• Joogakurssit ja workshopit

 • Seuraava Lantio auki -kurssi järjestetään 24.3.2018 – Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa nyt paikkasi heti!

  Joogastudio Oulun suosituin kurssi on täällä taas! Jäitkö viimeksi ilman paikkaa? Varaa paikkasi nyt heti! Tee se täällä. Lantio auki – lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään seuraavan kerran 24.3.2018 klo 13.00–17.00 Joogastudio Oululla osoitteessa Tyrnäväntie 16. Hinta kurssille on vain 55€ (sis. alv.)  Järjestämme tämän vuoden toisen ..

  Lue lisää..

  Triggeripistetyöskentely: Lihasjännityksen vapautus palloilla ylävartalon alueelta 24.2.

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 24.2.2018 lauantaina klo 13.00-16.00. Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti ..

  Lue lisää..

  Suosittu Dancing in the Dark saa jatkoa!

  Suosittu Dancing in the Dark saa nyt jatkoa!  Viime vuoden lopulla alkaneet ilmaiset pimeähuonetanssit jatkuvat! Tule mukaan löytämään tanssin riemu pilkkopimeän uumenista! Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi ..

  Lue lisää..

  Lantio auki kurssi järjestetään nyt helmikuun alussa 10.2.2018

  Lantio auki - lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssia järjestetään taas 10.2.2018 klo 13.00-17.00 Lantio Auki -kurssi järjestetään uudella Joogastudio Oulun studiolla. Ilmoittaudu heti, sillä aiemmat kurssi ovat täyttyneet nopeasti. Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lonkkien seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa ..

  Lue lisää..

  Peruttu: MyDance goes BodyPositive tanssi-kontaktityöpaja 9.2.

  MyDance on valitettavasti peruttu tältä illalta liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Palataan tansseihin kahden viikon päästä Dancing in the Darkissa! ---- Tykätty MyDance työpaja järjestetään ensimmäistä kertaa nyt uudella Joogastudio Oululla! Kehomme on kotimme ja voi mitä kaikkea sen täytyykään kestää! Kehoon kohdistuu loppumaton lista odotuksia, vaatimuksia, ..

  Lue lisää..

  Yllätysjuhlat! Trooppiset tanssit, sydämelliset meditaatiot ja herkkutarjoilu ensi lauantaina 20.1. klo 15-19

  Uudistunut Joogastudio Oulu kutsuu kaikki juhlimaan laajentumistaan ja uusia tuulia! Tällä kertaa tuulet ovat trooppisia ja juhlimme muun muassa tanssien! Järjestämme lauantaina 20.1. ilmaista ja kaikille sopivaa ohjelmaa klo 15.00 - 19.00. Ohjelma alla:   15.00-15.45 Sydämellinen yhteismeditaatio 16.00-17.00 Herkkutarjoilu 17.00-19.00 Crazy Tropical Heat Opening Dance Party   Aloitamme päivän ihanalla sydämellisellä ..

  Lue lisää..

  Ylimääräinen ryhmä! Suosittu alkeiskurssi järjestetään keväällä 2018 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  Uusi kurssi alkaa tammikuussa 2018. Tämä on ilmoitus ylimääräisestä torstain ryhmästä kun tiistain ryhmä täyttyi. Aiemmat kurssit on varattu täyteen ennen kurssien alkamista.  Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. Lue alta osallistujien palautetta. Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen ..

  Lue lisää..

  Vuoden 2018 aloittaa Aino Sirenin workshopit 4.-5.1. & uuden studion sneak peek!

  Joogastudio Oulun uusi vuosi alkaa New Yorkissa opettavan Aino Sirenin ISHTA YOGA:lla.  Aino Siren on vetänyt kahdella aiemmalla vierailulla workshopeihin kymmeniä joogan harrastajia ja pääsemme nyt uudestaan tämän valloittavan Ishta-joogaohjaajan erikoistunneille.  Ainon tammikuun erityispitkillä tunneilla opit joogaa ISHTA-joogaperinteen mukaisesti. Luvassa on taas kaksi teemallista erikoistuntia. Voit halutessasi osallistua vain toiseen ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – Sukellus tietoisuuden joogaan keväällä 2018

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan Ensimmäinen kurssimme osoittautui suosituksi ja tykätyksi syksyllä. Nyt tarjoamme uuden mahdollisuuden inspiroitua tästä mahtavasta joogan muodosta. Syksyn kurssipaikoille eivät päässeet kaikki halukkaat. Toimi nopeasti, jos olet miettinyt tätä.  Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin ..

  Lue lisää..

  Suosittu alkeiskurssi järjestetään keväällä 2018 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  Uusi kurssi alkaa tammikuussa 2018. Aiemmat kurssit on varattu täyteen ennen kurssien alkamista.  Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. Lue alta osallistujien palautetta. Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Oletko kiinnostunut joogasta, muttet halua osallistua viikkotunneille, joilla on jo aiemmin ..

  Lue lisää..