Joogastudio Oulu goes park: Puistojoogissamme osallistujia hellii ihana tunnelma ja parhaat opettajat!

Täysin uutuutena valtaamme tänä kesänä myös puistot. Puistossa järjestettävät tunnit alkavat heti kesäkuun alussa.

Tule mukaan yksin, kaksin ja vaikka koko perheen voimin! 

Kesäinen puistojoogamme on 60 minuutin pituinen joogaelämys, joka sopii ensikertalaisellekin. Tällä tunnilla on tarkoitus nauttia joogasta. Puiston ihanan raikkaan ilmapiirin yhdistäminen joogaan antaa virkistyneen ja levänneen olon, mitä et missään muualla saisi. 

Paikkana toimii monipuolinen Hollihaan puisto meren läheisyydessä, mistä löytyy mm. liikennepuisto, lasten leikkipaikka, street-workout piste ja skeittiparkki. Joogaamme liikennepuiston ja rannan välissä nurmialueella. Puistojoogan opettajina kesäkuussa toimivat Vera, Eleni ja Sanna. Luvassa on ihania hetkiä kauniissa, vihreässä ja rauhallisessa ympäristössä joogeillemme.

Perhejooga puistossa on mukava ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä joogan parissa. Perhejoogassa teemme asanoita yhdessä ja yksin. Ikäsuositus osallistuvalle lapselle 6-14v mutta tietysti voi vanhemmatkin lapset osallistua. Perherajoja ei ole – voit ottaa lapsenlapsesi tai kumminkaiman mukaan. Ihan pienille taaperoille tunti ei kuitenkaan sovi. 

Kaikki tunnit ovat tason 1 tunteja ja tunnista pääsevät nauttimaan kaikki taitotasoon katsomatta.

Aikataulu kesäkuulle 1.6.-30.6.

  • Maanantaisin 18.00-19.00 Puistojooga (Vera)
  • Tiistaisin 18.00-19.00 Puistojooga (Sanna)
  • Keskiviikkoisin 16.30-17.30 Perhejoogaa puistossa (Sanna) Valitettavasti perhejooga on peruttu vähäisen kiinnostuksen vuoksi!
  • Torstaisin 18.00-19.00 Puistojooga (Eleni) 

Ilmoittaudu tai tule extempore

Tunnille voit osallistua ilmoittautumatta, mutta suosittelemme ilmoittautumista varausjärjestelmässämme. Tunneille on säävaraus. Rankkasateissa ja ukkosilla emme tunteja pidä ja ilmoitamme tunnin perumisesta ilmoittautuneille tekstiviestitse sekä merkitsemme tunnin peruutetuksi ilmoittautumisjärjestelmään.

Tarvitset oman maton tai jonkun muun alustan (iso pyyhekin käy) ja mahdollisesti vesipullon. 

Kokoontuminen on 10-15 minuuttia aiemmin Hollihaan puiston rannan tuntumassa liikennepuiston kohdalla.

Maksaminen

Ennen tuntia opettaja kiertää ja ottaa maksut osallistujilta. Joogatunnin hinta on 10 euroa. Maksuksi käyvät käteinen ja sarjakortin käyntikerta, liikuntaedut tai verkkokauppaostos. Tunnin voi maksaa tänä kesänä poikkeuksellisesti myös nettijoogan sarjakortin käyntikerralla. Voit maksaa puistojoogan kertamaksun paikan päällä myös verkkokaupassamme. Verkkokaupan maksua varten tarvitset verkkopankkitunnukset, kuten normaalisti verkossa ostaessasi. Maksettuasi verkossa, näytäthän maksukuitin sähköpostistasi opettajalle.