• Joogakurssit ja workshopit

 • Mantra-laulumeditaatio perjantaina 24.1. klo 19.00-20.45

  Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan mantrameditaatioiltaan huikeiden vieraidemme Kaushalyan ja Alexin kanssa! Mantrameditaatiossa saat kokemuksen yhteyden löytämisestä sekä syvälle itseesi että koko ympäröivään universumiin oman äänesi kautta. Sinun ei tarvitse olla muusikko tai osata laulaa tai meditoida, ja voit osallistua iltaan myös vain kuuntelijana. Sana "mantra" tulee kahdesta sanskritinkielisestä ..

  Lue lisää..

  Jagaspace Gong SPA™ lauantaina 25.1.2020 klo 18.00-19.30

  Gong SPA -äänikylpy on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa. Täällä sinulla on lupa ja mahdollisuus vain olla ja nauttia hoitavasta sointukylvystä. Gong SPA -äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. Gong SPA -kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla samalla kun hoitajien soittamat äänet luovat ..

  Lue lisää..

  Jäitkö vaille paikkaa joogan pitkältä alkeiskurssiltamme? Lue tämä!

  Olemme saaneet useita viestejä, että pitkät alkeiskurssit täyttyivät ja ilmoittautujat olivat liian myöhään liikkeellä. Yritämme nyt esitellä vaihtoehtoja niille, jotka halusivat tulla kurssille, mutta eivät päässeet mukaan. Joogan pitkä alkeiskurssi on vain yksi keino aloittaa joogaharrastus.   Meillä on 20 viikkotuntia lukujärjestyksessä, joista suureen osaan voiva tulla vasta-alkajat ja ..

  Lue lisää..

  Joogastudio Oululla on joogaa odottaville ja pienten vauvojen äideille kahdesti viikossa

  Joogastudio Oulu tarjoaa raskaana oleville tuleville äideille sekä jo synnyttäneille äideille sekä heidän pienille vauvoilleen mahdollisuuden joogaan.   Viikkotuntien lukujärjestykseen maanantaille klo 11.00-12.15 on tullut uusi Mammajooga sekä perjantaina 17.1. klo 13.00-14.15 alkaa kahdeksan kerran Vanhempi & vauva -joogakurssi. Mammajooga on tunti odottaville ja myös synnyttäneille pienokaisten äideille. Pienokaiset ..

  Lue lisää..

  Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä lauantaina 18.1. ja 15.2. klo 12.30-14.30

  Etsittekö jotain yhteistä uutta tekemistä? Tulkaa valtaamaan joogamatto kahdestaan! Tällä tunnilla kaikki tekevät varmasti jotain uutta – eikä hauskuutta ja hymyä touhusta taatusti puutu! Parijoogassa teemme joogaharjoituksen yhdessä ystävän / kaverin / puolison / perheenjäsenen kanssa. Nautimme joogasta turvallisen kumppanin tuella – osin avustamalla toisiamme asanoissa, osin tekemällä asanat ..

  Lue lisää..

  Perhejoogaa koko perheelle 18.1. ja 15.2.

  Haluatko kokea joogan lapsesi kanssa, tai vaikkapa koko perheellä? Nyt se on mahdollista Joogastudio Oululla.  Perhejooga on mukava ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä joogan parissa. Perhejoogassa teemme asanoita yhdessä ja yksin. Jokaisella tunnilla on teema jonka siivittämänä asanat vain sujuvat. Opit varmasti uusia juttuja niin joogasta, itsestäsi ja kaveristasi. Harjoittelemme myös hengitystä ja keskittymistä, teemme ..

  Lue lisää..

  Ilmoittautuminen on alkanut kevätkauden 2020 kursseille! Katso kurssivalikoima täältä.

  Kevätkauden kurssit ovat julki! Joogastudio Oulun kevätkauden 2020 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana tällä kertaa on aiemmin suosituimmat kurssimme ja mukaan on lisätty myös toiveiden pohjalta Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi.  Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason ..

  Lue lisää..

  Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi tammikuussa 2020 alkavat ryhmät

  KURSSIT OVAT TÄYNNÄ! Muitakin vaihtoehtoja aloittamiseen on. Lue lisää tästä!   Keväällä 2020 alkaa Joogan pitkän alkeiskurssin uusia ryhmiä kaksi kappaletta. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi! Pitkät alkeiskurssit ovat saaneet paljon kehuja osallistujilta ja osallistujat ammentavat tälläkin hetkellä uutta oppia innokkaana. Aiemmat kurssit on täyttyneet yllättävän nopeasti. ..

  Lue lisää..

  Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa 7.12. klo 13.30-15.30

  Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti?  "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan intro-työpaja, jossa tutustutaan joogan harrastamiseen. Työpaja toimii loistavana ensiaskeleena joogaharrastukseen ihan kaikille. Työpajan aikana käymme yhdessä ..

  Lue lisää..

  Ihana Tropical Total Reset -lämpörentoutus järjestetään vielä tämän vuoden puolella kahdesti 15.11. ja 13.12. klo 19.00-20.15

  Sataako? Onko vilu? Tuntuvatko pimeät illat ankeilta? Huikean suositut Tropical Total Reset -syvärentoutustunnit ovat täällä taas! Jos jäit viime vuonna tästä ilosta paitsi, ei hätää, Joogastudio Oulun paratiisilomalähdöt ovat jälleen varattavissa! Mitä vielä odotat? Varaa paikkasi heti! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa ..

  Lue lisää..