COVID-19 info

Uudet entistäkin turvallisemmat ja tärkeät käytännöt Joogastudio Oululla korona-aikana

Turvallisuus ja turvallisuuden tunne ovat tärkeäitä niin harrastajillemme kuin koko henkilökunnallemme. Elokuun vaihteessa 2021 olemme päivittäneet toimintatapojamme vastaamaan kansallista linjaa studiollamme, tässä tietoa niistä.

Olemme rajanneet oppilaspaikat tunneillamme pienempään normaalista. Lisäksi pyrimme vähentämään välineiden käyttöä. Ja tunneilla, kuten yin-jooga ja palauttava & rentouttava jooga, joilla välineitä on perinteisesti käytetty enemmän, neuvomme harrastajia tuomaan mukanaan pyyhkeen jota käytetään välineiden päällä. Olemme alkaneet myös myydä laadukkaita ja hyväksi todettuja joogamattoja harrastajillemme.Toivomme tietysti mahdollisimman monen käyttävän omia mattojaan ja apuvälineitään, mikäli niitä on. 

Edelleen pyydämme harrastajilta äärimmäistä huolellisuutta koronasääntöjen noudattamisessa. Sairaana tai vähäisissäkään infektio-/koronaoireissa ei tulla joogatunnille. Useat käsidesi- sekä käsienpesupisteet on laitettu käytettäviksi jokaiselle tulijalle ja menijälle. Tunneille on myös tervetullut hengityssuojaimen kanssa. Lisäksi suuri osa tunneista on tarjolla myös nettijoogana, jos pieni flunssan oire yllättää ja haluaisi tehdä joogaa siitä huolimatta. 

Tiloihin tullessa maskin käytön suositus menee viranomaisten suositusten mukaisesti kulloinkin. 

Suosittelemme oppilaillemme koronarokotteen ottamista. Viranomaisten mukaan kaksi rokoteannosta suojaa tehokkaasti myös delta-varianttia vastaan. 

Suosittujen nettijoogatuntien pitäminen tuli jäädäkseen ja jatkuu osana toimintaamme.
Löydät netti-joogaan liittymisestä ohjeet täältä!