• Ahh, mikä helpotus! Hartiat ja lonkat auki joogakurssilla helpotetaan istumatyöläisen yleisimpiä vaivoja

 • Hartiat ja lonkat auki kurssilla keskitytään suuriin arjen ja työn tuomiin ongelmiin kehossa. Vapautamme lonkkia ja koko hartianseutua. Vahvistamme oikeita lihaksia kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia kasvattaen. Lihasjännityksestä peräisin olevat kivut vähenevät ja parannat erityisesti selän hyvinvointia. Kurssin pohjana toimii mm. hyvin suosittu Lantio auki -tiiviskurssi. Kurssia suositellaan istumatyöläisille ja muille, joilla työasento aiheuttaa kireyksiä hartioissa tai lonkissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla tehtävä jooga on flow joogaa, jossa on mukana joogaterapeuttista liikettä, staattisia asanoita ja ohjattua hengitysrytmiä. Tämä kurssi on ollut monta kautta jo suosittu! Viimeinen kurssikerta on 16.12. Kurssin opettajana toimii Matti Pääaho.

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Nyt on sinun vuorosi.

  Mitä: Hartiat ja lonkat auki joogakurssi

  Milloin: SYYSKAUSI 2020

  Kurssikertoja on yhteensä 18 kappaletta. Aloitus on keskiviikkona 19.8.

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16 D-rappu. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Citydance / Liikuntakeskus Voitto -ovesta.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

  Hinta ja ennakkomaksu: Kurssi maksaa yhteensä 270€ (18 kurssikertaa x 15 euroa). Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 90€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. Kysy osamaksuna maksamisesta sähköpostilla. Kysy myös liikuntaeduilla maksamisesta sähköpostitse.

  Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

  Varaus- ja peruutusehdot: Lue kurssin varaus- ja peruutusehdot täältä. Ilmoittautuminen ja varausmaksun maksaminen kurssille toimii varaus- ja peruutusehtojen hyväksymisenä.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, toimisto (at) joogastudio.fi tai 0401526654