• Viimeinen mahdollisuus päästä Anun opetukseen: Heart of Yoga – työpaja sunnuntaina 2.9.

 • Anun kesän opetukset päättyvät Heart of Yoga työpajaan sunnuntaina 2.9. klo 12.00-15.00.

  Työpajassa opitaan kansainvälisesti laajalle levinnyt ja suosittu Heart of Yoga joogametodi, jonka tarkoituksena on tuoda jooga helposti osaksi jokapäiväistä elämää. Heart of Yoga metodi tulee länsimaisen joogan oppi-isän Krishnamacharyan linjasta hänen oppilaaltaan Mark Whitwelliltä. Anu oli vuosia Markin oppilaana ja opettajakoulutettavana Balilla asuessaan.

  Työpaja sopii kaikille! Työpaja sopii ihan aloittelijoista edistyneisiin harjoittelijoihin. Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ottaa joogaharjoituksen jokapäiväiseen elämäänsä. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita - ei tarvitse venyä tai olla voimakas. Edistyneemmille työpaja ja metodin opiskelu tuo syvyyttä ja uusia tasoja omaan joogaharjoitukseen. 

  Työpajassa opitaan Heart of Yogan liike- ja asanaharjoitus, syvälle kehoa ja mieltä rauhoittava hengitysharjoitus sekä hyvä, rakentava ja terve ajatusmalli joogaharjoitteluun.

  Anun tunneilla ja työpajoissa ei tarvitse ”tulla joksikin”. Olemme valmiit ja tervetulleet juuri sellaisena, kuin matolle astumme. Jooga on meissä jo valmiina. 

  Tule ymmärtämään tämä ja oppimaan maailmaa mullistanut joogaharjoitus!

  Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

  Mitä: Heart of Yoga -työpaja

  Milloin: Sunnuntaina 2.9. klo 12.00-15.00

  Missä: Joogastudio Oulu, Tyrnäväntie 16. Terminaali-keskuksessa Limingantullin Prisman takana. Sisäänkäynti Joogastudio Oulu / Pilates Oulu Citydance / Liikuntakeskus Voitto  -ovesta.

  Kurssille: Et tarvitse omaa joogamattoa tunneille. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi. 

  Hinta: Kurssin hinta on 45€. 

  Ilmoittautuminen ja maksu: Ilmoittaudu maksamalla kurssimaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa. 

  Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksua ei palauteta osallistujan peruessa ilmoittautumisen. Sairastapauksessa hyvitämme kurssimaksun ainoastaan lääkärin tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. 
  Maksamalla kurssimaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan.

  Lisätietoa: Matti Pääaho, matti (at) joogastudio.fi tai 044-5555878