• Joogakurssit ja workshopit

 • Alkuvuoden paras aloitus: Avoimet ovet Terminaalissa lauantaina 5.1.

  Vuoden paras aloitus on pian täällä! Joogastudio Oulu osallistuu Terminaalin Avoimet ovet tapahtumaan lauantaina 5.1.2019 klo 12-17 yhteistyössä tanssikeskus Citydancen ja liikuntakeskus Voiton kanssa. Tapahtumassa Terminaalin toimijat tarjoavat ilmaisia näytetunteja tutustujille. Jos et ole ennen käynyt Joogastudio Oululla, tule tutustumaan tunteihin ja jututtamaan henkilökuntaamme! Tapahtumassa on aina yllätystarjouksia! HUOM! Ilmaisille tunneille ..

  Lue lisää..

  Matti Rautaniemi vierailee Joogastudio Oululle 15.-17.3.2019 – Joogasivistyksen peruskurssi: Joogan historia ja filosofia

  Joogastudio Oulu saa arvostetun ja harvinaisen vieraan maaliskuussa. Matti Rautaniemi on Suomen joogan kentällä tunnettu tutkija, kirjailija ja joogalehti Anandan suosittu toimittaja. Tartu tilaisuuteen ja tule taatusti kiinnostavalle viikonloppukurssille! Tämän takia kannattaa matkustaa kauempaakin. Varaa paikkasi tästä! Oletko kiinnostunut sukeltamaan syvemmälle joogan maailmaan? Kiinnostaako joogan pitkä historia ja antoisa filosofia? Haluatko ..

  Lue lisää..

  Nyt uutta Suomessa! AcuYin – akupunktioavusteinen Yin jooga

  Täysin uusi ja ainutlaatuinen joogalaji AcuYin saapuu Joogastudio Oululle! Tätä et muualta Suomesta löydä! Tule ensimmäisten joukossa tutustumaan! AcuYin järjestetään kurssimuotoisena 5 kerran sarjana 8 osallistujalle, joten yksilöllinen ohjaus on tiiviistä. Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja on vain vähän! AcuYin-joogan kehittäjä, Joogastudio Oulun tuntiopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti Anna-Maija Kiviniemi tarjoaa ..

  Lue lisää..

  Suositut alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2019 jälleen: Joogan pitkä alkeiskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  Joogan pitkän alkeiskurssin uudet ryhmät alkavat tammikuussa 2019. Ilmoittautuminen on nyt auki. Varaa paikkasi! Aiemmat kurssit on varattu täyteen hyvissä ajoin ennen kurssien alkamista. Älä enää mieti. Tule mukaan tällä kertaa! Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin joogaharrastuksensa aloittaneita ..

  Lue lisää..

  Pitkä joogamaratoni intialaisittain! Joululahjaksi sinulle pitkä harjoitus normaalin viikkotunnin hintaan.

  Järjestämme vuoden viimeisen erikoisjoogan perjantaina 14.12. klo 17.00-20.00! Joululahjaksi päätimme antaa tämän erityispitkän joogan edullisesti - vain kertamaksulla tai yhdellä sarjakortin kerralla. Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia asanaharjoitusta pitkän loppurentoutuksen kanssa.  Perjantaina 14.12. klo 17 alkaen järjestämme noin 2,5-3 tunnin mittaisen pitkän pitkän ..

  Lue lisää..

  Supersuosittu Lantio auki kurssi Joogastudio Oululla 24.11.

  Joogastudio Oulun suosituin kurssi on täällä taas! Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa paikkasi nyt heti! Tee se täällä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään seuraavan kerran lauantaina 24.11.2018 klo 13.30–17.30 Joogastudio Oululla osoitteessa Tyrnäväntie 16. Hinta kurssille on vain 60€ (sis. alv.)  Järjestämme ..

  Lue lisää..

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 23.11. perjantaina

  Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. Joogastudio Oululla työskennellään perjantaina ..

  Lue lisää..

  Peruttu: Koe Katonah jooga Elisa Kuuttilan kanssa

  PERUTTU. Valitettavasti Elisan työpajat jouduttiin perumaan liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Toivomme vastedes ennakkoilmoittautumiset ajoissa, koska muualta tulevien opettajien tulee saada tietyt minimimäärät oppilaita kursseille jotta järjestäminen kannattaa.  Joogastudio saa 17.-18.11. vieraakseen huikean joogaopettajan Elisa Kuuttilan. Helsingissä opettava Elisa on kokenut opettaja ja Pranama Kallion johtohahmo ja ..

  Lue lisää..

  Sydänmaanjooga – matka mielen korpimaille sekä Sound healing: Sound of ancient wisdom väkevien soittimien iltakonsertti perjantaina 9.11.

  Sydänmaanjooga - matka mielen korpimaille perjantaina 9.11. klo 17.00-19.15 Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaisemiin pyhäinpäivän kynnyksellä. Jooga voi herkistää, jooga voi viedä meidät syvälle. Jooga voi myös parantaa mieltämme monessa muodossa. Tutustu tähän niin Oulussa ja Natural High joogafestivaaleilla suuresti pidettyyn joogamatkaan, jolla pääsemme kokemaan joogan erillä tavalla kuin ..

  Lue lisää..

  Helsinki: Lonkkien vapauttamiseen keskittyvä suosittu Lantio auki -kurssi järjestetään lauantaina 20.10.2018

  Hips don’t lie!  Suosittu Lantio Auki kurssi järjestetään Helsingissä taas. Tämä on viimeinen kurssi eteläisessä Suomessa ennen ensi kesää. Tule siis nyt mukaan! Lantio auki – lonkat vapaaksi!  Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään lauantaina 20.10.2018 Pranama Kalliossa klo 9.00-13.00. Hinta kurssille on vain 60€ (sis. alv.)  Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa paikkasi nyt..

  Lue lisää..