• Joogakurssit ja workshopit

 • Sunnuntaina 24.3. voit kokeilla AcuYiniä – akupunktioavusteista yin joogaa!

  Haluaisitko kokeilla AcuYiniä eli akupunktioavusteista yin joogaa? Tule testaamaan tätä uutta ja ainutlaatuista joogalajia Joogastudio Oululle sunnuntaina 24.3. klo 14.00-16.00. AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa harvinaisen hoitavan kokemuksen osaavissa käsissä, turvallisessa ympäristössä, jossa Yin joogan rauhoittava vaikutus yhdistyy akupunktion hoitavaan ..

  Lue lisää..

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 3.5. Joogastudio Oululla

  Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo- eli tuskapallo-työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit ovat täyttyneet nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys, kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. Joogastudio Oululla työskennellään perjantaina ..

  Lue lisää..

  Supersuosittu Lantio auki -kurssi Joogastudio Oululla 8.3. ja 10.5.

  Joogastudio Oulun suosituin kurssi on jälleen täällä! Ja vielä tuplana! Varaa paikkasi nyt heti, sillä aiemmat kurssit ovat täyttyneet todella nopeasti! Tee se täällä maaliskuun kurssille tai täällä toukokuun kurssille. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivotut Lantio Auki -kurssit järjestetään perjantaina 8.3.2019 klo 17.00–21.00 ja perjantaina 10.5.2019 klo ..

  Lue lisää..

  Matti Rautaniemi vierailee Joogastudio Oululla 15.-17.3.2019 – Joogasivistyksen peruskurssi: Joogan historia ja filosofia

  Joogastudio Oulu saa arvostetun ja harvinaisen vieraan maaliskuussa. Matti Rautaniemi on Suomen joogan kentällä tunnettu tutkija, kirjailija ja joogalehti Anandan suosittu toimittaja. Tartu tilaisuuteen ja tule taatusti kiinnostavalle viikonloppukurssille! Tämän takia kannattaa matkustaa kauempaakin. Varaa paikkasi tästä! Oletko kiinnostunut sukeltamaan syvemmälle joogan maailmaan? Kiinnostaako joogan pitkä historia ja antoisa filosofia? Haluatko ..

  Lue lisää..

  Tunne kehosi tutuksi Mindful Motion -tiiviskurssilla

  Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi laajemmin? Tahdotko syventyä tuntemaan kehoasi tarkemmin? Kiinnostaako tutkimusmatka oman ihmisyytesi mysteerin sopukoihin turvallisessa ympäristössä? Vai mielitkö vain yksinkertaisesti nauttimaan musiikin ja vapaan liikkeen yhteisvaikutuksesta samanhenkisessä seurassa? Mindful Motion -tiiviskurssi järjestetään 5 kerran sarjana maksimissaan 10 osallistujalle, jotta ryhmäytyminen ja ..

  Lue lisää..

  Nyt uutta Suomessa! AcuYin – akupunktioavusteinen Yin jooga

  Täysin uusi ja ainutlaatuinen joogalaji AcuYin saapuu Joogastudio Oululle! Tätä et muualta Suomesta löydä! Tule ensimmäisten joukossa tutustumaan! AcuYin järjestetään kurssimuotoisena 5 kerran sarjana 8 osallistujalle, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä. Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja on vain vähän! AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa ..

  Lue lisää..

  Suositut alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2019 jälleen: Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi RYHMISSÄ VIELÄ PAIKKOJA!

  Joogan pitkän alkeiskurssin uudet ryhmät alkavat tammikuussa 2019. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi! Aiemmat kurssit on varattu täyteen hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista. Älä enää mieti. Tule mukaan tällä kertaa! Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita ..

  Lue lisää..

  Vuoden paras aloitus: Avoimet ovet Terminaalissa lauantaina 5.1.

  Vuoden paras aloitus on pian täällä! Joogastudio Oulu osallistuu Terminaalin Avoimet ovet tapahtumaan lauantaina 5.1.2019 klo 12-17 yhteistyössä tanssikeskus Citydancen ja liikuntakeskus Voiton kanssa. Tapahtumassa Terminaalin toimijat tarjoavat ilmaisia näytetunteja tutustujille. Jos et ole ennen käynyt Joogastudio Oululla, tule tutustumaan tunteihin ja jututtamaan henkilökuntaamme! Tapahtumassa on aina yllätystarjouksia! HUOM! Ilmaisille tunneille ..

  Lue lisää..

  Pitkä joogamaratoni intialaisittain! Joululahjaksi sinulle pitkä harjoitus normaalin viikkotunnin hintaan.

  Järjestämme vuoden viimeisen erikoisjoogan perjantaina 14.12. klo 17.00-20.00! Joululahjaksi päätimme antaa tämän erityispitkän joogan edullisesti - vain kertamaksulla tai yhdellä sarjakortin kerralla. Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia asanaharjoitusta pitkän loppurentoutuksen kanssa.  Perjantaina 14.12. klo 17 alkaen järjestämme noin 2,5-3 tunnin mittaisen pitkän pitkän ..

  Lue lisää..

  Supersuosittu Lantio auki kurssi Joogastudio Oululla 24.11.

  Joogastudio Oulun suosituin kurssi on täällä taas! Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa paikkasi nyt heti! Tee se täällä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään seuraavan kerran lauantaina 24.11.2018 klo 13.30–17.30 Joogastudio Oululla osoitteessa Tyrnäväntie 16. Hinta kurssille on vain 60€ (sis. alv.)  Järjestämme ..

  Lue lisää..