• Joogakurssit ja workshopit

 • Loppukesän paras liikuntatapahtuma: Avoimet ovet Terminaalissa 18.8. lauantaina!

  Loppukesän paras tapahtuma on pian täällä! Joogastudio Oulu osallistuu Terminaalin Avoimet ovet tapahtumaan lauantaina 18.8.2018 klo 12-17. Tapahtumassa kaikki Terminaalin toimijat tarjoavat ilmaisia näytetunteja tutustujille. Jos et ole ennen käynyt Joogastudio Oululla tule tutustumaan tunteihin ja jututtamaan henkilökuntaamme! Tapahtumassa on aina yllätystarjouksia.  HUOM! Ilmaisille tunneille on paikkoja rajoitetusti! Paikat jaetaan ..

  Lue lisää..

  Toivottu joogakurssi lapsille alkaa syksyllä Joogastudio Oululla!

  Joogaseikkailu lapsille -ryhmä alkaa syksyllä! Syksyllä alkavassa Joogastudio Oulun toivotussa lapsijoogassa seikkaillaan, tutkitaan ja opitaan yhdessä! Lapsijooga on suosittua ympäri maailman ja tämän harrastuksen parissa päästään mukavassa ilmapiirissä seikkailemaan mielikuvitusmaailmojen suurille vuorille, valtaisille merille, puunlatvoista pilvilaivoihin ja mysteerisiin viidakoihin joogan kautta. Lapsijooga on kehittävä ja..

  Lue lisää..

  Joogan pitkä jatkokurssi alkaa syksyllä 2018

  Joogan pitkä jatkokurssi - matkalla eteenpäin Joogastudio Oulu järjestää ensimmäistä kertaa joogan pitkän jatkokurssin syksyllä 2018. Kurssi on jatkoa suosituille ja suuresti pidetyille ja täysille joogan alkeiskursseille.  Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan kurssi – Sukellus tietoisuuden joogaan syksyllä 2018

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan Kundaliinijoogan kurssimme ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi ja tykätyiksi viimeisen vuoden ajan. Nyt tarjoamme uuden mahdollisuuden inspiroitua tästä mahtavasta joogan muodosta. Aiemmille kursseille eivät päässeet kaikki halukkaat. Toimi nopeasti, jos olet miettinyt tätä.  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta ..

  Lue lisää..

  Elokuussa järjestetään suosittu joogan pitkä aloituskurssi jälleen. Kiinnostuitko?

  Joogan pitkä aloituskurssi - vasta-alkajasta harrastajaksi Uusi kurssi alkaa elokuussa 2018. Aiemmat kurssit on varattu täyteen hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista. Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. Lue alta osallistujien palautetta. Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut ..

  Lue lisää..

  Ihanat tanssityöpajat ovat Joogastudio Oululla taas: Tanssi valolle! 16. kesäkuuta.

  Tule tanssimaan valoon! Lämmin tuuli ja kepeät varpaat lennättävät meidät kohti kesää! Inspiraatio työpajaan tulee tällä kertaa Gaga-liikekielestä. Tutkimusmatka vapauteen alkakoon! Viime ajat Joogastudion Oulun järjestämät tanssityöpajat ovat keskittyneet tanssimiseen pimeässä, mikä on ollut jännittävää, uutta ja upeaa – mutta nyt on aika päästää valo ..

  Lue lisää..

  New Yorkista vieraileva Aino Siren valloittaa meidät jälleen heinäkuussa!

  Joogastudio Oulun keskikesän ainoa kurssiviikonloppu vietetään New Yorkista saapuvan mahtavan vierailijaopettajan Aino Sirenin kanssa! Aino Siren on vetänyt aiemmilla vierailuillaan workshopeihin kymmeniä joogan harrastajia ja pääsemme nyt uudestaan tämän valloittavan Ishta-joogaohjaajan erikoistunneille.  Ainon heinäkuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on taas kaksi ..

  Lue lisää..

  Kevään ja alkukesän viimeinen Lantio auki kurssi 8.6. perjantaina!

  Järjestämme tämän kevään ja kesän viimeisen Lantio auki kerran Joogastudio Oululla 8.6. perjantaina klo 17.00-21.00 Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa paikkasi nyt heti! Tee se täällä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään seuraavan kerran perjantaina 8.6.2018 klo 17.00–21.00 Joogastudio Oululla osoitteessa Tyrnäväntie 16. Hinta kurssille ..

  Lue lisää..

  Pitkä joogamaraton intialaisittain tulee taas! Tsekkaa viimeksi huimasti tykätty erikoistunti!

  Osallistujien pyynnöstä järjestämme viime pääsiäisenä pidetyn pitkän joogaharjoituksen uudestaan! Osallistujien palaute suoraan harjoituksen jälkeen oli lähinnä kysymyksiä milloin seuraavan kerran. Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia asanaharjoitusta pitkän loppurentoutuksen kanssa.  Perjantaina 11.5. klo 17 alkaen järjestämme noin 3 tunnin mittaisen pitkän pitkän ..

  Lue lisää..

  Kohti omaa harjoitusta – Kundaliinijoogan intensiivikurssi 4.-6.5.2018

  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Oletko tehnyt kundaliinijoogaa ja haluaisit tehdä sitä jatkossa enemmän myös kotona? Joogastudio Oulu ja opettajamme Krista tarjoavat sinulle mahdollisuuden oppia kundaliinijoogaa kotiharjoitusta varten. Tällä kurssilla sukelletaan kundaliinijoogaan kolmen erityisen harjoituksen ajan perjantaista sunnuntaihin 4.-6.5. Perjantai 4.5. klo 17.00-19.00 Lauantai 5.5. klo 13.00-15.00  Sunnuntai 6.5. klo 14.00-16.00 ..

  Lue lisää..