• Joogaa rajattomasti Anytime-kuukausijäsenyydellä!

 • Joogastudio Oululla on ollut jo hetken aikaa mahdollisuus joogata rajattomasti kuukausimaksulla!

  Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäsenyyden onkin hankkinut jo moni harrastajamme. Jäsenyydellä saat käyttöösi kuukausikortin joogatunneillemme ja muita etuja. Nyt sinulla on mahdollista päästä joogaamaan sydämesi kyllyydestä!

  Anytime-kuukausijäsenyys antaa mahdollisuuden osallistua rajoittamattomasti viikkotunneillemme lukujärjestyksen mukaisesti. Kokemukset kuukausijäseniltämme ovat olleet hyvin positiivisia. Kun joogassa käy säännöllisesti ja enemmän, huomaa joogan vaikutukset oman terveyteen ja hyvinvointiin suurempina. Oma polku joogaan syvenee varmasti. Nauti täysillä joogasta, voi paremmin ja säästä kaiken lisäksi rahaa! 

  Saat myös alennuksia tapahtumiin, erikoistunneillemme ja työpajoihimme jäsenenä. Kuukausijäsenemme saavat myös alennusta yhteistyökumppaniemme palveluista, jotka listaamme kotisivuillemme.

  Lisäksi voit tuoda yhden ystäväsi joogaamaan ilmaiseksi mukanasi kerran kuukaudessa!

  Anytime-kuukausijäsenyys on vaivattomin vaihtoehto käydä tunneilla säännöllisesti, sinun ei tarvitse miettiä mille tunnille haluat sarjakorttisi kertoja käyttää tai seurata kertojen määrää. Nautit joogasta vain - sydämesi kyllyydestä!

  Anytime-kuukausijäsenyyden hinta on 109€ kuukaudessa (94€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat).

  Kuukausihinnalla saat seuraavat jäsenedut:

  ✓ Rajattomasti viikkotunteja - enemmän joogan kokonaisvaltaista hyvinvointia
  ✓ Alennuksia erikoistunneilta, workshopeista ja tapahtumista
  ✓ Alennuksia yhteistyökumppaneilta
  ✓ 1 ilmainen käynti kaverille / kuukausi
  ✓ Vaivattomimman vaihtoehdon joogan harrastamiselle

  Jäsenyys maksetaan kerran kuussa. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja sinun ei tarvitse huolehtia kuukausikorttisi voimassaoloajan loppumisesta. Ensimmäinen kuukausikortti maksetaan verkkokaupassamme tai toimistollamme. Maksun yhteydessä otamme laskutustiedot ja veloitamme kuukausimaksun sinulta laskulla joka kuukausi. Voit valita perinteisen paperilaskun tai sähköpostitse tulevan laskun. Kuukausijäsenyydellä on 30 päivän irtisanomisaika.

  Anytime-kuukausikorttilaisille ovat voimassa samat ohjeet ja säännöt kuin muillekin. Kuukausijäsen saa ilmoittautumisjärjestelmän tilillensä henkilökohtaisen kuukausikortin. Tunnit varataan normaaliin tapaan ja saapuessa tunnille on tärkeä muistaa käydä ilmoittautumassa saapuneeksi toimistoomme, jolloin kuukausikortti merkitään maksuvälineeksi tunnille. Käyttämättömät varaukset perutaan viimeistään 2 tuntia aiemmin. Käyttämättömistä varauksista veloitamme 15€ per kerta.

  Liity Anytime-kuukausijäseneksi nyt verkkokaupassamme!


  Anytime-kuukausijäsenyyden sopimusehdot

  Anytime-kuukausijäsenen jäsenedut