• Jalat yli päänsä, joogaa ylösalaisin – inversiotyöpaja 20.4.2018

 • Oletko kuvitellut että ylösalaiset jooga-asanat kuuluvat vain vuosia harrastaneille? Olit väärässä! Muuta perspektiiviäsi kirjaimellisesti

  Tämä onkin paljon helpompaa miltä näyttää! Tule sinäkin kokemaan onnistumisen tunteita. Jalat yli päänsä -workshopissa keskitymme turvallisesti lähestyen inversioasanoihin, joissa ylävartalo osoittaa alaspäin ja alavartalo ylöspäin. 

  Jokaiselle on tarjolla onnistumisen tunteita oman taitotason mukaan! Kokeilemme helppojen harjoitusten kautta muun muassa hartioilla, päällä, kyynärvarsilla ja jopa käsillä seisontaa.

  Kuka väittää, että joogan pitäisi olla vakavaa? Tällä tunnilla saa myös nauraa! Suoritusvapaassa salissa saa kokeilla omia rajojaan, laajentaa mieltään ja osaamistaan, ja kaiken hauskan ohella kehon hyvinvointi, hallinta ja voima kasvaa. Erityisesti keskivartalon syvien lihasten hallinta tulee tutummaksi. Opit hallitsemaan kineettistä ketjuasi paremmin. Inversioasanoiden terveyshyödyt ovat ylivertaiset. Se muun muassa parantaa verenkiertoa ja erityisesti laskimoiden toimintaa sekä tehostaa nestekiertoa eli lymfajärjestelmän toimintaa. 

  Tunnilla tehdään harjoituksia yksin ja parin kanssa. Jokainen voi edetä oman taitotasonsa mukaan.

  Nyt on hyvä mahdollisuus päästä pienen suuren itseoppineen mestarin oppiin. Matti on viettänyt aikaansa ylösalaisin nurinkurin jo lähes 20 vuotta breakdancen ja joogan saralla. 

  Jalat yli päänsä -työpaka sopii joogan perusteet hallitseville ja jo jonkin verran harrastaneille. Kurssi sopii myös niille, joille jooga ei kuulu harrastuksiin, mutta muu kehon kanssa temppuilu ja touhuilu kuuluu esim. tanssi, kamppailulajit, kuntoilulajit, crossfit, akrobatia. Kurssilla opetetaan tärkeää koko kehon voimalinjojen aktivointia, joten mikäli olet jo tehnyt ylösalaisia asentoja, voit saada uusia näkökulmia asiaan. Opit kriittisten kehon pisteiden hallintaa, voiman ja vastavoiman käyttöä kaikessa tekemisessäsi, opit ymmärtämään että kehon asettelu onkin vain suuntia ja voimaa. 

  Tule kokeilemaan, miltä maailma näyttää ylösalaisin! Moni on oppinut tällä kurssilla paljon uutta.

  Turvallisuushuomautus! Nurinkurinen käänteisjooga ei kuitenkaan sovi turvallisuus- ja terveyssyistä niskaongelmaisille, korkeaa verenpainetta tai sydänsairauksia sairastaville, raskaana oleville naisille tai naisille kuukautisten aikana.

  Pää alaspäin, suupielet ylöspäin!

  Tunnille otetaan vain 15 ihmistä (minimiosallistujamäärä toteutumiseen 5).

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali, Sisäänkänyit Joogastudio Oulu, Citydance, Voitto, Pilates Oulu)

  Milloin: 20.4.2018 klo 17.00-20.00 (Tule paikalle vähintään 5-15 minuuttia aiemmin).  

  Hinta: 45€ (maksetaan verkkokaupassa tai sarjakortin kerroilla tai liikuntaeduilla. Lue alta lisää)

  Opettaja: Matti Pääaho (Intiassa ja Balilla kouluttautunut, kansainvälisesti sertifioitu joogaopettaja RYT500)

  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoittaudu maksamalla Joogastudio Oulun verkkokaupassa kurssimaksun varausmaksu 45€. Tai maksa kurssi neljällä (4) sarjakortin kerralla tai liikuntaedulla, tällöin ilmoita maksusta ja varauksesta sähköpostitse matti@joogastudio.fi osoitteeseen. Tarkasta silloin ensin verkkokaupastamme, että paikkoja on. 

  Ilmoittautumiseen verkkokaupassa tästä!

  Mitä mukaan: puhtaat joustavat ja kevyet treenivaatteet, juomapullo, leikkimieltä :)