• Joogakurssit ja workshopit

 • Alensimme reilusti hintoja: Esittelyssä uudet jäsenyydet ja kesätarjous jolla SÄÄSTÄT 50%

  Julkaisimme uudet jäsenyydet ja koko hinnastomme muuttui! Jooga on kaikille yhteinen ja siksi olemme päättäneet muuttaa hinnoitteluamme ja siten laajentaa mahdollisuuksia harrastaa joogaa suuremmin.  Lue alta, miten sinä voit hyötyä ja säästää.  Loimme kokonaan uuden tavan harrastaa joogaa ja alensimme pysyvästi jäsenyyksiemme hintoja. Löydä uusi sinulle sopivampi vaihtoehto edullisemmin! Voit myös ..

  Lue lisää..

  Vanhempi & vauva joogakurssilla haetaan hyvinvointia ja helpotusta yhteisellä joogahetkellä

  Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja tunti päättyy rentoutuneeseen ..

  Lue lisää..

  Ilmoittautuminen on alkanut syyskauden 2020 kursseille! Katso kurssivalikoima täältä.

  Syyskauden kurssit ovat julki! Joogastudio Oulun syyskauden 2020 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana tällä kertaa on suosituimmat, tutut kurssimme. Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään tunnelmallisissa ja ..

  Lue lisää..

  Ahh, mikä helpotus! Hartiat ja lonkat auki joogakurssilla helpotetaan istumatyöläisen yleisimpiä vaivoja

  Hartiat ja lonkat auki kurssilla keskitytään suuriin arjen ja työn tuomiin ongelmiin kehossa. Vapautamme lonkkia ja koko hartianseutua. Vahvistamme oikeita lihaksia kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kasvattaen. Lihasjännityksestä peräisin olevat kivut vähenevät ja parannat erityisesti selän hyvinvointia. Kurssin pohjana toimii mm. hyvin suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Kurssia suositellaan istumatyöläisille ja muille, joilla ..

  Lue lisää..

  Aloita jooga! Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi. Elokuussa 2020 alkavat ryhmät

  Oletko haaveillut joogan aloittamisesta? Haemme ihan uusia harrastajia jotka haluavat aloittaa ihan nollapisteestä! Syksyllä 2020 alkaa Joogan pitkän alkeiskurssin uusia ryhmiä kaksi kappaletta. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi! Pitkät alkeiskurssit ovat saaneet paljon kehuja osallistujilta ja osallistujat ammentavat tälläkin hetkellä uutta oppia innokkaana. Aiemmat kurssit on täyttyneet yllättävän nopeasti. Tule ..

  Lue lisää..

  Joogan pitkä alkeis-jatkokurssilla matka jatkuu syvemmälle inspiroivaan joogaharjotukseen

  Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoitukseen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea ovat joogan vaikutukset, kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan ..

  Lue lisää..

  Suomalainen mies joogaa! Joogastudio Oululla alkaa oma joogaryhmä miehille elokuussa 2020

  Keväältä koronan vuoksi siirretty odotettu miesten joogakurssi "Soturijoogaa miehille" alkaa vihdoin 25.8.2020. Saimme keväällä jo riittävän määrän miehiä mukaan, joten kurssi toteutuu! Tule sinäkin mukaan tai vinkkaa vaikka kaverille tai kumppanille tästä uudesta kurssistamme. Joogaako suomalainen mies? Kyllä se joogaa ja hyvin joogaakin. Suomalainen mies joogaa siinä missä intialainenkin. ..

  Lue lisää..

  AcuYin® – kesä -erikoistunti järjestetään vihdoin 7.6.2020.

  Tämä kurssi järjestetään sunnuntaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00. Viimeinkin koronakriisin vuoksi siirretty tunti järjestetään. Kurssille on avoinna vielä 3 kappaletta paikkoja!   Koe yinjoogan rentouttava vaikutus sekä akupunktion hoitava vaste turvallisessa ympäristössä! AcuYin® – kesä on akupunktioavusteinen pitkä yinjoogatunti. Tämä AcuYin® -erikoistunti johdattelee sinut ..

  Lue lisää..

  Aivan aasanasti asanaa! – UUSI KESÄKURSSI TULEE!

  Koskeeko tämä kutsu aikamoiseen asanavyöryyn myös sinua? Matti kutsuu kaikki jo hiukan joogan perusteisiin tutustuneet harrastajat tälle 1-2 tason joogakurssille kesäkuuksi kahdesti viikossa: studiolle tai nettijoogan tai kurssitallenteiden kautta - valitset itse sinulle parhaimman vaihtoehdon! Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet käynyt esimerkiksi joogan pitkän alkeiskurssin tai olet käynyt joogatunneilla jo jonkin aikaa ja tason 1 ..

  Lue lisää..

  Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa. Järjestämme työpajan taas lauantaina 6.6.

  Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti?  Järjestämme seuraavan työpajan 6.6. klo. 12-14. "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan intro-työpaja, jossa tutustutaan joogan harrastamiseen. Työpaja toimii loistavana ensiaskeleena joogaharrastukseen ..

  Lue lisää..