• HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi.

  Joogastudio Oulu järjestää syksyllä uudestaan aiemmin keväällä pidetyn suositun Joogan pitkän aloituskurssin. Kevään kurssi varattiin täyteen ja ylimääräinenkin kurssi täyttyi ennen alkamista.

  Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. Lue alta osallistujien palautetta.

  Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita ihmisiä? Oletko mielestäsi lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa, ja joogan asentoharjoitus tuntuu ajatuksena pelottavan kaukaiselta? Vai haluatko jostain muusta syystä lähestyä joogaa harrastuksena ihan nollapisteestä?

  Edellä kuvailtua epävarmuutta esiintyy ihmisillä paljon, mutta syyttä.

  Jooga kuuluu kaikille! Joogastudio Oulu tarjoaa nyt syksyllä uudestaan toivotun joogan pitkän aloituskurssin osana vuoden 2017 ohjelmaa.

  Joogan pitkällä aloituskurssilla voit lähestyä lajia helpommin ilman kynnystä. Aloitat opettelusi nollatasolta.

  Oletuksena on, että olet nähnyt joogan asentoja ja kuullut sen hyvää tekevästä vaikutuksesta, mutta muuta kokemusta sinulla ei ole. Kurssin tavoitteena on saada vasta-alkajat mukaan harrastukseen ja tuoda joogan hyödyt myös vasta-alkajien saavutettaviksi. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin, saanut riittävän tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla ja kotona. 

  Kenelle? Joogan pitkä aloituskurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä yhdessä samantasoisen ryhmän kanssa. Kurssi sopii erityisesti sellaisille, jotka eivät halua liittyä alkeistunneille, joilla on jo joogaa aiemmin harrastaneita.

  Kurssi pitää sisällään 75 minuutin joogatunnin kerran viikossa 15 viikon ajan. Kurssi kestää koko syyskauden.

  Joogan aloituskurssilla käydään läpi asana(eli asento)-harjoittelun perusteet perinpohjaisesti, helpoista harjoituksista alkaen. Opettelemme aurinkotervehdyksen ja joukon tavallisia asanoita, joita muokkaamme jokaisen jäykkyystason mukaan – rautakangetkin oppivat taipumaan. Tällöin jokainen voi aloittaa joogaharjoituksensa juuri siltä tasolta, mihin keho ja mieli ovat valmiita.

  Kurssilla opetellaan joogan asana-harjoituksessa tehtävä joogahengitys ja lisäksi opetellaan useampia muita joogan hengitystekniikoita. Osana kurssin sisältöä on myös johdatus joogakulttuuriin ja historiaan sekä erilaisiin joogatyyleihin, joita yhdessä kokeilemme. Älä kuitenkaan luule että joogan harjoittelu olisi vain kevyttä puuhaa vaikka kyseessä on vain aloituskurssi. Osana jokaista tuntia työskentelemme kehittäen ja voimistaen kehon tukilihaksistoa ja tunnetusti tämä aiheuttaa puuskutusta ja hikeä. Teet kuitenkin oman jaksamisesi mukaan. Rentoutuminen sekä mielen rauhoittaminen ja tasapainottaminen on myös yksi tärkeä tavoite. Kurssilla tehtävät joogaharjoitukset tähtäävät kehon parantamisen lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin.

  Kurssilla saat myös kirjallisia ohjeita kurssilla opeteltavista asanoista ja asanasarjoista.

  Terveydelliset haasteet? Kurssilla otetaan huomioon jokaisen osallistujan terveydelliset haasteet ja annetaan niiden mukaan vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää, katso yhteystiedot alta.

  Kurssin opettajaa Matti Pääahoa on kehuttu maanläheisestä ja täsmällisestä otteestaan joogan perinpohjaiseen opettamiseen. Matti on tutustuttanut jo suuren joukon ihmisiä joogan harrastamiseen ja hänellä on takanaan yli 1000 opetettua joogaharjoitusta.

  Palautetta kevään kurssilta ja aiemmilta kursseilta:

  ”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.
  Olen jo muutaman vuoden haaveillut joogan aloittamisesta, mutta aina siirtänyt sitä. Jostain netin syövereistä on tullut joogasta kuva, että se on kamalan vakavaa, myöhästymistä ei sallita, tunneilla ei saa juoda jne. Tämä ei ollut yhtään sellaista. On ollut hyvä, että on saanut aloittaa rauhallisesti ja kaikki asanat on käyty alusta asti perusteellisesti läpi. Pelkkä viikonloppu-kurssi olisi ainakin itselle ollut ihan liian lyhyt. Hengitysharjoitukset on myös tulleet tarpeeseen, niissä oppii rauhoittumaan.”

  ”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikunta tunneilla) että, ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”

  ”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin... aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogamista ja olenkin jo ilmoittautunut ensi viikon torstain tunnille.”

  ”Oli kyllä huippuhyvä kurssi ja erinomainen ohjaaja, taidan innostua joogailemaan enemmänkin!”

  ”Matti oli aivan äärettömän hyvä ja innostava vetäjä.”

  ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämän ehkä paras päätös on aloittaa jooga:)”

  ”Taitava ja sympaattinen ohjaaja, jonka tarkka ohjaus auttaa tekemään asanat juuri oikein. Jokaiselle notkeus...tai jäykkyystasolle löytyy sopiva tunti ja sopivat liikkeet.”

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Mitä: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi SYKSY 2017

  Milloin: Viikottain torstaisin 7.9.2017 alkaen. Viimeinen kerta torstaina 14.12. Yhteensä 15 kertaa.

  TORSTAI klo 16.30-17.45

  Missä: Pilates Oulun studiolla, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Pilates Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 

  Hinta ja varausmaksu: Kurssi maksaa yhteensä 230€ sisältäen kurssimateriaalin. Kurssin osallistumisen varausmaksu on 100€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta!   

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään 13.9. ilman syytä, mutta varausmaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. 13.9. jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 230€ sis alv.). Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878 TIEDUSTELUT PUHELIMITSE VASTA ELOKUUSSA! (Sitä ennen sähköpostitse)