• Joogastudio Oulu järjestää ”Paremman mielen jooga” -hyväntekeväisyystapahtuman kansainvälisenä joogan päivänä keskiviikkona 21.6. yhdessä oululaisten taiteilijamuusikoiden sekä taide- ja tapahtumatila Voimala 1889:n kanssa. Tapahtuma on täysin ilmainen ja kuka tahansa voi tulla mukaan joogaamaan! 

    Tapahtumassa kerätään vapaaehtoisella mutta tärkeällä kolehdilla rahaa lastenpsykiatrian poliklinikan pienille suurille ihmisille. Kaikki kerätty raha menee lyhentämättömänä poliklinikalle ostettaviin leluihin ja peleihin - niille lapsille, jotka joutuvat viettämään aikaa siellä eniten. 

    Tapahtuman on kutsunut koolle ja tapahtumassa joogan ohjauksen tarjoaa Matti Pääaho Joogastudio Oululta. Tila joogaa varten ja henkilökunnan apu tulevat Voimala 1889:n puolesta. Varmasti mieleenpainuvan ja kokonaan Oulussa uudenlaisen joogakokemuksen tarjoavat muusikot Tapani Lakkala ja Lauri Sallamo Rytmiryhmä Uh ja Ah:sta sekä folk-laulaja Milla Pulska, jotka vastaavat joogatunnin taustamusiikista huikealla improvisaatiollaan. 

    Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa joogasta kiinnostunut. Mukaan tarvitset jonkinlaisen oman alustan joogaamista varten. Voit myös vuokrata joogamaton paikan päältä hintaan 5€ (käteisellä). Mattoja noin 20 kpl, myös mattojen vuokrauksen tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Tilassa on pukuhuone vaatteiden vaihtoa varten, mutta nopeutat tapahtuman alkamista mikäli sinulla on jo valmiiksi joogavaatteet päälläsi tullessasi. 

    Tapahtumaan mahtuu noin 100 joogaajaa ja paikat täytetään tiiviisti saapumisjärjestyksessä, joten kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Ovet aukeavat klo 18.00 ja jooga alkaa noin klo 18.15. Teemme noin 75 minuutin pituisen joogaharjoituksen, jonka jälkeen voi jäädä nauttimaan smoothien, virvokkeita tai teetä.

    Lämpimästi tervetuloa tekemään ja laittamaan parempaa mieltä eteenpäin!