• Elo- ja syyskuun joogatunnit ovat avoinna varattaviksi!

 • Joogastudio Oulun syyskausi alkaa nyt! Elo- ja syyskuun tunnit ovat avoinna varattaviksi. Syyskaudella tarjoamme teille 13 vakituista viikkotuntia, 4 pitkää kurssia ja suuren määrän erikoistunteja ja työpajoja. Tälle syksylle on tiedossa kokonaan uusia työpajoja, joita tulevat pitämään huippuopettajat myös muualta Suomesta. Tiedotamme näistä myös lähiaikoina!

  Oletko uusi meillä? Tuletko ensimmäistä kertaa? Jos tuntien varaaminen ei ole sinulle tuttua, niin unohda huolet. Se on helppoa. Varaat paikan nimelläsi tunnille ja saavut tunnille. Tullessasi voit maksaa kertamaksun tai ostaa sarjakortin. Voit myös ostaa kätevästi sarjakortin verkosta valmiiksi. Tästä tulee tieto meille ja se on valmiina kun saavut ensimmäisen kerran. Aktivoimme sarjakortin vasta kun tulet ensimmäiselle tunnille.

  On myös hyvä muistuttaa tärkästä asiasta. Mikäli estyt tulemasta tunnille, tulee sinun perua tunti viimeistään 2 tuntia aiemmin sähköpostista, joka on tullut varatessasi tunnin tai suoraan ilmoittautumisjärjestelmästämme, johon joudut kirjautumaan sisään. 

  Ilmoittautumisjärjestelmään tästä

  Verkkokauppaamme tästä

  Mukavaa syyskautta!

  ps. Terminaalin avoimet ovet pidetään 18.8. lauantaina ja studion omat avajaiset 25.8. lauantaina, josta kerromme vielä myöhemmin lisää.

  pps. Kundaliinijoogan kurssille ja Joogan pitkälle jatkokurssille on vielä muutamia paikkoja jäljellä!