentoutuen – Ilmoittaudu verkkokaupassa tälle nettijoogatunnille

Mikäli haluat maksaa osallistumisesi liikuntaedulla ja ilmoittautua etukäteen, tee näin!

1. Katso ensimmäiseksi verkkokaupastamme, onko kyseisellä tunnilla vielä tilaa.
2. Maksa liikuntaedun mobiilisovelluksella kertamaksu 15€ Joogastudio Oululle. Meille tulee ilmoitus maksusta sähköpostiin välittömästi. 
3. Laita seuraavanlainen tekstiviesti numeroon  0401526654: oma nimi, joogatunnin päivämäärä, maksettu liikuntaetu esim. Smartum 15€. Mainitse vielä erikseen, mikäli maksat liikuntaedulla nettijoogatunnin!

Ohjeita joogatunneille saapuville!

Saapuminen: Molempiin paikkoihin on helppo tulla sekä kevyen liikenteen väyliä pitkin että autolla. Pikisaaressa parkkitilaa löytyy tien varresta ja lyhyen kävelymatkan päästä Kuusisaaresta joko Pikisaaren puoleiselta reunalta tai toiselta puolelta Kuusisaaren aktiviteettialueen edestä. Terminaalissa parkkitilaa on entiseen tapaan talon ympärillä ja Prisman vieressä. 

Varustus:  HUOM! Tuo mukanasi joogamatto tai muu vastaava soveltuva matto. Vuokratiloissa ei ole valitettavasti joogamattoja osallistujille. Voit tuoda mukanasi myös joogapalikan tai muita vastaavia apuvälineitä. Tule mahdollisimman valmiiksi pukeutuneena joogatunnille, näin nopeutat asettumista paikallesi ja tunnin aloittamista. Terminaalissa on mahdollisuus suihkuun, mutta Kulttuurilaboratoriolla sitä ei valitettavasti ole. Terminaalissa saat kortin pukuhuoneen kaapin lukitsemista varten Citydancen tiskiltä. Kulttuurilaboratoriolla tuomme mukana olevat tavaramme joogatilaan. 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 3 ilmaista näytejoogavideota!