• Joogakurssit ja workshopit

 • Joogastudio Oulun tunnit alkoivat nyt myös netissä livenä! Osallistu tunnille kotoasi.

  Joogastudio Oulu on reagoinut salamannopeasti vallitsevaan tilanteeseen, jossa ihmiset eivät pääse joogatunneille paikan päälle. Selvitimme, miten on mahdollista järjestää opetus livenä netissä. Kalusto oli jo lähes valmiina ja vinkkejä saatin kollegoilta maailmalta. Testasimme maanantaina 16.3. ensimmäisen live-joogalähetyksen, johon osallistui parhaimmillaan lähes neljäkymmentä ..

  Lue lisää..

  Seuraava Lantio auki kurssi järjestetään 17.4 (SIIRRETTY)

  TYÖPAJA SIIRTYY TOISTAISEKSI MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN. Joogastudio Oulun suosituin kurssi järjestetään seuraavan kerran perjantaina 17.4. klo 17-21.  Varaa paikkasi nyt heti, sillä aiemmat kurssit ovat täyttyneet todella nopeasti!  Varaa paikkasi täältä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivotut Lantio Auki -kurssit järjestetään perjantaina 17.4.2020 klo ..

  Lue lisää..

  Miesten joogaryhmä alkaa tiistaina 17.3. Joogastudio Oululla (ALOITUS SIIRRETTY)

  KURSSINI ALOITUSAJANKOHTA ON SIIRRETTY MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN. Joogaako suomalainen mies? Kyllä se joogaa ja hyvin joogaakin. Suomalainen mies joogaa siinä missä intialainenkin. Suomalainen mies uskaltaa ja haluaa puhua isommassakin porukassa kuntosalin jälkeen saunassa joogasta ja kehonhuollosta - kiinnostuneena ja arvostaen. Näin on käynyt todistetusti. True story. Ajat muuttuvat. Enää ei kiinnosta ..

  Lue lisää..

  Joogamaratoni intialaisittain vie joogaa jo harrastaneet yli 60 asanan sarjaan: la 2.5. ja pe 29.5.

  Järjestämme tykätyn pitkän joogaharjoituksen neljästi tänä keväänä!  Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia kestävä asanaharjoitus pitkän loppurentoutuksen kera.    Perjantaina 3.4. klo 17.30-20.30 (peruttu) Lauantaina 2.5. klo 10.00-13.00 Perjantaina 29.5. klo 17.30-20.30 Järjestämme noin 2-3 tunnin mittaisen pitkän joogaharjoituksen. ..

  Lue lisää..

  Herääminen kevääseen – kohti iloa ja valoa -työpaja 28.3. klo 11.00-16.30 (SIIRTYY)

  HUOM. TYÖPAJA SIIRTYY KOHTI AURINKOISEMPIA PÄIVIÄ! Tule herättelemään kehosi ja mielesi kevääseen! Päivän aikana ravistelet talven tomut yltäsi ja nostat ytimestäsi valon ja ilon pintaan. Työpaja koostuu neljästä osasta: naurujoogasta, vapauttavasta tanssista, yin joogasta ja syvärentoutuksesta. Kaksi ensimmäistä osaa saavat energiat pulppuamaan sopivasti ennen lounastaukoa, ja lounaan jälkeen ..

  Lue lisää..

  Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä lauantaina 18.4. klo 12.30-14.30

  Etsittekö jotain yhteistä uutta tekemistä? Tulkaa valtaamaan joogamatto kahdestaan! Tällä tunnilla kaikki tekevät varmasti jotain uutta – eikä hauskuutta ja hymyä touhusta taatusti puutu! Parijoogassa teemme joogaharjoituksen yhdessä ystävän / kaverin / puolison / perheenjäsenen kanssa. Nautimme joogasta turvallisen kumppanin tuella – osin avustamalla toisiamme asanoissa, osin tekemällä asanat ..

  Lue lisää..

  Perhejoogaa koko perheelle 18.4.

  Haluatko kokea joogan lapsesi kanssa, tai vaikkapa koko perheellä? Nyt se on mahdollista Joogastudio Oululla.  Perhejooga on mukava ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä joogan parissa. Perhejoogassa teemme asanoita yhdessä ja yksin. Jokaisella tunnilla on teema jonka siivittämänä asanat vain sujuvat. Opit varmasti uusia juttuja niin joogasta, itsestäsi ja kaveristasi. Harjoittelemme myös hengitystä ja keskittymistä, teemme ..

  Lue lisää..

  Tropical Total Reset -syvärentoutustunti lauantaina 29.2. klo 18.00-19.15.

  Hiihtoloma käyntiin lämmössä! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti lauantaina 29.2. klo 18.00-19.15. Huikean suosittu Tropical Total Reset -syvärentoutustunti avaa hiihtoloman! Jos jäit edellisestä tunnista paitsi, ei hätää, Joogastudio Oulun paratiisilomalähdöt ovat jälleen varattavissa! Mitä vielä odotat? Varaa paikkasi heti! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset ..

  Lue lisää..

  Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa. Järjestämme keväällä kerran kuussa työpajan – seuraava lauantaina 22.2.

  Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti?  Järjestämme kevään aikana viisi Johdatus joogaan -työpajaa. Päivämäärät ovat 22.2., 28.3., 25.4., 16.5. ja 6.6.  "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan ..

  Lue lisää..

  AcuYin® – kevät -erikoistunti 4.4.2020. (SIIRTYNYT TOISTAISEKSI)

  ERIKOISTUNNIN AJANKOHTA ON SIIRTYNYT KORONAKRIISIN VUOKSI TOISTAISEKSI MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN. Koe yinjoogan rentouttava vaikutus sekä akupunktion hoitava vaste turvallisessa ympäristössä! AcuYin® – kevät on akupunktioavuteinen pitkä yinjoogatunti. Tämä AcuYin® -erikoistunti johdattelee sinut turvallisesti pienryhmässä kohti puhdistavaa rentoutumista. Workshopin aikana sinulla on aikaa herätellä ..

  Lue lisää..