• Peruttu: Koe Katonah jooga Elisa Kuuttilan kanssa

 • PERUTTU. Valitettavasti Elisan työpajat jouduttiin perumaan liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Toivomme vastedes ennakkoilmoittautumiset ajoissa, koska muualta tulevien opettajien tulee saada tietyt minimimäärät oppilaita kursseille jotta järjestäminen kannattaa. 

  Joogastudio saa 17.-18.11. vieraakseen huikean joogaopettajan Elisa Kuuttilan. Helsingissä opettava Elisa on kokenut opettaja ja Pranama Kallion johtohahmo ja hän on ollut tuomassa Suomeen ensimmäisien joukossa Katonah joogaa. 

  Katonah joogasta moni ei ehkä vielä ole kuullut – opettajia on Euroopassa vain kourallinen ja Suomessa muutama. Tämä New Yorkista lähtöisin oleva joogatyyli kuitenkin nostaa tällä hetkellä kovasti suosiotaan sen ollessa täysin uudenlaisen näkökulman ja sensaation antava harjoitus. 

  Elisa tarjoaa meille kaksi eri työpajaa Joogastudio Oululla lauantaina ja sunnuntaina.

  Harjoitus sopii kaikille kenellä on mielenkiintoa hankkia lisää tietoa omasta kehosta, saada lisää työkaluja harjoitukseen ja halua puuttua omaan hyvinvointiin

  Joogastudio Oulun opettaja Matti kävi kokeilemassa Katonah joogaa Magnesia Festivaaleilla ja oli vaikuttunut uudenlaisesta joogamuodosta.

  Lämpimästi tervetuloa kokemaan uudenlaisia syvyyksiä ja ennenkaikkea uudenlaisia korkeuksia harjoitukseen, joka laittaa kehon ja hengityksen virtaamaan sekä antaa enemmän työkaluja niin omaan harjoitukseen kuin elämään oman arjen keskellä. 

  Aika olla oman kukkulan kuningas, istua vakaana omalla valtaistuimella ja hallita elämän olosuhteita niin että elo on täynnä iloa ja tasapainoa!

  Aika opetella siirtämään harjoitus matolta maailmaan!

  17.11. Lauantaina 14.30-17.00 - Body as a house

  Katonah joogassa käymme kehoa läpi monin eri tavoin. Tärkeimpänä ajatuksena käsittelemme kehoa talona. Talona missä on kolme kerrosta ja jokaisessa kerroksessa kolme huonetta. Fyysinen asanaharjoitus on tarkoin mitattu, mielikuvilla tuettu ja avustuksilla linjattu. 

  To be well adjusted, one must consciously integrate all three floors of the body. Each floor expresses different parts of the whole, while housing unique information, functions, and efficiencies. The first floor, our lower body, substantiates us, housing our first nature, our ancestry, our stability, our grounding. The second floor, our upper body, potentiates us, housing our second nature, our capacity, our competence, our participation. The third floor, our head, liberates us, housing our vision, our imagination, our antenna, giving us the ability to see all the way around ourselves.

  Tässä työpajassa teet joogaa monella uudella tavalla!

  18.11. Sunnuntaina 12.00-14.30 Folding - Unfolding

  Folding - Unfolding on oikein linjattu, syvemmin tutkittu Yin-tyylinen harjoitus. Sukelletaan lihaksen ja henkilökohtaisten kireyksien läpi kehon rakenteisiin, kohti asanan arkkityyppiä. 

  Fold / verb
  to bend over upon itself
  to bring into a compact form by bending and laying parts together
  to bring (the arms, hands, etc) together in an intertwined or crossed manner; clasp; cross


  Unfold / verb
  to bring out of a folded state; spread or open out
  to reveal or display

  The body is designed to fit and the body can measure itself. The issue is where the corners don't meet.

  Don't do it by feeling, measure it!

  
Mitä:  PERUTTU Elisa Kuuttila - Katonah jooga työpajat Joogastudio Oululla 
  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)
  Milloin: 
  Body as a house - Lauantaina 17.11.2018 klo 14.30-17.00 PERUTTU!
  Folding - Unfolding - Sunnuntaina 18.11.2018 klo 12.00-14.30 PERUTTU!
  Hinta: Yksi työpaja 35€, molemmat työpajat yhtäaikaa ostettuna 65€ 
  Muuta: Tarvitset joustavat vaatteet, missä on helppo liikkua ja voit tuoda juomapullon jos haluat.
  Ilmoittautuminen:
  Ilmoittaudu maksamalla erikoistunnit Joogastudio Oulun verkkokaupassa seuraavien ohjeiden mukaisesti.

  LUE NÄMÄ OHJEET:
  Laita ostoskoriin joko yksi työpaja tai molemmat.
  HUOM! Jos ostat paikan molempiin työpajoihin samalla kertaa saat alennuksen, kun kirjoitat maksamisen yhteydessä alennuskoodiksi: katonahjooga 

  Tällöin kokonaishinta laskee 65 euroon.
  Ilmoittaudu ja maksa erikoistunnit täältä!
  https://holvi.com/shop/joogastudiooulu/

  Tunnit voi maksaa myös liikuntaeduilla: mikäli haluat maksaa erikoistunnit liikuntaeduilla laita asiasta sähköpostia matti@joogastudio.fi. Liikuntaeduilla maksettaessa osallistujia sitoo normaalit verkkokauppamme varaussehdot.

  Muuta: Tunti sopii kaikentasoisille harrastajille. Et tarvitse omaa joogamattoa tunnille. Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 10 henkilöä.

  Lisätietoja: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi