COVID-19 info

Uudet entistäkin turvallisemmat ja tärkeät käytännöt Joogastudio Oululla korona-aikana

Turvallisuus ja turvallisuuden tunne ovat tärkeäitä niin harrastajillemme kuin koko henkilökunnallemme. Elo- ja syyskuun vaihteessa 2020 olemme päivittäneet ja ottaneet käyttöön useita entistäkin turvallisempia toimintatapoja studiollamme, tässä tietoa niistä.

Olemme rajanneet oppilaspaikat tunneillamme alle 60% normaalista, mikä mahdollistaa hyvin reilut turvavälit (vähintään 1,5m) sekä tunneilla että kursseilla. Lisäksi pyrimme vähentämään välineiden käyttöä. Ja tunneilla, kuten yin-jooga ja palauttava & rentouttava jooga, joilla välineitä on perinteisesti käytetty enemmän, neuvomme harrastajia tuomaan mukanaan pyyhkeen jota käytetään välineiden päällä. Välineiden ja mattojen käytössä toimii myös ns. välinekierto, johon tunnin opettajat neuvovat osallistujia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan tunnin harrastajat eivät käytä edellisen tunnin harrastajien käyttämiä välineitä ja mattoja. Olemme alkaneet myös myydä laadukkaita ja hyväksi todettuja joogamattoja harrastajillemme.Toivomme tietysti mahdollisimman monen käyttävän omia mattojaan ja apuvälineitään, mikäli niitä on. 

Ekstra-hygienisenä toimenpiteenä olemme tehostaneet siivousta huomattavasti ja lisänneet viikoittaisten siivouskertojen määrää. Esimerkiksi käytävämme ja wc-tilojemme kaikki kosketuspinnat, kuten ovenkahvat ja tasot puhdistetaan desinfioiden nyt päivittäin. 

Edelleen pyydämme harrastajilta äärimmäistä huolellisuutta koronasääntöjen noudattamisessa. Sairaana tai vähäisissäkään infektio-/koronaoireissa ei tulla joogatunnille. Useat käsidesi- sekä käsienpesupisteet on laitettu käytettäviksi jokaiselle tulijalle ja menijälle. Tunneille on myös tervetullut hengityssuojaimen kanssa. Lisäksi suuri osa tunneista on tarjolla myös nettijoogana, jos pieni flunssan oire yllättää ja haluaisi tehdä joogaa siitä huolimatta. 

Suosittujen nettijoogatuntien pitäminen tuli jäädäkseen ja jatkuu osana toimintaamme.
Löydät netti-joogaan liittymisestä ohjeet täältä!