• Ilmoittautuminen on käynnissä syyskauden 2020 kursseille! Katso kurssivalikoima täältä.

 • Syyskauden kurssit järjestetään normaaliin tapaan studiollamme. Ilmoittaudu mukaan!

  Joogastudio Oulun syyskauden 2020 joogakurssien ilmoittautuminen on avattu. Mukana tällä kertaa on suosituimmat, tutut kurssimme.

  Kurssimme ovat olleet pidettyjä ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä. Kurssien opetuksen taso on laadukasta ja opettajat ovat tarkkaan valittuja. Opettajat ovat kansainvälisen tason koulutuksen käyneitä asiantuntijoita alallaan. Kurssien tunnit pidetään tunnelmallisissa ja rauhallisissa tiloissamme.

  Pari lyhyttä palautetta osallistujiltamme:

  ”Matti oli aivan äärettömän hyvä ja innostava vetäjä.”
  ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

  Ilmoittautuminen on nyt auki. Löydä sinäkin oma kurssisi ja voi paremmin! 

  Tarjoamme seuraavat kurssit osana syksyn 2020 ohjelmaamme:

  Joogan pitkä alkeiskurssi - ma 17.00-18.15 ryhmä 1 yht. 18 kertaa. Aloitus maanantaina 17.8.
  Joogan pitkä alkeiskurssi - to 17.00-18.15 ryhmä 2 yht. 18 kertaa. Aloitus torstaina 20.8.

  Kurssin hinta 280€ (18 x 15€ = 270€ + 10€ materiaalimaksu). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€.
  Haluaisitko aloittaa joogaharrastuksen nollapisteestä muiden kanssa? Kurssilla voit lähestyä lajia helposti ilman kynnystä. Aloitat joogaamisesi nollatasolta. Tule juuri sellaisena kuin olet - tämä kurssi sopii kaikille. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut joogattua paljon ja riittävän kokemuksen ja tietämyksen ja opin jatkaaksesi joogan harrastusta viikkotunneilla tai kotona. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho. Lue lisää joogan pitkästä alkeiskurssista täältä.

  Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi - matkalla eteenpäin - ti 18.30-19.45 yht. 18 kertaa. Aloitus tiistaina 18.8.
  Kurssin hinta 270€ (18 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€. Miltä kuulostaisi sitoutuminen omaan joogaharjoituksen syvemmin? Tiedossa olisi kasvua omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehotietoisuuteen, mielen voimaan sekä tietysti kehon notkeuteen ja voimaan. Tätä kaikkea jooga tekee kun alamme tekemään sitä enemmän ja sopivalla haastetasolla. Kurssi tähtää joogassa kehittyvien taitojen edistymiseen järjestelmällisesti sekä joogan maailmaan syvemmin tutustumiseen. Kurssi sisältöön kuuluu asanaharjoituksia tasolla 1 ja 1-2, ja lisäksi sivuutamme pienissä määrin ohessa kriya, pranayama ja hengitysharjoituksia, sekä voit opiskella joogafilosofiaa kotiläksynä. Joogan pitkä alkeis-jatkokurssi sopii ihmisille, jotka ovat vakiinnuttaneet joogaharjoituksensa noin kerta viikkoon / kahteen. Kurssi sopii hyvänä jatkona niille, jotka ovat käyneet joogan pitkän aloituskurssin. Jos sinua mietityttää, voit aina kysyä meiltä lisää. Viimeinen kurssikerta on 15.12. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho. Lue lisää Joogan pitkästä alkeis-jatkokurssista täältä.

  Hartiat ja lonkat auki joogakurssi - "Toimistotyöläisen jooga" - ke 16.30-17.45 yht. 18 kertaa. Aloitus keskiviikkona 19.8.
  Kurssin hinta 270€ (18 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 90€. Kurssilla keskitytään suuriin arjen ja työn tuomiin ongelmiin kehossa. Vapautamme lonkkia ja koko hartianseutua. Vahvistamme oikeita lihaksia kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kasvattaen. Lihasjännityksestä peräisin olevat kivut vähenevät ja parannat erityisesti selän hyvinvointia. Kurssin pohjana toimii mm. hyvin suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Kurssia suositellaan istumatyöläisille ja muille, joilla työasento aiheuttaa kireyksiä hartioissa tai lonkissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla tehtävä jooga on flow joogaa, jossa on mukana joogaterapeuttista liikettä, staattisia asanoita ja ohjattua hengitysrytmiä. Tämä kurssi on ollut monta kautta jo suosittu! Viimeinen kurssikerta on 16.12. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho. Lue lisää Hartiat ja lonkat auki joogakurssista täältä.

  Soturijoogaa miehille -kurssi ti 17.00-18.15 yht. 10 kertaa. Aloitus tiistaina 25.8.
  Kurssin hinta 150 (10 x 15€ = 150). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 50€. Joogastudio Oululla alkaa oma joogaryhmä miehille. Opettajana ei ole vain yksi vaan kaksi miesopettajaa! Luvassa on hyvinvointia keholle ja korvien väliin. Ryhmän jooga kehittää liikkuvuutta, voimaa, notkeutta ja hengitystä kehossa. Korvien välissä kehittyy taito purkaa stressiä, tulla tietoisemmaksi itsestä ja kehosta sekä taito olla läsnä. Vaikutuksen voi huomata jo ensimmäisen kerran jälkeen. Viimeinen kurssikerta on 27.10. Kurssin opettajina toimii Matti Pääaho ja Ari-Pekka Skarp. Lue lisää Soturijoogaa miehille -kurssista täältä.

  Vanhempi & vauva joogakurssi - ti klo 12.45-14.00 yht. 7 kertaa. Aloitus tiistaina 18.8.
  Kurssin hinta 105€ (7 x 15€). Ennakkomaksu kurssipaikan varaamisessa 30€. Vanhempi & vauva joogakurssin tunnit ovat äidin tai isän ja vauvan yhteinen lempeä joogahetki ilman suorittamista. Joogatunneilla vanhemmat keskittyvät joogaharjoitukseen vauvojen toimiessa apuopettajina vieressä. Harjoituksissa huomioidaan muun muassa vauva-arjen tuomat hartiakivut ja väsymys. Tunnit sopivat ihan aloittelijoille ja jo aiemmin joogaa harrastaneille. Tunneilla tehdään lempeää joogaa ja hengitys sekä rentoutumisharjoituksia. Suositusikä vauvalle on 1-12kk. Vanhempi voi tietysti välillä myös käydä tekemässä harjoituksen yksin. Viimeinen kurssikerta on 29.9. Kurssin opettajana toimii Tanja Wunsch. Lue lisää Vanhempi & vauva joogakurssista täältä.

   

  Ohjeet ilmoittautumiseen

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla kyseessä olevan kurssin ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti kun olet päätöksesi tehnyt, jotta varmistat paikkasi kurssilla.

  Hinta ja ennakkomaksu: Hinta määräytyy kurssikertojen mukaan. Kurssikerta maksaa 15€ per kerta. Kurssihinta muodostuu kurssikertojen määrästä (esim 10 kurssikertaa 15€ x 10 = 150€). Kurssipaikan varaamisen yhteydessä maksetaan ennakkomaksu, joka on noin kolmasosa kurssin hinnasta. Ennakkomaksu on 40-90€ riippuen kurssin pituudesta, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osassa kursseista peritään 10€ maksu kurssimonisteista kurssin alkaessa. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksulla maksamisesta sähköpostilla toimisto@joogastudio.fi

  Liikuntaedut: Voit maksaa meillä kaikilla liikuntaeduilla. Kysy liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse toimisto@joogastudio.fi.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Osallistuja voi perua ilmoittautumisen ennen tai viimeistään viimeisenä peruutuspäivänä (seuraava pävä kurssin alkamisesta) ilman syytä, mutta ennakkomaksua ei kuitenkaan hyvitetä osallistujan peruuttaessa ilmoittautumisensa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. Loput kurssimaksusta laskutetaan. Maksamalla varausmaksu ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni, tartuntariskin kasvu, ja niin edelleen). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Lisätietoa ja asiakaspalvelu: toimisto@joogastudio.fi 040152665