• Heinäkuun lukujärjestys ja mahdollisuus kuukausikorttiin! Hinta on vain 68€

 • Helteinen toukokuu on sekoittanut päämme. Kesän ohjelmaa (joka julkaistaan myös alempana) suunnitellessamme päätimme kokeilla kokonaan uudenlaista mahdollisuutta teille harrastajillemme. Miltä kuulostaisi ilmoittautua kesäisenä päivänä joogatunnille miettimättä montako kertaa sarjakortissa olikaan jäljellä?  Sehän kuulostaa kuukausikortilta. Heinäkuussa se on mahdollista. Eikä haittaa vaikka olisi jo sarjakortti olemassa! Lue tästä kampanjastamme alta lisää! Ennen sitä esittelemme kuitenkin kesäkauden eli heinäkuun lukujärjestyksemme.

  Kesäkauden  lukujärjestyksessä meillä on joogaa viitenä päivänä viikosta seitsemän tunnin edestä. Heinäkuussa meillä opettavat tutut Sanna ja Anna-Maija sekä saamme koko heinäkuuksi vieraaksi suositun joogaopettajan Anun suoraan Balin joogaparatiisista Ubudista. Kerromme Anusta lähempänä heinäkuuta lisää. Odotamme innolla myös hänen tuntejansa!

  Kesäkauden (heinäkuu) lukujärjestys:

  Maanantai
  17.00-18.15 Joogan alkeet - Taso 1 - Sanna
  18.30-19.45 Heat jooga - Taso 1-2 - Sanna
  Tiistai
  11.00-12.15 Aamuflow - Taso 1 - Sanna
  Keskiviikko

  18.00-19.15 Flow jooga - Taso 1 - Anu
  Torstai
  18.00-19.15 Flow jooga - Taso 1-2 - Anu
  19.30-20.45 Yin jooga - Anu
  Sunnuntai

  18.30-19.45 Yin jooga - Anna-Maija
   

  Heinäkuun supertarjous: Joogaa yhdellä kuukausimaksulla niin paljon kuin pystyt heinäkuun ajan!


  Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa heinäkuuksi kuukausikortin. Kuukausikortilla voit joogata niin paljon kuin haluat koko heinäkuun ajan! Sinun ei tarvitse miettiä paljonko sarjakortissasi on kertoja jäljellä ja nautit vain joogasta.
  Kuulostaahan hyvältä! Nauti kerrankin sydämesi kyllyydestä. 

  Eikä haittaa vaikka sinulla olisi jo sarjakortti voimassa. Kaikkiin sarjakortteihin tulee 5 viikkoa lisää käyttöaikaa heinäkuun ja elokuun alulta. 

  Uusi korttimme käy heinäkuussa viikkotunneillemme 1.7.-31.7.2018 välisen ajan. Kuukausikortteja on voimassa vain rajattu määrä nopeimmille! Osta se heti ja varmista hemmottelu heinäkuuksi!

  Kuukausikorttilainen on velvollinen osallistumaan ilmoittautumilleen tunneille, jotta ilmoittautumisjärjestelmää ei käytetä väärin. Lue kuukausikortin myynti- ja käyttöehdot huolella ostaessasi kortin. 

  Rajaton kuukausikortti maksaa vain 68 €
  Osta kuukausikortti verkkokaupastamme nyt!

  Kuukausikortteja on myynnisä vain pieni rajattu erä!

  Mikäli haluat ostaa kuukausikortin liikunta edulla tai muulla tavoin kuin verkkokaupastamme, tulee ostajan sitoutua samoihin ehtoihin kuin verkkokaupassakin. Ota yhteyttä mailitse tai puhelimitse (0445555878 ja matti@joogastudio.fi), jos haluat maksaa sen esimerkiksi liikuntaedulla.