• Joogakurssit ja workshopit

 • AcuYin® – kesä -erikoistunti järjestetään vihdoin 7.6.2020.

  Tämä kurssi järjestetään sunnuntaina 7.6.2020 klo 12.30-15.00. Viimeinkin koronakriisin vuoksi siirretty tunti järjestetään. Kurssille on avoinna vielä 3 kappaletta paikkoja!   Koe yinjoogan rentouttava vaikutus sekä akupunktion hoitava vaste turvallisessa ympäristössä! AcuYin® – kesä on akupunktioavusteinen pitkä yinjoogatunti. Tämä AcuYin® -erikoistunti johdattelee sinut ..

  Lue lisää..

  Aivan aasanasti asanaa! – UUSI KESÄKURSSI TULEE!

  Koskeeko tämä kutsu aikamoiseen asanavyöryyn myös sinua? Matti kutsuu kaikki jo hiukan joogan perusteisiin tutustuneet harrastajat tälle 1-2 tason joogakurssille kesäkuuksi kahdesti viikossa: studiolle tai nettijoogan tai kurssitallenteiden kautta - valitset itse sinulle parhaimman vaihtoehdon! Tämä kurssi sopii sinulle, jos olet käynyt esimerkiksi joogan pitkän alkeiskurssin tai olet käynyt joogatunneilla jo jonkin aikaa ja tason 1 ..

  Lue lisää..

  Johdatus joogaan – tutustu lajiin helposti ja turvallisesti tässä työpajassa. Järjestämme työpajan taas lauantaina 6.6.

  Oletko kiinnostunut joogasta? Tai suunnitellut sen aloittamista? Kaipaako mielesi rauhoittumista ja kehosi voimaa ja notkeutta? Mutta jostain syystä et vielä ole päässyt joogamatolle asti?  Järjestämme seuraavan työpajan 6.6. klo. 12-14. "Johdatus joogaan" on Joogastudio Oulun oma matalan kynnyksen joogan intro-työpaja, jossa tutustutaan joogan harrastamiseen. Työpaja toimii loistavana ensiaskeleena joogaharrastukseen ..

  Lue lisää..

  Herääminen elämään – kohti iloa ja valoa -työpaja lauantaina 13.6. klo 11.00-16.30

  HUOM! Tapahtumaan on vielä muutama paikka jäljellä! Tule herättelemään kehosi ja mielesi kesään ja uuteen alkuun! Maailma avautuu pikkuhiljaa, tarjoten meille runsaintaan ja kauneintaan. Juuri sopivasti ennen vuoden valoisinta aikaa meillä on mahdollisuus ottaa yhteinen askel kohti puhdistavan raikkaita tuulia, ravistella menneen tomut yltämme ja nostaa valo ja ilo ytimestä pintaan. Työpaja koostuu neljästä osasta: ..

  Lue lisää..

  Joogastudio Oulun tunnit alkoivat nyt myös netissä livenä! Osallistu tunnille kotoasi.

  Joogastudio Oulu on reagoinut salamannopeasti vallitsevaan tilanteeseen, jossa ihmiset eivät pääse joogatunneille paikan päälle. Selvitimme, miten on mahdollista järjestää opetus livenä netissä. Kalusto oli jo lähes valmiina ja vinkkejä saatin kollegoilta maailmalta. Testasimme maanantaina 16.3. ensimmäisen live-joogalähetyksen, johon osallistui parhaimmillaan lähes neljäkymmentä ..

  Lue lisää..

  Seuraava Lantio auki kurssi järjestetään 17.4 (SIIRRETTY)

  TYÖPAJA SIIRTYY TOISTAISEKSI MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN. Joogastudio Oulun suosituin kurssi järjestetään seuraavan kerran perjantaina 17.4. klo 17-21.  Varaa paikkasi nyt heti, sillä aiemmat kurssit ovat täyttyneet todella nopeasti!  Varaa paikkasi täältä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivotut Lantio Auki -kurssit järjestetään perjantaina 17.4.2020 klo ..

  Lue lisää..

  Miesten joogaryhmä alkaa tiistaina 17.3. Joogastudio Oululla (ALOITUS SIIRRETTY)

  KURSSINI ALOITUSAJANKOHTA ON SIIRRETTY MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN. Joogaako suomalainen mies? Kyllä se joogaa ja hyvin joogaakin. Suomalainen mies joogaa siinä missä intialainenkin. Suomalainen mies uskaltaa ja haluaa puhua isommassakin porukassa kuntosalin jälkeen saunassa joogasta ja kehonhuollosta - kiinnostuneena ja arvostaen. Näin on käynyt todistetusti. True story. Ajat muuttuvat. Enää ei kiinnosta ..

  Lue lisää..

  Joogamaratoni intialaisittain vie joogaa jo harrastaneet yli 60 asanan sarjaan: la 2.5. (PERUTTU) ja pe 29.5. (ODOTTAA)

  Järjestämme tykätyn pitkän joogaharjoituksen neljästi tänä keväänä!  Tule sinäkin mukaan tekemään noin kaksi ja puoli tuntia kestävä asanaharjoitus pitkän loppurentoutuksen kera.    Perjantaina 3.4. klo 17.30-20.30 (peruttu) Lauantaina 2.5. klo 10.00-13.00 Perjantaina 29.5. klo 17.30-20.30 Järjestämme noin 2-3 tunnin mittaisen pitkän joogaharjoituksen. ..

  Lue lisää..

  Maton valtaus kahdestaan – parijoogan iltapäivä lauantaina 18.4. klo 12.30-14.30 (peruttu)

  Parijooga 18.4. on peruttu koronatilanteen vuoksi. ----   Etsittekö jotain yhteistä uutta tekemistä? Tulkaa valtaamaan joogamatto kahdestaan! Tällä tunnilla kaikki tekevät varmasti jotain uutta – eikä hauskuutta ja hymyä touhusta taatusti puutu! Parijoogassa teemme joogaharjoituksen yhdessä ystävän / kaverin / puolison / perheenjäsenen kanssa. Nautimme joogasta turvallisen kumppanin tuella – osin ..

  Lue lisää..

  Perhejoogaa koko perheelle 18.4. (peruttu koronatilanteen vuoksi)

  Haluatko kokea joogan lapsesi kanssa, tai vaikkapa koko perheellä? Nyt se on mahdollista Joogastudio Oululla.  Perhejooga on mukava ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä joogan parissa. Perhejoogassa teemme asanoita yhdessä ja yksin. Jokaisella tunnilla on teema jonka siivittämänä asanat vain sujuvat. Opit varmasti uusia juttuja niin joogasta, itsestäsi ja kaveristasi. Harjoittelemme myös hengitystä ja keskittymistä, teemme ..

  Lue lisää..