• PERUTTU: Huippuvierailu Joogastudio Oululla: Syvä matka itseen – Elina Jaatinen

 • PERUTTU. Jouduimme perumaan tämän kurssin liian vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. 

  Viimeinkin Elina tulee Pohjois-Suomeenkin! Joogastudio Oulu saa vieraaksi Elina Jaatisen, joka tulee pitämään ainutlaatuisen viikonlopun studiollamme. Luvassa on ainutlaatuinen työpaja lauantaina ja yksilötapaamisia sunnuntaina. Elinan työpajat ovat vaikuttavia!    

  Syvä matka itseen - työpaja

  Syvä matka itseen työpajassa saat mahdollisuuden ottaa yhteyden todelliseen sisimpääsi. Tässä työpajassa luodaan tila, jossa pääset näkemään ja kohtaamaan turvallisesti ne asiat jotka estävät sinua elämästä vahvasti itsesi näköistä elämää kaikissa sen väreissä. Työpajan aikana käännät katseesi kohti sisintäsi ja kuorit pois kerroksia, joita et enää tarvitse. Työpajassa tulet tietoiseksi haitallisista tavoistasi, joilla vältät tuntemasta tunteita ja miten ne läpi elämän eletyt tavat vaikuttavat laajasti hyvinvointiisi.    

  Workshopin aikana teemme harjoituksia maaten, seisten, pareittain ja pienryhmissä. Tämä on turvallinen tila, jossa tutkiskelet itseäsi uudelta kantilta tehden syvää henkistä työtä. Työpaja on sekä muutosvoimainen, että hyvin voimaannuttava. Luot selkeyttä sinne missä sitä ei ole. Saat syvempää ymmärrystä omasta itsestäsi ja elämästäsi. Mukaan tulee varata vesipullo, rennot vaatteet ja muistiinpanovälineet! HUOM! Koska työskentely on syvää, workshopia ei suositella henkilöille, joilla on mielenterveydellisiä haasteita. Masennus ei kumminkaan lukeudu tähän.    

  Elina Jaatinen on tunneterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja The Journey:n Suomen maajohtaja. Hänen intohimoihinsa kuuluu henkinen kasvu, muutos ja ihmisyys kaikissa sen väreissä. Suurimpia ilontunteita hänelle tulee, kun hän saa olla mukana ihmisten muutoksissa kohti vapautta. Elinan  mielestä elämä on mielettömän upea matka ja aivan liian arvokas ja lyhyt siihen ettemme eläisi todellista sisintämme.

  Joogastudio Oululla pidettävä työpaja on laajennettu versio Magnesia Festivaaleilla Helsingissä pidetystä työpajasta. Yksi palautteista kuului:
"Kiitos aivan sanoinkuvaamattoman huikeasta workshopistasi Magnesia-festareilla. Se osui ja upposi syvälle minuun.”

  Varaa paikkasi nyt.

  Lisäksi - Yksilötapaamiset

  Elina tarjoaa myös kolme The Journey Methodiin eli Matkamenetelmään perustuvaa henkilökohtaista tapaamisaikaa Oulussa perjantaina 28.9. klo 18.00-21.00, sunnuntaina 30.9 klo 9.00 ja klo 12.00. Yksilötapaamisen hinta: 240€ / erittäin syväluotaava Journey prosessi johon varataan 2-3 tuntia TAI 100€ / hlö / coaching sessio 1 tunti. Lisätiedot ja varaukset yksilötapaamisiin: elina@thejourney.fi 

  
Mitä: Syvä matka itseen työpaja - Elina Jaatinen

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 (Terminaali keskus, Sisäänkäynti Joogastudio Oulu, Citydance, Pilates Oulu, Liikuntakeskus voitto)

  Milloin: PERUTTU! Lauantaina 29.9.2018 klo 15.00-18.00 (noin 3 tuntia)    

  Hinta: 58 euroa

  Muuta: Tarvitset rennot vaatteet, missä on mukava liikkua, juomapullo ja muistiinpanovälineet. Kurssi ei sovi ihmisille joilla on mielenterveyden haasteita.

  Ilmoittautuminen:

  Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla ”Matka syvälle itseen" kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupasta.

  Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseen on 10 henkilöä.

  Lisätietoa kurssin ilmoittautumisesta ja maksusta: Matti Pääaho 044 5555 878 tai matti@joogastudio.fi


  Lisätietoa kurssin sisällöstä: Elina Jaatinen elina@thejourney.fi