• Aloita vuosi joogaten! Starttaa joogaharrastus nyt ja saat uuden aloittajan edun: kolme viikkoa joogaa rajattomasti 48€

 • Aloita jooga! Aloita ihana kokonaisvaltainen paremminvointi meillä. Jooga lisää hyvinvointia kehossa ja mielessä, tieteellisesti todistettuja terveysvaikutuksia on huikea määrä.

  Tiesitkö Joogastudio Oulun uuden aloittajan edusta?

  Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla rajoituksetta erilaisia joogatunteja kolmen viikon ajan Pohjois-Suomen suurimmassa joogakoulussa.

  Voit rauhassa tutustua joogaharrastukseen ja testata vaikka jokaista tuntia laajasta valikoimastamme. Kolmen viikon tutustumisjakson jälkeen saat jatkaa nauttimista löytämiesi suosikkituntien parissa, jos haluat – tutustumisjakso ei kuitenkaan velvoita sinua mihinkään. Eräs oppilaamme kokeili jopa 22 tuntia kolmen viikon ajan. Tule tunneille suosittelujen arvoiseen joogakouluumme ja löydä itsellesi uusi mahtava harrastus! 

  Uuden aloittajan etu: Joogaa niin paljon kuin haluat kolmen (3) viikon ajan vain 48 eurolla! Voit ostaa sen toimistoltamme tai verkkokaupastamme.

  Tarjous on voimassa 2.2.2020 saakka. Tämän jälkeen on mahdollista saada 2 viikkoa 48 eurolla. 

  Aloita joogaharrastus näin:

  1. Tee alkuvuoden paras päätös! Tule Joogastudiolle tai vieraile helposti verkkokaupassamme.
  2. Osta itsellesi 48 eurolla rajaton määrä joogatunteja 3 viikon ajaksi. 
  3. Varaa tunteja ilmoittautumisjärjestelmästämme. Tutustu vaikka jokaiseen tarjoamaamme joogalajiin 
  4. Nauti uudesta harrastuksestasi täysillä! Poistu tunneilta typerä onnenvirne suupielissä ja Naantalin aurinko kasvoillasi.
  5. Jatka joogaamista ja huomaa hyvää tekevät vaikutukset harjoitusten jälkeen.
  6. Eat. Sleep. Yoga. Repeat.

  Aloita jooga meillä nyt! Joogastudio Oulu on suosittelujen arvoinen joogakoulu.