• Ylimääräinen ryhmä! Suosittu alkeiskurssi järjestetään keväällä 2018 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  Uusi kurssi alkaa tammikuussa 2018. Tämä on ilmoitus ylimääräisestä torstain ryhmästä kun ensimmäinen ryhmä täyttyi jo (tiistain ryhmään vielä 1 paikka vapaana 8.12. vielä).  Aiemmat kurssit on varattu täyteen ennen kurssien alkamista.  Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä ..

  Lue lisää..

  Vuoden 2018 aloittaa Aino Sirenin workshopit 4.-5.1. & uuden studion sneak peek!

  Joogastudio Oulun uusi vuosi alkaa New Yorkissa opettavan Aino Sirenin ISHTA YOGA:lla.  Aino Siren on vetänyt kahdella aiemmalla vierailulla workshopeihin kymmeniä joogan harrastajia ja pääsemme nyt uudestaan tämän valloittavan Ishta-joogaohjaajan erikoistunneille.  Ainon tammikuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on taas kaksi teemallista erikoistuntia. Voit halutessasi osallistua vain toiseen ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – Sukellus tietoisuuden joogaan keväällä 2018

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan Ensimmäinen kurssimme osoittautui suosituksi ja tykätyksi syksyllä. Nyt tarjoamme uuden mahdollisuuden inspiroitua tästä mahtavasta joogan muodosta. Syksyn kurssipaikoille eivät päässeet kaikki halukkaat. Toimi nopeasti, jos olet miettinyt tätä.  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin ..

  Lue lisää..

  Suosittu alkeiskurssi järjestetään keväällä 2018 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  Uusi kurssi alkaa tammikuussa 2018. Aiemmat kurssit on varattu täyteen ennen kurssien alkamista.  Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. Lue alta osallistujien palautetta. Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan viikonloppukurssi – tutustu tietoisuuden joogaan

  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan mutta et vielä tiedä menisitkö pitkälle kurssille? Joogastudio Oulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kundaliinijoogaan viikonloppukurssin muodossa. Joogastudiolla sukelletaan kundaliinijoogan maailmaan kolmen päivän ajan perjantaista sunnuntaihin 8.-10.12.  Perjantai 8.12. klo 17.00-19.00 Lauantai 9.12. klo 11.00-15.00  Sunnuntai 10.12. klo 11.00-15.00 (Lauantai ja sunnuntai ..

  Lue lisää..

  Suosittu Dancing in the Dark saa jatkoa joulukuussa!

  Lokakuussa ensimmäistä kertaa järjestetty pimeähuonetanssi sai runsaasti kiittävää palautetta, joten miksi odottaa? Taas tanssitaan! Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi touhu on täysin maksutonta! Niin ..

  Lue lisää..

  Takaisin kotiin - MyDance tanssi-kontaktityöpaja 18.11.

  Pitkin viime syksyä ja kevättä pidetyt MyDance-työpajat jatkuvat! Tule mukaan tanssimaan valoa pimeyteen!  Kun päivät pimenevät ja ilmat viilenevät, on ihanaa saada lahjoittaa pieni hetki sisäisen valon ja lämmön vaalimiselle, palata kotiin omaan kehoon ja löytää uudelleen voima ja rauha – heijastaa yhteisen tanssiheimon säteitä sydän säihkyen ja vain nauttia ihmisenä olemisesta ihanassa ..

  Lue lisää..

  Triggeripistetyöskentely: Lihasjännityksen vapautus palloilla ylävartalon alueelta 18.11.

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 18.11. lauantaina klo 12.15-15.00. Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. Joogastudio Oululla..

  Lue lisää..

  Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaille 17.11.

  Natural High Festivaalin suosittu erikoistunti pidetään Joogastudio Oululla vuoden synkimpänä aikana.  Miltä tuntuu metsän tuuli ja sen tuoma sisäinen rauha? Miltä tuntuu järkkymätön peruskallio jalkojen alla? Haluaisitko oppia tuntemaan saman joogan avulla? Hidasta hengitystäsi. Hidasta joogaasi. Terästä kaikkia aistejasi. Mene syvemmälle ja löydä yhteys maahan. Tällä hidastavalla joogaharjoituksella tutkimme  maa-ilma-elementtejä sielun silmin, hengityksellä ja ..

  Lue lisää..

  Perjantai 13. – pimeä meno! Nyt tanssitaan! Ja ihan ilmaiseksi!

  Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi tämän ensimmäisen kerran kunniaksi touhu on täysin maksutonta! Niin sanotussa pimeähuonetanssissa on kyse juuri siitä: tanssimisesta pimeässä huoneessa. Se on huikea kehollinen kokemus, joka vastaavasti valaisee mielen sopukoita. Tämä ..

  Lue lisää..