• Anna joogaa joululahjaksi! Katso tämän joulun vaihtoehdot.

 • Joogalahjakortti on taatusti hyvä, todistetusti tykätty ja ekologinen joululahja. Jooga on lahjana nautinnollinen ja hyvää tekevä kokemus ja voi muuttaa lahjan saajan elämän jopa täysin. 

  Joogastudio Oulun harrastajat ovat tyytyväisiä ja ovat antaneet vain parhaita arvosanoja arvosteluissa. 

  "Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Tunnit monipuolisia. Paras ope ja tila miellyttävä ja aina ihanan lämmin. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämän ehkä paras päätös on aloittaa jooga:)" 
  (33 arvostelua, joista kaikki 5 tähteä - Facebook)

  Osta lahjaksi joogaa Joogastudio Oulun verkkokaupasta tältä istumalta, katso kuinka helppoa se on.

  Jouluksi tarjolla olevat lahjakortit (klikkaa vaihtoehtoa)

  Joogakäynti yhdelle -lahjakortti (joogakäyntikerta yhdelle, arvo 15€)
  Joogakäynti kahdelle -lahjakortti (tutustumiskäynnit kahdelle, arvo 30€)
  5-kerran lahjakortti (arvo 65€)
  10-kerran lahjakortti (arvo 100€)

  Lahjakortit on hyödynnettävissä normaalin lukujärjestyksen viikkotunneilla milloin tahansa. Lahjakortti ostetaan Joogastudio Oulun verkkokaupasta osoitteesta http://www.holvi.com/shop/joogastudiooulu

  Lahjakortti on voimassa vuoden 2019 loppuun ja se käy Joogastudio Oulun vapaavalintaiselle viikkotunneille. Oston yhteydessä ilmoitetaan LAHJAN SAAJAN NIMI. Oston jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on latauslinkki TULOSTETTAVALLE LAHJAKORTILLE (pdf-tiedosto) TAI LADATUN PDF-TIEDOSTON VOI LÄHETTÄÄ LAHJAN SAAJALLE SÄHKÖPOSTILLA. Lahjakortti esitetään myöhemmin saapuessa Joogastudio Oulun tunneille ja esitetään henkilöllisyys samalla jota verrataan Joogastudio Oulun listaan lahjakortin saajista.

  ps. Lue paljastus! Hintamme nousevat hiukan tammikuussa 2019 ja joululahjat myydään vielä vanhaan hintaan.