• Joogakurssit ja workshopit

 • Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa 9.11. klo 13.30-15.30

  Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti?  "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan intro-työpaja, jossa tutustutaan joogan harrastamiseen. Työpaja toimii loistavana ensiaskeleena joogaharrastukseen ihan kaikille. Työpajan aikana käymme yhdessä ..

  Lue lisää..

  Ihana Tropical Total Reset -lämpörentoutus järjestetään vielä tämän vuoden puolella kahdesti 15.11. ja 13.12. klo 19.00-20.15

  Sataako? Onko vilu? Tuntuvatko pimeät illat ankeilta? Huikean suositut Tropical Total Reset -syvärentoutustunnit ovat täällä taas! Jos jäit viime vuonna tästä ilosta paitsi, ei hätää, Joogastudio Oulun paratiisilomalähdöt ovat jälleen varattavissa! Mitä vielä odotat? Varaa paikkasi heti! Tropical Total Reset -syvärentoutustunti on kuin normaali Total Reset -syvärentoutustunti mutta ihanassa ..

  Lue lisää..

  Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä lauantaina 2.11. klo 13.30-15.30

  Etsittekö jotain yhteistä uutta tekemistä? Tulkaa valtaamaan joogamatto kahdestaan! Tällä tunnilla kaikki tekevät varmasti jotain uutta – eikä hauskuutta ja hymyä touhusta taatusti puutu! Parijoogassa teemme joogaharjoituksen yhdessä ystävän / kaverin / puolison / perheenjäsenen kanssa. Nautimme joogasta turvallisen kumppanin tuella – osin avustamalla toisiamme asanoissa, osin tekemällä asanat ..

  Lue lisää..

  Lantio auki kurssi järjestetään kahdesti tänä syksynä 19.10. ja 30.11.

  Joogastudio Oulun suosituin kurssi järjestetään tänä syksynä kahtena eri kertana! Varaa paikkasi nyt heti, sillä aiemmat kurssit ovat täyttyneet todella nopeasti!  Tee se täällä 19.10 kurssille tai täällä 30.11. kurssille. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivotut Lantio Auki -kurssit järjestetään lauantaina 19.10.2019 klo 10.00–14.00 ja lauantaina ..

  Lue lisää..

  Uudet ryhmät Raskausajan joogakurssille ja Vauva & Vanhempi joogakurssille alkavat lokakuussa ja marraskuussa.

  Lokakuussa alkaa uusi ryhmä Raskausajan joogalle (17.10.) ja marraskuussa Vanhempi & Vauva joogaan (1.11.). Ilmoittautuminen molempiin on nyt auki ja paikkoja on alkanut mennä. Alkusyksyn ovat odottavat äidit käyneet torstaisin joogatunneillamme ahkerasti ja perjantaisin päivällä salimme ovat valloittaneet super-valloittavat minijoogit äiteineen. Kutsumme nyt uusiin ryhmiimme osallistujia! - Raskausajan joogakurssi - to 18.00-19.15 yht. ..

  Lue lisää..

  Tanssirunovideo-luento ja työpaja lauantaina 21. ja sunnuntaina 22.9.

  Ilmaise itseäsi tanssirunolla! Ohjelmassa ensin kaikille avoin luento lauantaina klo 13-14, jonka jälkeen työpaja klo 14-17 ja sunnuntaina klo 12-15. Mitä ihmettä on tanssirunous? Kaipaatko itsellesi ilmaisukanavaa? Vai kenties työkalua itsetuntemuksen välineeksi? Tahdotko luoda omaehtoista taidetta? Vai haluatko yksinkertaisesti oppia jotain uutta? Hanna Ojala on runoilija ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, joka on kehitellyt uniikin ..

  Lue lisää..

  Joogamaratoni intialaisittain vie joogaa jo harrastaneet yli 60 asanan sarjaan syksyllä lauantaina 28.0, 9.11. ja 13.12.

  Harrastajiemme pyynnöstä järjestämme pitkästä aikaa tykätyn pitkän joogaharjoituksen kolmesti tänä syksynä!  Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia asanaharjoitusta pitkän loppurentoutuksen kanssa.  -Lauantaina 28.9., 9.11. ja 14.12. klo 9.30 alkaen järjestämme noin 2-3 tunnin mittaisen pitkän pitkän joogaharjoituksen. Teemme intialaistyylisen pitkän ..

  Lue lisää..

  Mantra-laulumeditaatio perjantaina 20.9. klo 19.00-20.45

  Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan mantrameditaatioiltaan huikeiden vieraidemme Kaushalyan ja Alexin kanssa! Mantrameditaatiossa saat kokemuksen yhteyden löytämisestä sekä syvälle itseesi että koko ympäröivään universumiin oman äänesi kautta. Sinun ei tarvitse olla muusikko tai osata laulaa tai meditoida, ja voit osallistua iltaan myös vain kuuntelijana. Sana "mantra" tulee kahdesta sanskritinkielisestä ..

  Lue lisää..

  Jagaspace Gong SPA™ lauantaina 21.9. klo 18.00-19.30

  Gong SPA -äänikylpy on ainutlaatuinen ja parantava kokemus, jonka avulla voit vapautua jännityksistä ja ladata itseesi uutta energiaa. Täällä sinulla on lupa ja mahdollisuus vain olla ja nauttia hoitavasta sointukylvystä. Gong SPA -äänikylpy vie sinut syvästi rentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. Gong SPA -kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla samalla kun hoitajien soittamat äänet luovat ..

  Lue lisää..

  Syksyn 2019 pitkät kurssit - Suositellut ja kehutut kurssimme alkavat taas!

  Joogastudio Oulun syksyn 2019 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Kurssimme ovat olleet aiemmin suosittuja ja suositeltuja. Syksyllä 2019 tarjoamme suuremman valikoiman erilaisia pitkiä kursseja kuin koskaan aiemmin. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään tunnelmallisissa ja rauhallisissa ..

  Lue lisää..