• Anytime-kuukausijäsenyyden sopimusehdot Joogastudio Oulu

 • Myyntiehdot ja Anytime-kuukausijäsenyyden säännöt: 

  Ostaessaan Anytime-kuukausijäsenyyden sen haltija sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja: 

  1. Anytime-kuukausijäseneksi liittyminen ja ensimmäisen kuukauden maksaminen sekä sähköisen kuukausikortin käyttöönotto

  Joogastudio Oulun Anytime-kuukausijäseniä ovat kaikki ensimmäisen jäsenkuukautensa maksaneet 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Henkilön, joka haluaa tulla Anytime-kuukausijäseneksi, tulee täyttää ja hyväksyä Anytime-kuukausijäsenyyden sopimusehdot ostaessaan ensimmäisen jäsenkuukautensa Joogastudio Oulun verkkokaupassa tai toimistollamme. Anytime-kuukausijäsenyyden ostaja antaa ensimmäisen kuukauden oston yhteydessä laskutustietonsa kuukausittaista jäsenyyslaskutusta varten. Jäsenyyssopimuksen voi tehdä vain itselleen. 

  Anytime-kuukausijäsenyydestä tulee Joogastudio Oulun varausjärjestelmään asiakkaan tilille sähköinen kuukausikortti. Sähköinen kuukausikortti on voimassa kalenterikuukauden kortin ostopäivästä alkaen (esim. 4.9.-3.10.2019). Kuukausikortti laitetaan jäsenen tilille viimeistään seuraavalla kerralla kun hän saapuu joogatunnille. Mikäli kuukausijäsenyys on ostettu ja aloitettu aikana kun Joogastudio Oulun toimisto ei ole auki, tulee ostosta näyttää sähköpostivahvistus esimerkiksi puhelimella saapuessa joogatunnille. Mikäli kuukausijäsenyys on ostettu aiemmin kuin ensimmäinen joogatunti käytetään kuukausijäsenyydestä, merkitään ensimmäiseksi voimassaolopäiväksi ostopäivämäärä ja kuukausittainen kausi ostopäivämäärän mukaan.

  Opiskelijoiden, eläkeläisten, työttömien ja kotivanhempien tulee todistaa oikeutensa alennukseen Joogastudio Oulun kulloinkin erikseen ilmoittamalla tavalla. Todistusta alennukseen voidaan pyytää jäsenkauden aikana Joogastudio Oulun erikseen ilmoitettua siitä.  

  2. Anytime-kuukausijäsenyyden käyttäminen

  Anytime-kuukausijäsenyys on henkilökohtainen. Maksettu kuukausijäsenyys oikeuttaa osallistumaan Joogastudio Oulun normaalin viikkolukujärjestyksen joogatunneille maksetun jäsenyyskauden aikana tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti. Maksettu kuukausijäsenyys oikeuttaa osallistumaan erikoistunneille, mikäli erikoistunnin tapahtumakuvauksessa on siitä kotisivuilla erikseen mainittu.

  Joogatunnit varataan Joogastudio Oulun varausjärjestelmästä ja varauksesta tulee varausvahvistus varausjärjestelmään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jäsen pitää huolen, että varausjärjestelmässä on toimiva ajantasainen sähköpostiosoite. Varausjärjestelmän väärinkäyttämisen estämiseksi kuukausikortin haltija sitoutuu osallistumaan ilmoittautumilleen tunneille. Mikäli kortinhaltija ei pääse osallistumaan tunnille, tulee varaus perua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkamista varausjärjestelmästämme. Tunnin perumiseen löytyy linkki myös varausvahvistus-sähköpostista. Muilla tavoin kuin varausjärjestelmän kautta tehtyjä perumisia ei oteta vastaan. HUOM! Laskutamme käyttämättömistä varauksista 15€ per tunti. 

  Joogatunnit voivat olla myös täysiä. Tätä varten varausjärjestelmässä on käytössä jonotusmahdollisuus, jonka kautta voi ilmoittautua tunnille jonoon. Paikkoja saattaa vapautua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkamista. Paikan vapautumisesta tulee ilmoitus sähköpostitse tai halutessaan tekstiviestitse jäsenelle. Joogastudio ei hyvitä etua rahassa tai ajassa, mikäli kortinhaltija ei pääse osallistumaan haluamalleen tunnille. Sairastumisia ei hyvitetä rahassa tai kortin voimassaoloajassa. Mikäli sairastumisesta tai tapaturmasta johtuen tulee pitempi kuin 10 päivän paussi, voidaan kortin paussille laittamisesta neuvotella tapauskohtaisesti sähköpostitse. 

  Joogastudio Oululla on voimassa normaalit tuntien peruutusoikeudet. Joogastudio Oululla on oikeus perua opetustunti opettajan sairastumisen vuoksi, mikäli tilalle ei saada korvaavaa opettajaa, tai jos osallistujia on joogatunnilla vähemmän kuin viisi henkilöä yhtä tuntia aiemmin ennen opetuksen alkua. Peruutukset tulevat oppilaiden tietoon tekstiviestitse ja sähköpostilla viimeistään tuntia ennen joogatunnin alkamista. Joogastudiolla on oikeus muuttaa lukujärjestystään ja tuntitarjontaansa sekä opettajiaan tunneilla.

  3. Anytime-kuukausijäsenyyden voimassaoloaika ja maksuehdot

  Jäsensopimus on voimassa toistaiseksi. Ensimmäinen kuukausimaksu tehdään Joogastudio Oulun verkkokaupassa, minkä jälkeen tulevat kuukausimaksut maksetaan laskulla. Kuukausittainen jäsenmaksu maksetaan ennakkoon kuukaudeksi kerrallaan laskutettuna postitse tai sähköpostitse asiakkaan valitsemalla tavalla. Lasku tulee noin 15 päivää ennen seuraavan jäsenkuukauden alkamista (esim. jäsenyys aloitettu 4.9., lasku saapuu 18.9.). Asiakas vastaa kuukausittaisen jäsenmaksun maksamisesta ennen eräpäivää.

  Joogastudio Oulu käyttää laskutukseen Ropo Capital laskutuspalvelua. Ropo Capital hoitaa automaattisesti muistutus- ja perintälaskut, mikäli laskutettuja jäsenmaksuja ei ole maksettu ajallaan. Ropo Capital lisää muistutuslaskuihin muistutus- ja perintäkulut asiakkaan maksettavaksi. Jäsenet voivat hyödyntää kuukausimaksuissaan Joogastudio Oulun kulloinkin hyväksymät liikuntaedut (esim. Smartum, ePassi) maksuvälineinä. Maksetut liikuntaedut vähennetään tulevista kuukausimaksuista. Mikäli lasku on jo lähtenyt asiakkaalle, vähennetään liikuntaedulla maksettu summa seuraavan kuukauden laskussa. Verkkokaupan maksuista vastaa Holvi Payment Services Oy ja laskutuksesta vastaa Ropo Capital.

  4. Jäsenyyden irtisanominen

  Sopimuksen voi irtisanoa 30 päivän irtisanomisajalla. Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@joogastudio.fi. Joogastudio Oulu kuittaa irtisanomisen vastaanotetuksi. Eräpäivä irtisanomiselle määräytyy henkilökohtaisen jäsenkauden mukaan. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi kuukausimaksu, tulee se maksaa ja jäsenellä on oikeus joogatunteihin maksetun kauden loppuun. Jäsenyys jatkuu automaattisesti tai niin kauan kuin jäsenyyteen liittyvät maksut ovat maksettu eikä sopimusta ole irtisanottu yllämainitulla tavalla. 

  5. Hinnanmuutokset

  Joogastudio Oulu voi korottaa tai laskea jäsenyytensä hintaa, ilmotettuaan siitä jäsenelle viimeistään 60 päivää ennen hinnanmuutoksen astumista voimaan. Joogastudio ilmoittaa jäsenmaksun muutoksesta jäsenilleen sähköpostitse. Joogastudio Oulu voi muuttaa ennalta ilmoittamatta jäsenmaksuihin viranomaisten vaatiman arvonlisäverokannan voimassaolevan lainsäädännön muuttumisen myötä veron muuttumispäivänä.

  6. Vastuu maksuista

  Mikäli kuukausittainen jäsenmaksu ei tapahdu kuten maksuehdot edellyttävät ja jäsenelle on lähetetty muistutuslasku, oikeus joogatuntien varaamiseen jäädytetään kunnes muistutuslasku on maksettu. Joogastudio ei hyvitä jäädytetyn jäsenyyden aikana kuluvia päiviä sopimuskauden pituudessa. Maksun tulee näkyä Joogastudio Oulun laskutusjärjestelmässä maksettuna, jotta jäsenen oikeus käyttää joogatunteja jäsenehdoilla palautetaan. Joogastudio Oululla on oikeus periä viivästyskorkoa myöhästyneistä maksuista. Joogastudio Oulun käyttämällä laskutuspalvelun toimittajallla on oikeus periä muistutus- ja perintäkuluja. 

  7. Toimintaa ja sopimusehtoja koskevat muutokset 

  Joogastudio Oulu pidättää itsellään oikeuden pitää joogastudiota suljettuna ja muuttaa aukioloaikoja, viikkotuntien lukujärjestyksen tarjontaa, tuntien määrää ja opettajia. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden tehdä loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. Joogastudio Oulu ilmoittaa muutoksista kotisivuillaan ja tiloissaan ilmoitustauluillaan. Joogastudio Oululla on oikeus muuttaa sopimusehtoja edellyttäen että muutokset eivät johda sopimuksen keskeisen sisällön muuttumiseen. 

  8. Henkilötietojen käyttö

  Joogastudio Oulu tallentaa jäsentensä tiedot omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja asiasta voi lukea Joogastudio Oulun tietosuojaselosteesta osoitteessa www.joogastudio.fi/tietosuojaseloste.

  7. Soveltuva laki ja erimielisyydet

  Tässä sopimuksessa sovelletaan Suomen lakia ja sopimuksen erimielisyydet sovitaan keskenään. Jos keskenään ei saada sovittua erimielisyyksiä, sovitaan erimielisyydet välimiesoikeudessa.