• Joogakurssit ja workshopit

 • Syyskuun ylimääräinen Lantio auki kurssi 29.9. perjantaina

  Syyskuussa järjestetään ylimääräinen Lantio Auki -kurssi! Hips don’t lie! - Lantio Auki   Toivottu Lantio Auki -kurssia järjestetään perjantaina 29.9.2017 klo 16.30-20.30 Ylimääräinen Lantio Auki -kurssi järjestetään Pilates Oulun studiolla. Ilmoittaudu pian, sillä syyskuun ensimmäinen kurssi täyttyi heti. Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lantion seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla ..

  Lue lisää..

  Helpota sinäkin lonkkien kireyttä ja alaselän kipuja suositulla Lantio auki -kurssilla perjantaina 8.9.

  Hips don’t lie! - Lantio Auki Toivottua Lantio Auki -kurssia järjestetään lisää Joogastudio Oululla perjantaina 8.9.2017 klo 16.30-20.30 Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lantion seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa ja kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajoissa loppuun. Joogastudio Oulussa järjestettävälle kurssille pääsee vain kymmenen (10) osallistujaa ..

  Lue lisää..

  Kuukauden asana: Kesälomasana!

  Joogastudio Oululla alkoi kesäloma-asana. Kesäloma-asanaan valmistaudutaan aina sulkemalla työpuhelin. Kesälomasana tehdään makuuasennossa selällään haluamallasi pinnalla: joogamatolla, sängyssä, sohvalla, hiekkarannalla, nurmikolla tai vaikkapa tunturin huipulla. Asana muistuttaa vahvasti loppurentoutusasento savasanaa, mutta erotuksena tässä asanassa on se, että kämmenet voivat tukea niskan takana kyynärpäät sivuille osoittaen. Jalat voivat olla auki tai mukavasti nilkat ..

  Lue lisää..

  Kundaliinijoogan pitkä kurssi - sukellus tietoisuuden joogaan syksyllä

  HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi. Kundaliinijoogan pitkä kurssi – sukellus tietoisuuden joogaan Oletko aina halunnut tutustua kundaliinijoogaan? Tai oletko kokeillut sitä, mutta syvempi paneutuminen lajiin kiinnostaa? Tässä on mahdollisuutesi! Joogastudio Oulu järjestää syksyllä kundaliinijoogan pitkän kurssin. Kurssi koostuu yhteensä kolmestatoista 75 minuutin mittaisesta ..

  Lue lisää..

  Suosittu alkeiskurssi järjestetään syksyllä 2017 uudestaan: Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

  HUOMIO! Kurssi on varattu täyteen, mutta voit ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoittaudu jonoon sähköpostilla osoitteeseen matti@joogastudio.fi. Joogastudio Oulu järjestää syksyllä uudestaan aiemmin keväällä pidetyn suositun Joogan pitkän aloituskurssin. Kevään kurssi varattiin täyteen ja ylimääräinenkin kurssi täyttyi ennen alkamista. Älä enää mieti vaan tule sinäkin mukaan tällä kertaa! Sinulla on nyt paras mahdollisuus aloittaa joogan harrastus hyvässä opetuksessa. ..

  Lue lisää..

  Ylimääräiset kurssi Helsinki: Helpota sinäkin lonkkien kireyttä suositulla Lantio auki -kurssilla lauantaina 5.8. tai sunnuntaina 6.8.

  Koska kesäkuun kurssit täyttyivät, järjestämme ylimääräiset kurssit elokuun ensimmäinen viikonloppu! Varaa paikkasi heti jos olet kiinnostunut. Kesäkuun kurssit täyttyivät kahdessa vuorokaudessa.   Hips don’t lie! - Lantio Auki kurssi järjestetään vihdoinkin Helsingissä Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään lauantaina 5.8.2017 sekä sunnuntaina 6.8.2017 Pranama Kalliossa. Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Oulun ..

  Lue lisää..

  Helsinki: Helpota sinäkin lonkkien kireyttä suositulla Lantio auki -kurssilla perjantaina 9.6. tai lauantaina 10.6.

  Hips don’t lie! - Lantio Auki kurssi järjestetään vihdoinkin Helsingissä Toivottu Lantio Auki -kurssi järjestetään perjantaina 9.6.2017 sekä lauantaina 10.6.2017 Pranama Kalliossa. Ei ole ihme, että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut yllättävän suuren suosion. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa kurssit ovat vetäneet salit lähes aina täyteen ja jopa myyty usein ennätysajoissa loppuun. Suurella osalla meistä on aika paljon ihmettelemistä lantion seudun ja erityisesti ..

  Lue lisää..

  ALKUVOIMA-miniretriitti 17.6.2017 Yli-Iin Luonto-Olohuoneessa (Peruttu)

    RETRIITTI JOUDUTAAN VALITETTAVASTI PERUMAAN.  Emme saaneet riittävää minimiosalistujamäärää tiettyyn aikaan mennessä.   ALKUVOIMA on miniretriitti 17.6.2017 Yli-iin Luonto-Olohuoneessa Aiemmat Joogastudio Oulun järjestämät SUPEROLO -retriitit vuonna 2015 ja 2016 olivat osallistujille varmasti mieleen jääviä. Retriitit ovat sisältäneet mahtavia työpajoja, kokemuksia ja suuria ihmisiä. Tunteita ei olla myöskään säästelty: mukana on ollut runsaasti naurua mutta myös ..

  Lue lisää..

  Lihasjännityksen vapauttaminen palloilla: Hengitys, rintakehä ja hartiat auki 19.5.

  Kipua hartioissa? Kiristääkö olkapäät, niska tai rintakehä? Sattuuko hengittäminen yläselkään? Tutustu triggeripallo eli tuskapallo työskentelyyn! Aiemmat tuskapallokurssit täyttyivät nopeasti ja jonoakin on ollut. Palautteissa kuului tyytyväisyys ja kurssilaiset olivat positiivisesti yllättyneitä tekniikan tehosta jo yhden kerran jälkeen. Joogastudio Oululla työskennellään perjantaina 19.5. klo 17.30-20.00 kehon triggeripisteiden kanssa. Opettelemme käyttämään ..

  Lue lisää..

  Helpota sinäkin lonkkien kireyttä ja alaselän kipuja suositulla Lantio auki -kurssilla lauantaina 20.5.

  Hips don’t lie! - Lantio Auki Toivottua Lantio Auki -kurssia järjestetään lisää Joogastudio Oululla 20.5.2017 klo 10.00-13.30 Ei ole ihme että Lantio Auki -kurssi on saavuttanut suuren suosion. Meillä on niin paljon tekemistä lantion seudun kireyden kanssa. Oulun lisäksi myös muualla Suomessa ja kurssit ovat vetäneet isotkin salit täyteen ja jopa myyty ennätysajoissa loppuun. Joogastudio Oulussa järjestettävälle kurssille pääsee kymmenen (10) osallistujaa mukaan.  Lue ..

  Lue lisää..