• Joogakurssit ja workshopit

 • Triggeripistetyöskentely: Lihasjännityksen vapautus palloilla ylävartalon alueelta 18.11.

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 18.11. lauantaina klo 12.15-15.00. Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. Joogastudio Oululla..

  Lue lisää..

  Sydänmaan jooga vie meidät mielen korpimaille 17.11.

  Natural High Festivaalin suosittu erikoistunti pidetään Joogastudio Oululla vuoden synkimpänä aikana.  Miltä tuntuu metsän tuuli ja sen tuoma sisäinen rauha? Miltä tuntuu järkkymätön peruskallio jalkojen alla? Haluaisitko oppia tuntemaan saman joogan avulla? Hidasta hengitystäsi. Hidasta joogaasi. Terästä kaikkia aistejasi. Mene syvemmälle ja löydä yhteys maahan. Tällä hidastavalla joogaharjoituksella tutkimme  maa-ilma-elementtejä sielun silmin, hengityksellä ja ..

  Lue lisää..

  Perjantai 13. – pimeä meno! Nyt tanssitaan! Ja ihan ilmaiseksi!

  Oletko aina halunnut liikkua vapaasti? Ilmaista itseäsi juuri niin kuin vain sinä voit? Tanssia kuten kukaan ei katselisi? Nyt voit! Kukaan ei näe eikä mikään estä sinua! Silti et ole yksin! Tervetuloa tanssimaan pimeässä! Ja kaiken kukkuraksi tämän ensimmäisen kerran kunniaksi touhu on täysin maksutonta! Niin sanotussa pimeähuonetanssissa on kyse juuri siitä: tanssimisesta pimeässä huoneessa. Se on huikea kehollinen kokemus, joka vastaavasti valaisee mielen sopukoita. Tämä ..

  Lue lisää..

  Helsinki: Lantio auki kursseja järjestetään kaksi kappaletta 21.-22.10.

  Huippusuosittu ja todella hyödylliseksi koettu Lantio Auki kurssi järjestetään Helsingissä lokakuussa. Kesäkuussa ja elokuussa järjestetyt kurssi ovat olleet loppuunmyytyjä.  Toimi heti, jos haluat varmistaa paikkasi tälle kurssille! Katso ilmoittautumisohjeet alhaalta.  Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään lauantaina 21.10.2017 sekä sunnuntaina 22.10.2017 Pranama Kalliossa. Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Oulun lisäksi ..

  Lue lisää..

  Oulu: Lantio auki kurssi - marraskuun ryhmä

  KURSSI ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varasijalle osoitteeseen matti (at) joogastudio.fi (ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi josta sinut tavoittaa lyhyelläkin varoitusajalla)   Lantio auki - lonkat vapaaksi! Toivottu Lantio Auki -kurssia järjestetään marraskuussa pyhäinpäivänä 4.11.2017 klo 12.00-16.00 Ylimääräinen Lantio Auki -kurssi järjestetään Pilates Oulun studiolla. Ilmoittaudu pian, sillä syyskuun molemmat kurssit täyttyivät ja moni jäi ilman paikkaa. Ei ole ihme ..

  Lue lisää..

  Syyskuun ylimääräinen Lantio auki kurssi 29.9. perjantaina

  Kurssi on täynnä! Ilmoittaudu varasijalle osoitteeseen matti@joogastudio.fi.   Syyskuussa järjestetään ylimääräinen Lantio Auki -kurssi! Hips don’t lie! - Lantio Auki   Toivottu Lantio Auki -kurssia järjestetään perjantaina 29.9.2017 klo 16.30-20.30 Ylimääräinen Lantio Auki -kurssi järjestetään Pilates Oulun studiolla. Ilmoittaudu pian, sillä syyskuun ensimmäinen kurssi täyttyi heti. Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin ..

  Lue lisää..

  Helpota sinäkin lonkkien kireyttä ja alaselän kipuja suositulla Lantio auki -kurssilla perjantaina 8.9.

  Hips don’t lie! - Lantio Auki Toivottua Lantio Auki -kurssia järjestetään lisää Joogastudio Oululla perjantaina 8.9.2017 klo 16.30-20.30 Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lantion seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa ja kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajoissa loppuun. Joogastudio Oulussa järjestettävälle kurssille pääsee vain kymmenen (10) osallistujaa ..

  Lue lisää..

  Kuukauden asana: Kesälomasana!

  Joogastudio Oululla alkoi kesäloma-asana. Kesäloma-asanaan valmistaudutaan aina sulkemalla työpuhelin. Kesälomasana tehdään makuuasennossa selällään haluamallasi pinnalla: joogamatolla, sängyssä, sohvalla, hiekkarannalla, nurmikolla tai vaikkapa tunturin huipulla. Asana muistuttaa vahvasti loppurentoutusasento savasanaa, mutta erotuksena tässä asanassa on se, että kämmenet voivat tukea niskan takana kyynärpäät sivuille osoittaen. Jalat voivat olla auki tai mukavasti nilkat ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi - sukellus tietoisuuden joogaan syksyllä

  HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi. Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin kiinnostaa? Tässä on mahdollisuutesi! Joogastudio Oulu järjestää syksyllä kundaliinijoogan pitkän kurssin. Kurssi koostuu yhteensä kolmestatoista 75 minuutin mittaisesta ..

  Lue lisää..

  Suosittu alkeiskurssi järjestetään syksyllä 2017 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi. Joogastudio Oulu järjestää syksyllä uudestaan aiemmin keväällä pidetyn suositun Joogan pitkän aloituskurssin. Kevään kurssi varattiin täyteen ja ylimääräinenkin kurssi täyttyi ennen alkamista. Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. ..

  Lue lisää..