• Joogan pitkä jatkokurssi alkaa syksyllä 2018

 • Joogan pitkä jatkokurssi - matkalla eteenpäin

  Joogastudio Oulu järjestää ensimmäistä kertaa joogan pitkän jatkokurssin syksyllä 2018. Kurssi on jatkoa suosituille ja suuresti pidetyille ja täysille joogan alkeiskursseille. 

  Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. 

  Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen ja joogan tapahtumiseen myös muussa elämässä. Kurssi tähtää myös kotiharjoituksen kehittämiseen. 

  Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1-2, joogafilosofiaa, pranayama ja hengitysharjoituksia, kriya-puhdistusharjoituksia sekä joogan korkeimpia harjoituksia pratyahara (aistien sisäänpäin kääntäminen), dharana (huomion keskittäminen) ja dhyana-harjoituksia (meditaatio). 

  Kurssilla pidetään lokakuun ja marraskuun aikana 4 viikon intensiivijakso, jossa harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Tulet huomaamaan mikä mahtava vaikutus harjoitusmäärän lisäämisellä on. 

  Kenelle? Joogan pitkä jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Joogan pitkä jatkokurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää!

  Kurssi pitää sisällään 75 minuutin joogatunnin kerran viikossa (ja neljän viikon ajan kahdesti) 18 kurssikerran ajan. 

  Kurssi järjestetään torstaisin klo 18.00-19.15 sekä myös välillä 22. lokakuuta - 12. marraskuuta maanantaisin klo 16.30-17.45.

  Kurssikerrat: 23.8. / 30.8. / 6.9. / 27.9. / 11.10. / 18.10. / 22.10. / 25.10. / 29.10. / 1.11. / 5.11. / 8.11. / 12.11. / 15.11 / 22.11 / 29.11. / 13.12. / 20.12.  

  Terveydelliset haasteet? Kurssilla otetaan huomioon jokaisen osallistujan terveydelliset haasteet ja annetaan niiden mukaan vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää, katso yhteystiedot alta.
  Kurssin opettajaa Matti Pääahoa on kehuttu maanläheisestä ja täsmällisestä otteestaan joogan perinpohjaiseen opettamiseen. Matti on tutustuttanut jo suuren joukon ihmisiä joogan harrastamiseen ja hänellä on takanaan jo lähes 2000 opetettua tuntia joogassa.

  Palautetta aiemmilta kursseilta:

  ”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikunta tunneilla) että, ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”

  ”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin... aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogamista ja olenkin jo ilmoittautunut ensi viikon torstain tunnille.”

  ”Oli kyllä huippuhyvä kurssi ja erinomainen ohjaaja, taidan innostua joogailemaan enemmänkin!”

  ”Matti oli aivan äärettömän hyvä ja innostava vetäjä.”

  ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämän ehkä paras päätös on aloittaa jooga:)”

  ”Taitava ja sympaattinen ohjaaja, jonka tarkka ohjaus auttaa tekemään asanat juuri oikein. Jokaiselle notkeus...tai jäykkyystasolle löytyy sopiva tunti ja sopivat liikkeet.”

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Mitä: Joogan pitkä jatkokurssi – matkalla eteenpäin SYKSY 2018

  Milloin: 23.8. / 30.8. / 6.9. / 27.9. / 11.10. / 18.10. / 22.10. / 25.10. / 29.10. / 1.11. / 5.11. / 8.11. / 12.11. / 15.11 / 22.11 / 29.11. / 13.12. / 20.12.  

  Kurssi järjestetään torstaisin klo 18.00-19.15 sekä myös välillä 22. lokakuuta - 12. marraskuuta maanantaisin klo 16.30-17.45.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 290 € sisältäen kurssimateriaalin (18 kurssikertaa x 15 euroa ja materiaalit 20€). Kurssin osallistumisen varausmaksu on 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Osamaksuina maksamisesta voidaan myös sopia tapauskohtaisesti. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse! 

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä 29.8.2018. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 290€ sis alv.). Loput kurssimaksusta laskutetaan osallistujalta. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878